3
Sigorta kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Siemens Kaçak Akım Rölesi 5sv4314-0 40a 30ma 230v (FAZ NÖTR)

820 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
896,22 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
1.050 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Siemens Kaçak Akım Rölesi 5sv4314-0 40a 30ma 230v (FAZ NÖTR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhsan elektrik Satıcı Ünvanı: İLKSAN AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0240906478
    Bu ürün İhsan elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayen Software tarafından yayınlanmıştır!
Geri Bildirim Ver

Siemens 5sv4314-0 40a 30ma 230v Kaçak Akım Koruma Rölesi

Siemens 5sv4314-0 kaçak akım rölesi 40a 30ma 230v ürün modeli, sahip olduğu opsiyonel özelliklerle üstün koruma sağlar. Konutlar için ve ticari binalar için oldukça ekonomik bir güvenlik çözümüdür. Kaçak akımlarına karşı oldukça güvenli bir koruma yöntemidir. Kaçak akım gibi tehlikeli bir durum karşısında ya da olası bir elektrik kaçağında sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarır. Yangın tehlikelerine karşı tesisinizi ve evinizi tek bir ürün sayesinde koruma altına alabilirsiniz. Daha fazla konfor ve daha rahat bir kafa için oldukça güncel bir model olan Siemens 5sv4314-0 ürün seçeneğine şans verebilirsiniz. Kaçak akım koruma rölesi seçeneğinin yeşil ve kırmızı kontak pozisyonu, gri renkli ve ergonomik geniş mandal tasarımı gibi özellikler oldukça dikkat çekicidir. Bunlar aynı zamanda kullanım kolaylığı ve yüksek güvenlik sağlayan niteliklerdir.

  • 40A - 30mA - 230V (Faz+Nötr)
  • Yüksek koruma
  • Güvenli demontaj

Ayrıcalıklarıyla Siemens 5sv4314-0 Kaçak Akım Rölesi

Siemens 5sv4314-0 kaçak akım rölesi 40a 30ma 230v kampanya ürün seçeneğinin sahip olduğu özellikleri göz önüne alarak etkili bir seçim yapabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu pek çok fonksiyon, olası bir kaçak durumunda yangın riskinden korur. Kaçak akım koruma rölesi modelinde yardımcı kontak, arıza ihbar kontağı, düşük gerilim bobini ve açtırma bobini gibi yardımcı donanım ve malzemeler de kolayca uyum sağlayabilir. Dilediğinizde bu malzemeleri ekleyerek daha nitelikli bir cihaza sahip olabilirsiniz. Siemens 5sv4314-0 kaçak akım rölesi 40a 30ma 230v indirim ürün modelinin kolay ve güvenli kurulum özelliği bulunur. Yeni seriden bir ürün olan 5SV kaçak akım rölesi modeli, hiçbir ek alet kullanmadan, ray tutucu aracılığıyla standart olarak ray haznesinden rahatlıkla çıkarılabilir. Bu da pratik bir kullanım özelliğine sahip olduğu anlamına gelir.

Özellikleriyle Siemens 5sv4314-0 Kaçak Akım Rölesi

Fark yaratan özellikleri ile Siemens 5sv4314-0 fiyat performans ürünü olarak öne çıkar. Güvenli bağlantı niteliğine sahip olan ürün, tek telli 2 x 10 mm2 kabloların pratik bağlantısına olanak tanıyan dokunmaya karşı yalıtımlı klemensleri içerir. Bu özellik Siemens 5SL kaçak akım koruma rölesinin ayırt edici bir özelliğidir. Bunun yanı sıra ürünün güvenli demontaj özelliği de bulunur. Kaçak akım koruma rölesi modelinde tıpkı otomatik sigorta aletlerinde olduğu gibi ek bir alet kullanmadan güvenli şekilde raydan çıkarabilme özelliği bulunur. Ürün kullanımı sayesinde elektrikten kaynaklı olabilecek yangın oluşumlarının başarılı bir şekilde önüne geçilebilir. Basit ancak etkili bir koruma yöntemi olan ürün, negatif bir durum karşısında oluşabilecek daha büyük risklere karşı oldukça etkilidir. Hatalı yalıtımdan kaynaklı hatalı akımı algılar ve normal değerler üzerine çıkarmaya programlıdır.

Siemens 5sv4314-0 Kaçak Akım Rölesi Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Siemens 5sv4314-0 kaçak akım rölesi 40a 30ma 230v yorum ve görüşleri üzerine kısa bir inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin sizin ve konutunuz için ne derece faydalı olduğunu kolayca görebilirsiniz. Kaçak akım koruma rölesi modelinin sahip olduğu pek çok özellik, kullanıcıların işine yaramıştır ve bu da kullanıcıların olumlu geribildirimlerde bulunmasına alan açmıştır. Siz de bu doğrultuda içiniz rahat bir şekilde alışverişi tamamlayabilirsiniz. Ev ve iş yeri gibi alanlarda kaçak akımın görülmesi ile oluşabilecek potansiyel tehlikelere karşı oldukça etkili bir yöntem olarak bilinir. Kaçak akım rölesi modelinin kullanım amacı esasında elektrik ve yaşam alanlarının birlikte olduğu her yer olarak nitelendirilebilir. Ürün, insan hayatını korumakla yükümlüdür. Siemens 5sv4314-0 kaçak akım rölesi 40a 30ma 230v satın al işlemi yaparak güvenlik sağlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.