Signal Diş Macunu White Now Superpure Men 75 ml

149,44 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Diş Macunu White Now Superpure Men 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikkayalar Satıcı Ünvanı: ÖZÇELİKKAYALAR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ PETROL TARIM VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0674008098500018 Vergi Kimlik Numarası: 6740080985
    Bu ürün Çelikkayalar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Safir Pigment Teknolojisi Sayesinde Diş Minesini Aşındırmadan Anında Beyazlık Sağlar. Diş Lekelerini Gidermeye Yardımcı Formülüyle Düzenli Kullanımda Daha Beyaz Dişler.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Signal White Now Superpure Men 75 ml ile Diş Lekelerine Son

Vücudun her organı gibi dişler de oldukça hassas bölgelerdendir. Bu sebeple her organ gibi diş sağlığı da oldukça önem taşımaktadır. Diş beyazlığı, diş sağlığın bir göstergesi olarak son yıllarda herkesin önem verdiği bir durumdur. Günlük diş fırçalama rutinini özellikle gelişmiş teknolojisi ile Signal White Now Men diş macunu ile yaptığınızda dişinizdeki beyazlığı fark edecek ve değişimi göreceksiniz. Blue light teknolojisi sayesinde dişlerin anında beyazlamasını sağlayarak sararmış dişlerin sağlıklı görünüme kavuşmasını ve çok daha etkili gülüşlere sahip olmanıza imkan tanımaktadır. İfadenin önemli unsurlarından biri olan gülüş için özellikle Signal White Now Superpure diş macunları özgüvenli gülüşlerin kaynağı olacaktır. Gülümserken özgürce gülecek ve koku gibi kötü hissiyat veren durumlara karşın kalkan oluşturacaksınız. Sararmış dişlere hızlı ve kolay şekilde beyazlatma işlemi uygular.

  • Anında Beyazlık
  • Blue Light Teknolojisi
  • Pratik Kullanım

Gelişmiş Teknolojisi ile Yenilikçi Signal White Now Superpure Men Diş Macunu

Gelişmiş Teknolojisi ile Yenilikçi Signal White Now Superpure Men Diş Macunu

Son teknoloji ile geliştirilen bu diş macunu özellikle erkeklerin kullanımı için tasarlanmıştır. Kokusu ve yapısı ile erkeklere hitap eden bu diş macunu ultra beyaz dişlere çok kısa sürede kavuşmanızı sağlar. Signal White Now içindekiler sayesinde dişlerin yalnızca beyazlamasını sağlamakla kalmaz dişlere bakım yaparak daha sağlıklı dişlere kavuşmanızı sağlar. İçeriğindeki florür sayesinde dişlerin ve diş etlerinin koruyarak çürüklere karşın kalkan oluşturur. Kahve, çay gibi renkli gıda tüketimi sonucu sararan dişlerin hızlıca beyazlatılmasını sağladığı için ekstra işlemlere ihtiyaç duyulmaksızın lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Signal White Now Superpure Men 75 ml tüpü ile hem avantajlı bir ürün olmakta hem de düzenli kullanımda oldukça yüksek performans göstermektedir. İlk fırçalamadan itibaren etkisini gösteren Superpure diş macunu dişleri aşındırmaz ve diş sağlığını korur.

Mavi Safir Pigmentleri Sayesinde Anında Beyazlık Sağlar!

Mavi Safir Pigmentleri Sayesinde Anında Beyazlık Sağlar!

Signal diş macunu White Now Superpure Men 75 ml içeriğinde bulunan mavi safir pigmentleri ile hızlı beyazlığı sizlere sunuyor. Anında beyazlayan dişler ile gülüşleriniz çok daha canlı olacak. Dişler ve diş etleri zarar görmeden, diş minesi aşınmadan sağlıklı bir şekilde dişlerinizi beyazlatabileceksiniz. Cerrahi işlemlere gerek kalmadan evde bakım ile daha beyaz ve parlak dişlere sahip olabilirsiniz. Kahve, çay gibi içeceklerin bıraktığı zararlı etkiyi gidererek dişlerinizde sararma oluşumunu önler ve var olan sararmaların giderilmesini sağlar. Signal White Now 8690637714689 Superpure Men diş macunu mavi safir pigmenti ile nikotin, çay ve kahve lekelerini hedef alarak dişlerin beyazlatılmasını sağlar. Böylelikle dişlerde adete koruma kalkanı görevi görür. Diş minesini aşındırmadan beyazlık sunar.

Klinik Olarak Kanıtlanmış Beyazlığı ile Signal White Now Superpure Men Diş Macunu

Klinik Olarak Kanıtlanmış Beyazlığı ile Signal White Now Superpure Men Diş Macunu

Signal Diş Macunu White Now Superpure Men 75 ml 8690637714689 optik beyazlığı ile anında daha beyaz dişlere kavuşmanızı sağlar. Uğraş gerektirmeden yüzey lekelerini giderilmesine katkıda bulunan bu diş macunları günlük kullanım için uygundur. Özellikle anında beyazlık sağlamak istediğiniz durumlarda dişlerinizi bu macun ile fırçaladığınızda beyazlık etkisini hızlıca göreceksiniz. Kahve ve çay gibi dişlerde leke bırakan içeceklerin ardından dişlerinizi bu diş macunu ile fırçaladığınızda zararlı etkileri ortadan kaldırıp koruma kalkanı görevi görür. 75 ml tüpü ile de oldukça avantajlı bir üründür. Gramajı sayesinde hemen bitmeyecek ve beyaz dişlerin etkisi ile uzun süre kullanmanızı sağlayacaktır. Signal White Now yorumları da anında beyazlama etkisinin ne kadar hızlı olduğunu ve mavi safir pigmentlerinin dişleri aşındırmadan beyazlattığını gözler önüne sermektedir.