Signal Marka: Diş Macunu White Now Gold 75 Ml Kategori: Diş Macunu

99,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
150 TL'ye 30 TL İndirim
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
4. Ürüne 15 TL İndirim
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Marka: Diş Macunu White Now Gold 75 Ml Kategori: Diş Macunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altnzshop Satıcı Ünvanı: YASEMİN ALTINÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0640207273
    Bu ürün Altnzshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • White Now Etkisi Siz de anında bembeyaz bir gülüşün hayalini kuranlardan mısınız? Doğru diş bakımı alışkanlıkları ve kaliteli ürün kullanımıyla ışıldayan, bembeyaz dişlere kavuşmak mümkündür. White Now'ın kusursuz uzman beyazlatıcı diş macunları ve diş fırçalarını mutlaka keşfedin. Signal White Now serisi formüllerinde yer alan özel bileşenler sayesinde ilk kullanımdan itibaren dişlerde beyazlık etkisi yaratır. White Now diş macunu çeşitlerini dört hafta düzenli kullandığınızda beyazlatıcı etkisi olmayan diş macunlarına göre 3 kat beyazlık elde edersiniz. Dünya Diş Hekimlerinden onay almış olan White Now serisi beyazlatma formülünün yanında florür de içerdiğinden günlük kullanıma da uygundur. Signal White Now Gold Diş Macunu Renk kusurlarını düzelten mavi safir pigment teknolojisi! Signal White Now Gold Diş Macunu, ilk fırçalamadan itibaren dişlerinize anında 3 kat beyazlık sağlar ve anında beyazlık etkisi klinik olarak da kanıtlanmıştır.* Diş lekelerini gidermeye yardımcı beyazlık sağlayan formülü sayesinde düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. Beyazlatıcı diş macunu, renk kusurlarını düzelten mavi-safir pigment teknolojisi ile dişlerinizi aşındırmadan hayalini kurduğunuz beyaz dişlere sizi kavuşturur. Çay, kahve, nikotin gibi lekelerden dişlerinizi arındırır. Günlük kullanım için uygundur. Beyazlık etkisi dişlerinizin başlangıçtaki doğal rengine göre değişiklik gösterebilir. Signal White Now Gold Diş Macunu kumaşta leke bırakabilir. Unutmayın, anında bembeyaz bir gülüş için beyaz dişlerden fazlası gerekir. Doğru ağız sağlığı hepsinden önemlidir. Harika beyaz bir gülüş için Signal Diş Fırçaları ile deneyin, farklı diş bakımı deneyimleri için Signal’in diğer diş macunları ile de tanışın!
  • Dişlerinizin üzerindeki lekelerden kaçınmak için içtiklerinize dikkat edin.
  • Dişlerinizi beyazlatmak ve korumak için doğru bir diş macunu seçin.
  • Ulaşması zor yerler için ağız yıkama suyu ve diş ipi kullanın.
  • Sigara içmek ve tütün çiğnemek gibi alışkanlıklarla vedalaşın.
  • Çok fazla şeker içeren gıdalardan uzak durun.
  • Uygun diş fırçası kullanın ve fırçanızı 3 ayda 1 değiştirin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver