Signal Performance Black 1+1 Yumuşak Diş Fırçası + White Now Gold Anında Beyazlık Diş Macunu 75 ml

369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Performance Black 1+1 Yumuşak Diş Fırçası + White Now Gold Anında Beyazlık Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Signal PERFORMANS BLACK 1+1 DİŞ FIRÇASI + Signal Diş Macunu White Now Gold 75 ML
Geri Bildirim Ver

Signal Performance White Now Gold Anında Beyazlık Diş Macunu 75 ml + Black 1+1 Yumuşak Diş Fırçası

Diş sağlığının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan Signal diş macunu, uzmanlar tarafından üretilerek satışa sunulur. Alanında uzman kişiler tarafından yapılan testler neticesinde klinik olarak kanıtlanan formülü sayesinde ağız sağlığını korumada başarılı olan Signal Anında Beyazlık diş macunu 75 ml paketiyle tercih edilir. Beyaz görünüm elde etme imkanının yanı sıra, diş etleri ve ağız temizliğini de sağlar. Ağız sağlığınızı koruma konusunda mineralli ve aktif karbon içeriği sayesinde faydalıdır. Klinik olarak da kanıtlanan formülü, bünyesinde barındırdığı kil minerali ve aktif karbon ile diş yüzeylerinde bulunan lekeleri kolayca temizleme özelliğine sahip olan Signal diş macunu White Now Gold 75 ml, müşterilerin çok tercih ettiği ürünler arasında yer alır.

  • Anında beyazlık
  • Detox etkisi
  • Kil mineral ve aktif karbon içerik

Anında Beyazlık ve Uzun Süre Koruma İçin Signal White Now

Anında Beyazlık ve Uzun Süre Koruma İçin Signal White Now

Kaliteli ve etkili içeriği sayesinde müşterilerin çokça tercih ettiği bir ürün olan White Now, birçok ağız sorununu önlemeye yardımcı olur. Diş üzerine yerleşen lekeleri etkili formülü sayesinde kolayca temizler. Signal White Now Anında Beyazlık diş macunu 75 ml düzenli kullanıldığında etkili temizlik sağlar. Böylece ortaya koyduğu performansıyla göz dolduran Signal, müşterileri memnun etmeyi başarır. Bünyesinde barındırdığı mineral ve karbon değerleri sayesinde aşındırmadan temizlemeyi başaran Signal yumuşak diş fırçası + White Now Gold birlikte tercih edildiğinde beklentileri karşılar. Etkili formülü sayesinde nazikçe dişleri temizleyen ürün, detox etkisi yaratarak yenilenmeyi hızlandırır. İçerisinde bulunan beyazlatıcı teknoloji sayesinde dişleri anında beyazlatmayı başardığı için müşterilerin beğenisini de kazanır. Diş sağlığı için etkili bileşen ve formüllere sahip olan bu diş macununu siz de tercih edebilirsiniz.

Beyazlatıcı İçeriğiyle Signal White Now Ürünü

Beyazlatıcı İçeriğiyle Signal White Now Ürünü

Signal tarafından steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek satışa sunulan ürünler, anında beyazlık ve detoks etkisi sayesinde tercih edilir. Öte yandan Signal White Now diş fırçası da ağız sağlığı ve bakımı için müşterilerin beklenti ve isteklerini karşılamayı başarır. Yüzde 94.5 doğal içerik yapısına sahip olan Signal White Now diş fırçası 1+1 paketleriyle tercih edilir. Günde iki defa ve en az iki dakika diş fırçalama işlemi yapılması tavsiye edilir. Etkili formülü ve anında fayda sağlayan yapısı ile dikkat çeken Signal Performance Black 1+1 yumuşak diş fırçası + White Now Gold Anında Beyazlık diş macunu 75 ml uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Söz konusu ürün bünyesinde barındırdığı sodyum florür, aqua, hidrojen nişasta hidrolizatı gibi maddelerle anında etki gösterir.

Uygun ve Avantajlı Fiyatlarla Signal Diş Macunu ve Fırçası

Uygun ve Avantajlı Fiyatlarla Signal Diş Macunu ve Fırçası

Müşterilerin ihtiyaçları ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanan ürünler, uygun fiyat seçenekleriyle beğeni toplar. Signal Performance Black 1+1 paketi, avantajlı fiyatıyla müşterilerin tercihleri arasında yer almayı başarır. Signal diş macununun hidratlı silika, kaolin, aroma, selüloz sakızı, sodyum florür, sitrik asit, kömür tozu, gliserin gibi maddelerden oluşan içeriği kısa sürede etki gösterir. Bu sayede etkili formülü ile müşterilerin beğenisini kazanmayı başaran Signal Performance Black 1+1 diş fırçası avantajlı fiyat seçenekleriyle de tercih edilir. Fiyatı belirlenirken sahip olduğu mineraller, vitamin değerleri, besleyici içerik göz önünde bulundurulur. Öte yandan satışa sunulan gramaj değerleri de dikkate alınır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Signal White Now kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de Signal tarafından üretilerek müşterilerin beğenisine sunulan bu diş macununu ve diş fırçasını Trendyol sayesinde bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.