Signal Diş Macunu White Now Gold Anında 3 Kat Beyazlık 75 ml

84,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL89,90 TL
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
92,98 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Diş Macunu White Now Gold Anında 3 Kat Beyazlık 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Batbat Satıcı Ünvanı: ŞERAFETTİN ATAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0970167743
    Bu ürün Batbat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8717163854655

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Signal White Now Gold Diş Macunu 75 ml

Her gün düzenli olarak ağız bakımının sağlanması, olası dental sağlık problemlerinin önüne geçeceği gibi beyaz dişlere sahip olunması bakımından da son derece önem arz eder. Signal white now gold diş macunu 75 ml mavi safir pigmentlerden oluşturulan güçlü formülü ile gün içerisindeki ağız bakımınızın sağlanması için özenle üretilir. Bu güçlü mavi safir pigment formülü, 3 kat yoğunlaştırılan kovarin desteği ile hassasiyet için ekstra koruma sağlar. Ürün formülünde kullanılan doğal içerikleri sayesinde her yaş grubuna uygundur ve bu sayede rahatlıkla kullanım imkanı tanır. Aynı zamanda her diş tipi için etkili ve kalıcı çözüm üretir. Diş mineleriniz Signal white now gold diş macunu koruması ile ilk kullanımdan itibaren güvence altına alınır.

  • Etkili ve kalıcı çözüm imkanı
  • Sağlıklı bir ağız bakım ürünü
  • Ekstra hassas koruma

Signal White Now Gold Diş Macunu Benzersiz Özellikleri

Signal White Now Gold Diş Macunu Benzersiz Özellikleri

Signal white now gold, dişlerin dış yüzeyinde görülen renk kusurlarını mavi safir pigment formülü ile giderirken florür mineralinden de destek alır. Doğal su kaynaklarında da yüksek miktarda bulunan florür, ağız içerisinde çürük oluşumuna yol açan asitlere karşı dişleri koruduğu gibi yemek artıklarının mine yüzeyinde oluşturduğu birikme ve lekelere karşı da bariyer görevi görür. Fırçalama işlemi sırasında minelerin ön ve arka yüzeyine temas eden Signal diş macunu, bu bariyer katmanını çift taraflı olarak sağlar. Bu sayede ağzın dışarıdan görünmeyen kısımlarında da koruma etkisi doğrudan sağlanır. Florür, aynı zamanda ağız içerisinde sıklıkla görülen plak oluşumunun ve buna bağlı olarak ortaya çıkan diş eti problemlerinin de giderilmesine yardımcı olur. Bu çifte korumadan beklenen faydanın sağlanması, dişlerin düzenli olarak fırçalanmasına bağlıdır.

Signal White Now Gold Diş Macunu Kullanım Şekli

Signal White Now Gold Diş Macunu Kullanım Şekli

Macun, diş minelerinin beyaz gözükmesi için yapay renklendiricilerden değil bileşenlerinde yer alan sulu silikadan destek alır. Sulu silika, gün içerisindeki yoğun çay, kahve, nikotin gibi ürünlerin tüketiminden kaynaklanan kir ve lekeleri doğal yollarla yok ederek minelerin doğal yollarla beyazlamalarını sağlar. Signal macunun sağladığı beyazlık etkisi, dişlerinizde görülen sararmanın ve plak oluşumunun derecesine ve yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle ileri derecede hissedilen hassasiyet ve sararma durumlarında doktorunuza ya da herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız önemle tavsiye edilir. Dişlerin aşırı kuvvet uygulanmadan, nazik hareketlerle fırçalanması mine yüzeyinde çizik ya da kırık oluşumuna engel olur. Signal white now gold diş macunu 75 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de hem ferah bir nefese hem de sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Signal White Now Gold Diş Macunu Avantajlı Fiyatları

Signal White Now Gold Diş Macunu Avantajlı Fiyatları

Signal white now gold diş macunu 75 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet Signal macun yer alır. Özel olarak tasarlanan silindir şeklindeki tüp içerisinde ise 75 ml’lik macun yer alır. Ürün yoğun kıvamlı bir yapıya sahip olduğu için kıyafetlerinize temas etmesi halinde kumaş üzerinde leke bırakabilir. Silindir tüpün, kuru ve serin bir alanda muhafaza edilmesi ürünün kullanım ömrünü uzatacağı gibi hızlı bir şekilde bayatlamasının da önüne geçer. Küçük yaştaki çocukların ebeveyn gözetimi altında dişlerini fırçalaması önemle tavsiye edilir. Aynı zamanda fırçalama işlemi sırasında macunun yutulmaması sağlık açısından önemlidir. Hem günlük diş bakımı imkanı hem de ekstra beyazlık imkanı sunun bu ağız bakım ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.