Sikaflex Sika 296 Mineral Cam Yapıştırıcısı 600 Ml Siyah Sosis

1.224 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sikaflex Sika 296 Mineral Cam Yapıştırıcısı 600 Ml Siyah Sosis

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Denizmarketi Satıcı Ünvanı: ÇÖLLÜ DENİZ VE YAT MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0263031680600016 Vergi Kimlik Numarası: 2630316806
    Bu ürün Denizmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sika 296, atmosferik nem ile kürlenen, yüksek performanslı, elastik, 1-bileşenli poliüretan cam yapıştırma mastiğidir. Gemi inşa endüstrisinde kullanılan neredeyse tüm mineral cam yapıştırma uygulamaları için uygundur. Sikaflex®-296 Marin OEM ve tamir pazarı endüstrisindeki cam yapıştırma uygulamaları için tasarlanmıştır. Marin endüstrisinde kullanılan tüm mineral cam tipleri için uygundur. PVB ara tabakasında ısıtıcı elemanlar bulunan lamine camların yapıştırılmasından önce tavsiye için SikaTeknik Servis Departmanına danışınız. Sikaflex®-296 çok düzgün bir yüzey verir ve açık derzlerde kullanılması uygundur. Stres çatlağı oluşumuna yatkın malzemeler üzerinde Sikaflex®-296 kullanmadan önce üreticinin tavsiyesine başvurunuz ve orijinal yüzeylerde test yapınız. Mevcut yüzeyler ile ve gerçek şartlar altında, yapışma ve malzeme uyumluluğunu sağlamak için test yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Katı
Geri Bildirim Ver