SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Cam Kapak [gold Stant Lı]

1.715 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL1.515 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.668 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.805 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.080 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Cam Kapak [gold Stant Lı]

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıla Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik Parlaklığını Koruyan Özenle Polisajlasnmış dış yüzeyler. İlk Kullanımdan önce sıcak su ve bulaşık deterjanı ile temizleyiniz. Susuz ve yağsız olarak içinde gıda maddesi olmadan ocak üzerinde uzun süre bırakmayınız. Temizlik esnasında sert metal fırçalar kullanmayınız. Bulaşık makinesinde temizlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 15
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

SILA Berfin Baharat Takımı Ürünleri Trendyol'da!

SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, mutfağınızda size uzun süre eşlik edecek kaliteli bir üründür. Çelik malzemeden imal edilen bu takım oldukça dayanıklıdır. Bu sayede son derece dayanıklıdır. Ürünün yüzeyinde herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Söz konusu baharat takımı mutfaklarda oldukça şık bir duruş sergiler. İlgili sette kullanışlı pek çok parça bulunur. Geniş iç hacme sahip bu setin parçalarına baharatları kolayca ekleyebilirsiniz. Ürün pratik bir şekilde temizlenir. Son derece kaliteli olan bu baharatlığı keyifle kullanabilirsiniz.

  • Üründe 15 adet parça bulunur.
  • Materyal: Paslanmaz Çelik
  • Polisajlanmış bir yüzeye sahiptir.

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Kaliteli midir?

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Kaliteli midir?

SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, kullanıcıların kalite beklentisini karşılayacak bir üründür. Bu baharat takımı paslanmaz çelikten üretilir. Üzerinde sıvıdan dolayı herhangi bir paslanma meydana gelmez. Bu sayede bulaşık makinesinde yıkanması uygun olur. Söz konusu ürünün yüzeyi polisajlandığı için son derece parlak olur. Parlak yüzeyini daima korumaya devam eder. Takımın çizilmeyen yapısı estetik bir duruş sergiler. SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünün kapaklarında materyal olarak çelik kullanılır. Bu kapaklarda yıkama sırasında çizilme ve renk değişimleri olmaz. İlgili ürün, baharatlarda tat ve koku değişimine sebebiyet vermez. Bu sayede baharatların doğal aromasını korumak mümkün hâle gelir. SILA Berfin gold 15 parça cam kapaklı çelik baharat takımını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Nasıl Kullanılır?

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımı Nasıl Kullanılır?

SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, son derece kullanışlı bir üründür. Kaliteli bir yüzeyi olduğu için sıklıkla bakım yapmanıza gerek kalmaz. Takımın bulaşık makinesinde yıkanmasında bir sakınca yoktur. Söz konusu ürünü ilk kullanımdan önce sıcak su ve bulaşık deterjanıyla yıkamanız tavsiye edilir. Bu işlemin ardından set kullanıma hazır hâle gelir. İlgili baharat takımını temizlerken yumuşak fırçalardan yararlanmanız önerilir. Bu sayede yüzeyinde çiziklerin oluşması önlendiği gibi daha uzun ömürlü bir kullanım da elde edilir. SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, ısıya karşı dayanıklı bir özellik taşır. Ürün tüm bu özellikleriyle sayesinde pratik ve işlevsel bir kullanım sunar.

SILA Berfin Gold 15 Parça Çelik Baharat Takımını Kimler Satın Alır?

SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı, geniş bir kesime hitap eder. Ürün, kaliteli yapısıyla mutfak dekorasyonlarına uyum sağlar. Takım, şık tasarım çizgisiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün, gold kapak detayları sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Aynı detaylara standında da yer verilir. Takımın tüm parçaları birbiriyle uyum içindedir. Söz konusu baharat takımını çeyizinize koymak ya da sevdiklerinize hediye etmek için tercih edebilirsiniz. Oldukça zamansız bir tasarıma sahip olduğundan uzun süre keyifle kullanılır. SILA Berfin gold çelik 15 parça baharat takımı, günlük kullanım için de son derece uygundur. Söz konusu set, geniş iç hacimli parçaları sayesinde çok miktarda baharat için yeterli alanı sağlar. Ürünün standı tüm baharatları aynı yerde tutmanıza olanak verir. Böylece mutfağınızın düzenli olmasına yardımcı olur. Ürün hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için SILA Berfin gold 15 parça çelik baharat takımı yorumları incelenebilir. İlgili baharat takımını Trendyol aracılığıyla kısa sürede satın alabilirsiniz.