Silbak Fiat Fiorino Cam Silecek Takımı 650-480mm 2008- Sonrası

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Silbak Fiat Fiorino Cam Silecek Takımı 650-480mm 2008- Sonrası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORCAR Satıcı Ünvanı: HAKKI AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1041288070
    Bu ürün DORCAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİAT FİORİNO ÖN CAM SİLECEK TAKIMI 2008- SONRASI 650MM-480MM ÖLÇÜLERİNDEDİR KALİTELİ ÜRETİM MATERYALİ SAYESİNDE AŞIRI SICAK VE SOĞUK HAVALARA KARŞI ÜSTÜN DAYANIKLILIK SAĞLAMAKTADIR. DİĞER SİLECEKLERİN AKSİNE ÖN CAMA 28 NOKTADAN TEMAS EDER ve KONFORLU BİR GÖRÜŞ ALANI SAĞLAR. SAĞLAM GÖVDE YAPISI SAYESİNDE FORMU BOZULMAZ. YUMUŞAK MATERYALİ SAYESİNDE SİLECEK SÜRTÜNME SESİ TAMAMEN ORTADAN KALDIRILMIŞTIR. 3 DAKİKADA KOLAY MONTAJ SAĞLAR. SAĞ-SOL TAKIM FİYATIDIR. Doğru Ürün (Oto Yedek Parça) Gönderimi İçin Lütfen Aracınızın Şase Numarasını Bizimle İrtibata Geçerek Paylaşmanızı Rica Ederiz. Tüm Ürünlerimiz Adınıza Faturalandırılmış ve Özenle Paketlenmiş Şekilde Adresinize Gönderilmektedir. %100 Müşteri Odaklı Çalışmayı Prensip Edinen Firmamız, Tüm Olası Teknik ve Ürün Bazlı Aksaklıklarda Sorumluluğu Tamamen Üstlenmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat Fiorino
Geri Bildirim Ver