SİLED Spot Led Lamba

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SİLED Spot Led Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • spot lamba 15 watt. sürücülü,8 cm panç[3.15 inç].ürün yerli üretim olup,patentlidir.en iyi malzeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Yok
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SİLED Siledaydınlatma0001 Spot LED Lamba

Siled 15 W spot LED yıldız lamba, birçok farklı alanda aydınlatma ihtiyacına cevap verir. Ürün, enerji kapasitesiyle avantajlı bir kullanım sergiler. Spot ışık kullanılmak istenen her yerde tercih edilebilir. İç mekâna uygun tasarlanan ve yıldız görüntüsü ile kullanıcıların ilgisini çeken lamba, kaliteli malzemeden üretilir. Ayrıca ürün, enerji tüketimiyle çevre dostu özelliklere sahiptir. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, ortamda farklı açılardan aydınlatma sağlar. Yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilen bu LED ampul, uzun ömürlü ve ekonomik bir seçim olur. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, yüksek çalışma kapasitesiyle kullanışlı bulunur. Ürün, tasarımına uygun olacak şekilde dolap içi ve niş gibi alanlara da yerleştirilebilir.

  • Ölçüleri: 8 cm
  • Aydınlatma Türü: LED
  • Kapasitesi: 15 W

Siled 15 W Spot LED Yıldız Lambanın Özellikleri

Siled 15 W Spot LED Yıldız Lambanın Özellikleri

Siled yıldız LED spot lambanın boyutları 8 cm'dir. Bu sayede mutfak, banyo, çocuk odası gibi farklı yerlerde kullanılabilir. Lamba, LED devre sürücülüdür ve montajı kolayca yapılabilir. Işık kapasitesi 15 watt olan lambayı kullanmak istediğiniz alana göre bir veya daha fazla alma şansınız vardır. Böylece istediğiniz ortamı yaratabilirsiniz. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, patentli olarak üretilen yerli bir üründür. Spot ışık, altı bölümden oluşan geometrik yıldız figürüne sahiptir. Beyaz renkli lamba, keskin hatlarıyla estetik bir görüntü taşır. Bu yapı, aynı zamanda ışıklandırmanın da güzel görünmesini sağlar. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, ev veya ofis gibi yerlerde kullanılabilecek özelliklere sahip bir üründür. Özellikle dekoratif amaçlı kullanım için tercih edilebilir.

Siled 15 W Spot LED Yıldız Lamba Kaliteli midir?

Siled 15 W spot LED yıldız lamba, sağlam malzemeden üretildiği için kalitelidir. Lamba, patentli bir üründür. Bu durum, ürünün malzeme kalitesi ve işçilik açısından standartlara uygun üretildiğini gösterir. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, bu avantajlı özelliklerinin yanında dayanıklı yapısıyla da ilgi çeker. LED teknolojisini kullanan ürün, enerji tüketimiyle de başarılı bulunur. Düşük enerjiyle çalışan üründe yer alan devre, gelen akımların dengelenmesini sağlar. Lamba yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Aynı zamanda cıva içermediği için insan sağlığına zararlı değildir. Bakıma ihtiyaç duymayan kullanışlı bir aydınlatma seçeneğidir. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, yüksek yoğunluklu bir enerji kaynağıdır. Ürün bu özellikleri ile şık tasarımı, rengi ve modeli ile dikkat çeker.

Siled 15 W Spot LED Yıldız Lamba Kimler içindir?

Siled 15 W spot LED yıldız lamba, ev dekorasyonunu değiştirmek isteyen kişiler için uygundur. Çocuk ve genç odalarında daha canlı ve şık bir atmosfer yaratmak amacıyla kullanılabilir. Ayrıca mutfak ve banyo gibi alanlarda ışık kaynağı olarak tercih edilir. Bunlara ek olarak vitrin, kitaplık ve dolap gibi yerleri aydınlatmak için idealdir. Lamba normal aydınlatmaya ek olarak da değerlendirilebilir. Siled 15 W spot LED yıldız lamba, tasarımıyla modern çizgilere sahiptir. Boyutları sayesinde kullanışlı bulunur. Lamba farklı aydınlatma seçenekleriyle birlikte değerlendirilebilir. Güçlü ışık veren yapısı geniş bir alanı aydınlatır. LED aydınlatma yanma ve çarpılma gibi riskli durumlara sebep olmaz. Bu sayede çocukların güvenliği açısından sorun teşkil etmez. Siled 15 W spot LED yıldız lamba yorumları gerçek kullanıcıların görüşlerini yansıtır. Siz de bu ürünü satın almadan önce yorumları okuyabilir, ardından Siled LED lambayı Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.