Silhouette Esnek Tutuşlu Saç Köpüğü 500ml | Uzun Süre Kalıcı, Mükemmel Canlılık, Kalıntı Yapmaz

495,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Silhouette Esnek Tutuşlu Saç Köpüğü 500ml | Uzun Süre Kalıcı, Mükemmel Canlılık, Kalıntı Yapmaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Befine Satıcı Ünvanı: BEFİNE SAĞLIK GIDA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160152743100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601527431
    Bu ürün Befine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünü elinize sıkarak ıslak veya kuru saça uygulayın. Esnek tutuş, mükemmel parlaklık ve doğal görünüm sağlar. Uzun süre kalıcı ve esnek tutuş sağlar. Saçı ağırlaştırmadan hızlıca kurur. Yapışkan his bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Sabit Tutma
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Silhouette Schwarzkopf Saç Köpüğü - Flexible Hold Mousse 500 ml

Güzel ve kusursuz saçlara sahip olmanızı sağlayan bakım ürünleri sıklıkla kullanılır. Temizlemeden şekil vermeye, dökülme karşıtı bakımdan nemlendirmeye ve canlandırma kadar pek çok ürün bulunur. Saçlarınıza şekil vermeyi kolaylaştıran köpükler, çeşitli markalar tarafından farklı formüllerle üretilir. Silhouette Schwarzkopf saç köpüğü - flexible hold mousse 500 ml müşterilerin beğenisine sunar. Özel içeriklerle formüle edilen bu ürün saçlarınızı ihtiyacı olan forma kavuşturur. Saça şekil vermek için kullanılan köpük oldukça kullanışlıdır. Mükemmel görünen bukleler ve doğal görünen dalgalar yapabilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yaparken saçınızın parlak bir görünüme kavuşmasına da yardımcı olur. Bu kullanışlı ürün makul fiyatlarla satışa sunulur. Siz de uygun fiyatlı saç köpüğünü satın alabilir, bütçenizi koruyabilirsiniz. Dilerseniz ürünün diğer özelliklerini de inceleyebilirsiniz.

  • Saçı ağırlaştırmadan şekil verme
  • Parlaklığı ve canlılığı koruma
  • Mükemmel hacim ve dolgunluk

İşlsevsel Silhouette Schwarzkopf Saç köpüğü 500 ml

İşlsevsel Silhouette Schwarzkopf Saç köpüğü 500 ml

Modern hayatın getirdiği yoğun iş temposu, saçlarınıza gereken özeni ve bakımı göstermenizin önüne geçebilir. Buna bağlı olarak saç tellerinde elektriklenme ve sağlıksız bir görünüm oluşabilir. Markanın bu ürünü ile saç tellerinizi sertleştirmeden yatıştırabilirsiniz. Dağılma, kabarma ve elektriklenme gibi problemleri önlemenin yanı sıra şekil vermek için de vazgeçilmez bir üründür. Bu köpük yardımıyla belirgin bukleler ve dalgalar yapabilirsiniz. Üstelik bu şeklin sabitlenmesini sağlayan ürün, uzun süre bozulmadan korunmasına da yardımcı olur. Bu ürünün olumlu etkisini ilk denemenizde görebilirsiniz. Sönük ve ince tellere sahipseniz bu köpük sayesinde saçlarınıza hacim kazandırabilirsiniz. Schwarzkopf Silhouette saç köpüğü 500 ml’lik ambalajda sunulur. Böylece uzun süre bu köpüğü kullanabilir, ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Siz de bu avantajlı ve kullanışlı köpüğü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Silhouette Schwarzkopf Saç Köpüğü 500 ml ve Yorumları

Kullanışlı Silhouette Schwarzkopf Saç Köpüğü 500 ml ve Yorumları

Bu ürünü saçlarınıza farklı şekiller vermek için de kullanabilirsiniz. Köpüğü uygulamak ve şekil vermek oldukça basittir. Schwarzkopf Silhouette saç köpüğünden en iyi sonucu almak için saçınızın temiz olmasına özen göstermeniz gerekir. Uygun bir şampuan ile temizledikten sonra hafif nemliyken köpüğü uygulayabilirsiniz. Şişeyi çalkaladıktan sonra saçın gövdesine ve uç kısımlarına ürünü homojen bir şekilde dağıtabilirsiniz. Şekil verirken elinizi kullanabileceğiniz gibi tarak ve kurutma makinesi kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra vigo başlıklarıyla da şekil verebilirsiniz. Böylece ısı uygulamadan istediğiniz modeli yapabilirsiniz. Ürünün içeriği ve kalitesi hakkında kafanızda soru işaretleri varsa ürünü kullanan kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Silhouette Schwarzkopf saç köpüğü - Flexible Hold Mousse 500 ml kullananlar ürünün avantajlarını deneyimlemiş tecrübeli müşterilerdir. Bu müşterilerin yorumları sayesinde kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Uygun Silhouette Schwarzkopf Saç Köpüğü 500 ml Fiyatı

Uygun Silhouette Schwarzkopf Saç Köpüğü 500 ml Fiyatı

Silhouette Schwarzkopf saç köpüğü - Flexible Hold Mousse 500 ml fiyatı ürünün içeriğinde kullanılan maddelere ve gramajına göre belirlenir. Makul fiyatlarla sunulan bu ürün, her bütçeye hitap eder. Siz de bütçenize dost bu ürünü satın alabilir, aradığınız güzelliğe kavuşabilirsiniz. Saçınızı ağırlaştırmayan ve doğal dokusunu bozmayan bu ürün göz alıcı bir parlaklık sağlar. Ürün spreyli şişede sunulur. Böylece kullanacağınız miktarı kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz Silhouette Schwarzkopf saç köpüğü - Flexible Hold Mousse 500 ml yorumlarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin tecrübe ve deneyimlerini içerir. Bu değerlendirmeler ışığında ürünün içeriği ve kullanımı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarıyla sunulan bu ürün, müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Siz de bu kullanışlı ve kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.