silimo Yeşil Yumuşak Silikon El Parmak Egzersiz Topu Rehabilitasyon Topu Stres Topu Silikon Top

90,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

silimo Yeşil Yumuşak Silikon El Parmak Egzersiz Topu Rehabilitasyon Topu Stres Topu Silikon Top

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİLİMO ORTOPEDİ Satıcı Ünvanı: MAHMUT AYVALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260214644
    Bu ürün SİLİMO ORTOPEDİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZ SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIDIR. ÜTS SİSTEMİNE KAYITLIDIR . ÜRÜN SERTLİK DERECELERİ KIRMIZI : SERT Barkot no : 8698811279122 MAVİ : ORTA Barkot no : 8698811279115 YEŞİL : YUMUŞAK Barkot no : 8698811279108 El Parmak Egzersiz Topu Silimo El Parmak Egzersiz Topu %100 Silikon malzemeden üretilmiştir. El , el bileği , parmak güçsüzlüklerinde ve hissizliklerinde parmak ve elini güçlendirmek amacı ile üretilmiştir. Silimo El parmak Egzersiz topu el parmak güçlendirme amacı için kullanılır. El Parmak güçlendirme topu özelikle masa başı bilgisayarda fazla zaman harcayan klavye ve mouse çok kullanan kişilerde meydana gelen ağrı ve hissizlik rahatsızlığında çok faydalı ve gerekli üründür.Felçli hastalarda ,tendon kesilerinde cerrahi ameliyat sonrası kullanılır.Rehabilitasyon sürecinde kısmi ve geçici felçte kullanılır. El Parmak Egzersiz Topu Silimo El Parmak Egzersiz Topu
  • el parmak kaslarının çalıştırmada ve güçlendirmede kullanılmaktadır. Topu avucunuzun içiyle veya parmaklarınızın arasında sıkarak egzersiz yapabilirsiniz. Sertlik derecesini kendiniz belirleyiniz. Stres Topu yıkanabilir özelliktedir ama ürünü makinede ve sıcak su ile yıkamayınız elinizde sabun ile yıkayınız. Ve kesinlikle yıkamadan sonra kurutmayı havlu ile yapınız güneşe bırakarak kurumasını beklemeyiniz aksi takdirde ürün zamanla özelliğini kaybedebilmektedir.
Geri Bildirim Ver