Silky Saç Boyası 6.34 Çikolata Kahve D 1+1,5 50 Ml

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Silky Saç Boyası 6.34 Çikolata Kahve D 1+1,5 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beilys Cosmetics&Accessory Satıcı Ünvanı: ENDER DOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3080131872
    Bu ürün Beilys Cosmetics&Accessory tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silky coloration krem saç boyası Türkiye’ye yenilik getiren bir kozmetik ürünüdür. Silky coloration renklendirici sistemi saçlarda rengin olağanüstü tutuşunu, kalıcılığını ve parlaklığını sağlar, saçlara yumuşaklık ve ışıltı verir. Silky coloration krem saç boyası, saçlara ipeksi bir görünüm kazandırır. Silky coloration krem saç boyası, özel formülü sayesinde beklentilerin çok üzerinde sonuçlar verir. 1+1,5 karışım oranına sahiptir. Bu sayede hedeflenen tona ulaşma özelliği maksimum seviyededir. Saçların daha güzel ve sağlıklı kalmasını sağlar. bitkisel içerikli Silky Coloration marka saç boyasında Avrupa birliğinin yasakladığı insan sağlığına zararlı 22 maddenin kesinlikle bulunmadığını ve eec standartlarında yüksek teknoloji ile İtalya’ da üretilip dünyanın bir çok ülkesinde tüketici tarafından güvenle kullanılan maksimum kalitede bir ürün grubu olduğunu garanti ederiz... Saçların daha güzel ve sağlıklı kalmasını sağlar. Paketin içeriği: 1 Adet saç boyası(+OKSİDAN HEDİYELİ )

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver