Silva Mikrofiber 3'lü Cam Bezi Mb Shop

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber 3'lü Cam Bezi Mb Shop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makiş Ticaret Satıcı Ünvanı: TÜLAY ATİK ÜSTEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020201101
    Bu ürün Makiş Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrofiber 3'lü Cam Bezi

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Silva Shop Mikrofiber 3'lü Cam Bezi Çeşitleri Trendyol'da!

Silva mikrofiber 3'lü cam bezi, son derece kaliteli ve işlevsel özelliklere sahiptir. İz, leke ve hav yapmama özelliği sayesinde hemen hemen herkesin takdirini kazanan ürünler, temizlikte ilaç kullanımını da minimum düzeye indirir. Yüksek su çekme gücü sayesinde temizlik işlerini çok daha basit ve zahmetsiz bir sürece çeviren mikrofiber bezler, hassas yüzeylerde bile gönül rahatlığı içerisinde kullanılabilir. Bezlerin fonksiyonel yapısı sayesinde temizliklerde elde ettiğiniz hijyen de yüksek seviyelerde olur. Genel temizlik için uygun olan ürünler, evin her alanında son derece rahat bir şekilde kullanılabilir. Tüm bu özellikleriyle Silva mikrofiber 3'lü cam bezi, neredeyse bütün kullanıcılarından yüksek puanlar almayı başarır.

  • Ürün Ölçüleri: 42 x 42 cm
  • Ürün Sayısı: 3 adet
  • Renk: Mavi, mor ve yeşil

Silva 3'lü Mikrofiber Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Silva 3'lü Mikrofiber Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Silva mikrofiber 3'lü cam bezi, kusursuz temizlik için tercih edebileceğiniz son derece kaliteli ürünlerdir. Mikrofiber bezler, hijyen sağlama sürecini kullanıcıları için çok daha basit ve pratik bir hâle getirir. Ürünler, kullanıldığı yüzeyde iz ya da hav bırakmama özelliğiyle bilinir. Bu özelliği sayesinde tozlu ya da kirli gördüğünüz cam ve aynaları bile gönül rahatlığıyla silebilirsiniz. Sahip olduğu özelliklerle mikrofiber bezler, son derece işlevseldir. Ürünleri sipariş vermeniz hâlinde tarafınıza toplamda 3 adet farklı renkteki bez, set olarak gönderilir. Bezlerin ebatları, 42 x 42 cm olarak belirtilir. Ürünleri kullanırken tıpkı bir mendilmiş gibi katlamanız önerilir. Temizlenen yüzeylerin daha geç tozlanmasını sağlayan ürünler, bu anlamda kullanıcısına oldukça yardımcıdır. Tüm bu özellikleri sayesinde Silva mikrofiber 3'lü cam bezi ürünleri, hemen hemen her kullanıcısının beğenisini kazanır.

Silva 3'lü Mikrofiber Cam Bezi Kullanışlı mıdır?

Ürünler, kullanıcılarına sağladığı faydalar sayesinde son derece fonksiyonel bir temizlik süreci vadeder. Bezlerin güçlü hijyen sağlama özellikleri, temizlik sırasında deterjana duyduğunuz ihtiyacı ortadan kaldırır. Sadece saf su kullanarak ev temizliğinizde ortaya harika sonuçlar çıkarabilirsiniz. Cam ve ayna gibi temizlenmesi zor olan eşyaları bile Silva mikrofiber 3'lü cam beziyle son derece kolay ve zahmetsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürünler, uygulandığı yüzeyde herhangi bir parmak izi, leke ya da hav bırakmadığı için gönül rahatlığı içerisinde tercih edilebilir. Tüm hassas yüzeylerde endişesiz bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Yüzeyin daha geç sürede tozlanmasını sağlayan bezler, temizlik işlemlerini çok daha kolay bir hâle getirir. Tüm bu özellikleri sayesinde Silva mikrofiber cam bezi, kullanışlı bir temizlik deneyimi yaşamanıza olanak sunar. Böylece siz de zahmetsiz temizliklere hazır hâle gelirsiniz.

Silva 3'lü Mikrofiber Cam Bezi Kaliteli midir?

Kaliteli özellikleriyle Silva mikrofiber 3'lü cam bezi, temizlik deneyimini iyileştirerek aldığınız verimi yükseltir. Bu ürünler, donanımlı özellikler aracılığıyla zenginleştirilmiştir. Böylece temizlik süreci kaliteli olmanın yanı sıra konforlu ve zahmetsiz bir hâle gelir. Kusursuz hijyen sağlamanın zor olduğu alanlarda bile gönül rahatlığıyla tercih edilen ürünlerden tam verim almak için bezleri yüzeye tamamen değecek şekilde bastırmanız gerekir. Aynı zamanda Silva mikrofiber 3'lü cam bezinin özelliklerini kaybetmemesi için ürünleri temizlemeniz de tavsiye edilir. Bezleri temizlerken saf su ve Purimax doğal deterjandan başka hiçbir ürün ve kimyasal kullanmamalısınız. Aksi takdirde bezler, sahip olduğu özellikleri yitirirler. Bu da kaliteyle birlikte temizlikten alacağınız verimin de doğru orantılı olarak düşmesine neden olur. Kısa sürede mükemmel ve kusursuz temizlik vadeden ürünleri uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de temizlik deneyiminizi iyileştirecek kaliteli bir mikrofiber bez seti arayışındaysanız ürünleri Trendyol üzerinden hızlı ve kolay şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde Silva mikrofiber 3'lü cam bezi yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.