Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set

1.473 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMİZLİK ÜRÜNLERİM Satıcı Ünvanı: ZEKAİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3728311687600001 Vergi Kimlik Numarası: 9600262339
    Bu ürün TEMİZLİK ÜRÜNLERİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
Geri Bildirim Ver

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set

Silva, marka değeri oldukça yüksek olan ve son derece beğenilen ürünler arasındadır. Deterjansız olarak temizlik yapan ve son derece uygun kolaylıklar ile lekeleri hemen çıkartan yapısı sayesinde evlerin mucize ürünleri arasında yerlerini almaktadırlar. Silva teleskopik mop olarak kullanılan başlık oldukça teknik bir şekilde kolaylık ile kullanılır. En zorlu, uç noktalara dahi girebilen bu ürünlerin hemen her noktasında kişilerin tercihlerine uygun ürünler olarak değerlendirildiği görülmektedir. Silva mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set evlerin genel olarak temizlik anlayışlarına hizmet sunan ve tüm lekeleri anında çıkartan temizlik üçlüsü olarak tanımlanmaktadır. Mikrofiber özellik sayesinde iz bırakmayan yüzeyler ile temizlikle hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleşmektedir.

  • Deterjansız Temizlikte Devrim
  • Tüm Yüzeyler İçin Etkili Temizlik
  • Her Eve Uygun

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 Üstün Temizlik

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 Üstün Temizlik

Silva ürünleri iyonizer yapıları sayesinde tek bir leke bırakmadan temizlik yapmaktadır. MSS123MOP31 deterjansız olarak temizleme olanağı olan en net ürünler arasındadır. Bu bezlerin en önemli özellikleri sıcak su ile deterjansız olarak işlemlerin yapılıyor olmasıdır. Sıcak su ile kendini temizleyen Silva ürünleri artı ve eksi iyonizer etkileşim sayesinde temizliği gerçekleştirecektir. Cam bezleri içerisinde en kaliteli ürünlere sahip olarak Silva sektörde öncü bir liderlik konumundadır. Silva mikrofiber cam bezli mop 3'lü set ekonomik olarak satışlara sunulan son derece değerli bir üründür. Birçok noktada kullanılan ve bilhassa koltuklar için efsane bir temizlik aparatı olan Silva her noktada bir kalite ve iyi yüzey temizliği sunacaktır. Genel olarak birçok noktada var oldukları standartları bulunan Silva temizlik ürünler hemen herkes için bir ayrıcalık ve seçenektir. Bu nedenle de beğenilerek kullanılmaktadır.

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 ile Doğal Temizlik

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 ile Doğal Temizlik

Birbirleri içinde en çok tercih edilen ürünler arasında olan Silva mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set kullanımı her noktada kişilerin tercihlerine yönelik tasarımlar ile planlanmaktadır. Hemen herkes için bir tercih ürünü olan ve son derece değerlenen moplar birçok kişi için beğenilen ve kullanılması önemli olan ayrıntılar arasındadır. Mopların birçok özellikleri ve detayları bulunur. Bu nedenle kişilerin tercihleri Silva mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set kullananlar içinde değişmemektedir. Yüzeylerin temizlenmesinde oldukça etkili bir ürün olan ve ne kadar standart bir ürün gibi görünse de kişilerin tercihlerine yön vermesinde önemli bir rol oynayan temizlik ürünleri marka değeri son derece yüksek bir ürün olmaları sebebiyle satış oranları oldukça yüksektir.

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Silva Mikrofiber Cam Bezli Teleskopik Mop 3'lü Set MSS123MOP31 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Silva bezleri sabun ile yıkanmaz sıcak duru su ile yıkanmaları yeterlidir. Sonrasında sıcak su içeriğindeki bileşenleri aktif hale getirerek yine artı ve eksi yönlü iyonların birbirlerini çekmesi ile tercihlere sunulmaktadır. Silva mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set yorumları birçok noktada kişilerin tercihlerine yön verebilmesi ve birçok detaylı yaklaşımlarda beğenilmesi ayrıca önem arz edecek olan bir konudur. Silva mikrofiber cam bezli teleskopik mop 3'lü set içeriği ile kişilerin tercihlerine yön veren ve bir o kadar da talepleri belli eden en önemli özellik olarak görülmektedir. Cam bezleri ile ilgili mikrofiber özellik yüzeyler için önemli bir ayrıntı oluşturmaktadır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.