Silva Mop Islak Bez

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mop Islak Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COVPOR Satıcı Ünvanı: AHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7900682495
    Bu ürün COVPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duvar mop bezi tüm duvar, fayans, tavan vb.
  • Yerlerin temizliğinde kullanabileceğiniz bir üründür.
  • Duvar mop bezini temizlik sonrası cırtından ayırarak sadece su ve beyaz sabunla ya da purimaks doğal deterjanlarımızla yıkayın ve doğal ortamda kurutun.
  • Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır.
  • Iplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez.
  • Mikrofiber bezlerimiz purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir.
  • paket içeriği bir adet duvar mop bez

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Özel Formülü ile Silva Mop Islak Bez Etkili Temizlik

Ülkemizde kaliteli temizlik malzemeleri satışı yapan Silva markasının sevilen ürünlerinden birisi olan bir diğer temizlik ürünü mikrofiber cam bezleridir. Genellikle temizlik severler tarafından bilinen Silva markası, ürettiği her temizlik ürünlerinin son derece kaliteli ve dayanıklı olmasıyla dikkat çekmektedir. Ürünlerinde kalite ve dayanıklılığa önem gösteren Silva markası bu sayede tercih edilen ürünlerin üretimlerini yapmaktadır. Son günlerde vatandaşların evlerinde kalmayı tercih etmesi sonucu olarak evlerin temizlik konusu zorlaşsa da Silva mop bezi tercih eden temizlik severler, bu zorluğu oldukça basit bir şekilde atlatmaktadır. Son derece hızlı bir temizlik imkanı sunan Silva markasının temizlik ürünleri, hemen hemen her kullanıcısının olumlu geri dönüşlerini almayı başarmıştır. Camlarının temizliğinden genel amaçlı temizlik bezlerine kadar geniş bir alana önem verenler tarafından oldukça fazla kullanılan Silva marka mikrofiber cam bezleri sayesinde temizliği sevdirmektedir. Kullanıcılarına yüksek kalitesi ile geniş kapsamlı bir temizlik imkanı sunuyor.

  • Hızlı Temizlik
  • Kompakt kullanım
  • Şık tasarım

Silva Islak Mop Bezi

Evlerinin temizliğine önem veren kişiler temizliklerine daha fazla önem ve öncelik vermeye başlamış bulunmaktadır. Silva markasının kaliteli ürünleri sayesinde bu temizlikleri, basit, hızlı ve en iyi biçimde sunma imkanı veriyor. Sıcak suda bekletilmeleri sonrasında kullanımına başlanan temizlik oldukça derin ve geniş temizlik imkanı sunmaktadır. Silva mop ıslak bez kullanımı oldukça kolaydır. Kullanılan her yüzeyin, üzerinde bulunan ince lifleri sayesinde en derinlere kadar yüzeyin kapsamlı bir temizliğini yapar. Silva markasını kullanan temizlik severlerin temizlik malzemeleri konusunda ilk tercihleri Silva ıslak mop bezi ürünü olmuş durumdadır. Hem renginin getirdiği hem de tasarımında bulunan portatiflik sayesinde oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü bir üründür. Silva tarafından piyasada satışa sunulan geniş temizlik ürün yelpazesinden, Mikrofiber cam silme bezlerin arasında bulunan renk seçeneği sunması da temizlik severlerin istedikleri renklere sahip ürünleri satın almalarına olanak sağlamaktadır. Renk seçeneklerinin de geniş olması istenilen tarzlara hitap etmeye olanak sağlarken temizlik yapmayı sevmeyen kişiler tarafından bile ürünlerin tercih edilmesine olanak sağlamaktadır.

Silva Mop Islak Bez Özellikleri

Mikrofiber yapısının getirdiği özellikler sayesinde, Silva markası tarafından üretilen mop bezleri, diğer cam bezlerine kıyasla çok daha derinlemesine temizlik sunmaktadır. 10 kata varan daha iyi toz ve kir silme özelliği Mikrofiber tasarımı ve kaliteli malzemesi sayesinde oluşmaktadır. Temizlik severlerin bu denli basit ve hızlı bir şekilde temizliklerini yapmasını sağlayan Silva markası temizlenmek istenen alandaki kurumuş pislikleri veya diğer tozları derinlemesine temizleme ve silme olanağı vermektedir. Yine kaliteli yapısında bulunan ince lifler ile hiçbir şekilde camı çizmeden veya leke bırakmadan, camların pırıl pırıl hale gelmesinde yardımcı olur. Herhangi bir ekstra temizlik malzemesine ihtiyaç duyulmadan, sadece duru su ile bile üstün temizlik sonucu alınabilecek Silva mop ıslak bez PRA-1259371-8883 kullanımı da oldukça basittir. Temizliğe başlanmadan hemen önce sıcak suda bekletilmesi, Silva cam bezlerinin daha derin ve kolay bir şekilde temizlik yapabilmesinde yardımcı olur. Tüm bu özellikleriyle birlikte, kaliteli yapısı sayesinde oldukça uzun ömürlü kullanım sunar.

Silva Mop Islak Bez Yorumları ve Fiyatı

Silva mop ıslak bez yorumları piyasada bulunan tüm temizlik malzemeleri, son derece kaliteli ve farklı kullanım alanına sahiptir. Bu ürünlerin fiyatları paketin içerisinde bulunan cam bezlerinin sayısına göre ve cam bezlerinin boyutuna bakılarak değişiklik gösterebilmektedir. Silva mop ıslak bez fiyatları ise farklı bütçelere uygun bir biçimde belirlenmiştir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Silva mop ıslak bez satın al seçeneğine tıklayarak hemen sipariş verebilirsiniz.