SİLVER HOME Mikrofiber 3lü Dekoratif Cam Bezi 42x68cm

251 TL
(83,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Al 1 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,21 TL
2 Al 1 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,21 TL
250 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SİLVER HOME Mikrofiber 3lü Dekoratif Cam Bezi 42x68cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEMİHA ERK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3594175734800017 Vergi Kimlik Numarası: 3600057419
    Bu ürün SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif tasarımı ve üstün temizleme gücü ile oldukça kullanışlı bir üründür. Cam ve ayna yüzeylerde kir, toz ve leke bırakmaz. Sadece su ile üstün temizlik sağlar! Temizlemesi kolay ve çabuk kuruyan yapıya sahiptir. Mikrofiber yapısı ve özel dokuma tekniği ile cam ve ayna gibi kirli yüzeylerde lekesiz ve zahmetsiz temizlik sağlar. Ürün boyutu boyutu geniş tutularak kullanım konforu üst seviyede tutulmuştur. Ürün boyutu : 42x68 cm'dir. Paket içeriği 3 adet üründen oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver