Silverlit Robot Bukalemun

1.234,64 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Silverlit Robot Bukalemun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknomeda Shop Satıcı Ünvanı: TEKNOMEDA BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836086969400001 Vergi Kimlik Numarası: 8360869694
    Bu ürün Teknomeda Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silverlit Robot BukalemunSevimli küçük Robot Bukalemun ile oynamaya başlayalım.Hedef Al ve Yakala!Dilini kullanarak yiyecekleri yakalayabilecek bir Robot Bukalemun!1. Robot Bukalemunu uzaktan kumandayla yiyeceğin önüne getirin 2. Hedefi hedefleyin! 3. Uzaktan kumandadaki “yakala” ya basınHedefi doğru ayarladıysanız Bukalemun dilini uzatıp yiyeceği ağzına atacaktır.LED Işıklı gövdeÇok renkli ışık değişimiMotorlu gözler ve kuyrukRobot Bukalemunun gözleri ve kuyruğu, yürürken hareket edecektir.Robot Bukalemunun ağzı toplanmış "yiyecek" ile doludur.Robot Bukalemun 4 adet 1,5V AA kalem pil ile çalışır.(Piller Dahil Değildir.)Kumanda 2 adet 1,5V AAA kalem pil ile çalışır.(Piller Dahil Değildir.)Yaş Grubu : 3+ YaşBarkodu: 4891813885382Item No : SIL/88538Kutu Ölçüleri : 35,5 x 22,8 x 13,5 cm. Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. 4891813885382 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.
Geri Bildirim Ver