2
Şofben kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Simetra Premium Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı 7000W 8 Emniyetli

849,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simetra Premium Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı 7000W 8 Emniyetli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERTEKİN ENERJİ Satıcı Ünvanı: BİLGE KAĞAN ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2635020491200000 Vergi Kimlik Numarası: 3720539415
    Bu ürün ERTEKİN ENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli şofbenin ayarlanabilir ısı değeri suyu ideal sıcaklığa kısa süre içerisinde getirir.
  • Simetra Premium elektrikli şofben kendini otomatik olarak kapatan teknolojiye sahiptir. Otomatik kapanma özelliği sayesinde elektrik kaçağı gibi durumlardan etkilenmez.
  • Simetra Premium’un su giriş ve çıkışlarında tıkanma ya da benzeri sorunlar olduğunda tahliye çıkışı devreye girerek şofbenin bozulmasını önler.
  • Simetre Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcı 8 emniyetli sistemi güvenli bir kullanım deneyimi sunar. Şofben küçük ve kompakt boyutu ile taşıma kolaylığı sağlar.
  • Simetra Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcısı 7000w güçle çalışır. Yüksek güç tüketimiyle çalışan kombi enerji tasarrufu yapar.
  • 3 kademeli şofben suyun hangi hızda ısınacağını ve sıcaklık derecesini belirler.
  • 8 emniyetli şofben kullanım sırasında oluşabilecek tüm olumsuz senaryoları hesaba katar.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Simetra Premium Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı 8 Emniyetli

Temizlenme ve duş ihtiyacı herkes için önemlidir. Vakit alan bir durum olduğundan dolayı, ne kadar pratik olursa kişiler için o kadar kolay ve avantajlı bir hal alır. Küçük boyutlarda tasarlanan Simetra Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcı 8 emniyetli sistemi ile size güvenli bir kullanım sağlar. Boyutları ve taşıma kolaylığı sayesinde farklı bir eve taşındığınız zaman kolayca götürebileceğiniz ürünü ihtiyaç duyduğunuz zaman rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sıcak suya ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kısa sürede ısıtmalı sistemi size kolaylık sunar. Mevsimlik kullandığınız evinizde sıcak su ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacak olan bu ürün, pratik ve hızlı ısıtma sistemiyle size zaman yönünden de avantaj sağlar. Elektrik enerjisi ile çalışan küçük ve kolay kullanımlı şofbeni ister evinizde ister iş yerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

  • Sıcaklık kontrolü
  • Ayarlanabilir ısı değeri
  • Otomatik kendini kapatan sistem

Simetra Elektrikli Şofben Özellikleri

Simetra Elektrikli Şofben Özellikleri

Sıcak suyu doğru bir şekilde kullanmanız için tasarlanan Simetra şofben ihtiyaç duyduğunuz her zaman kolayca kullanabilmeniz için üretilir. Müşterilere rahat bir kullanım deneyimi sunmak adına tasarlanan şofbenin çalışma şekli oldukça kolaydır. Güvenlikli çalışma sistemi bulunan cihaz, pratik ve hızlı oluşu ile size avantaj sağlar. Kısıtlı zamanlarınızda hızlı bir şekilde sıcak suya ulaşmanızı sağlayan Simetra Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcı 8 emniyetli fiyatı ile bütçe dostu bir üründür. Avantajlı fiyatları ile herkesin rahatlıkla sahip olabileceği ürün bütçenizi zorlamaz. 8 emniyetli sistemle tasarlanan ürün, müşteri güvenliği dikkate alınarak üretilir. Sıcak suya hızlı bir şekilde ulaşmanız için hızlı ısıtma sistemi size pratik bir kullanım şansı verir. Gelişmiş sıcak su ayarlama sistemiyle tasarlanan şofben sayesinde istediğiniz derecede suya kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Simetra Premium Elektrikli Şofben Müşteri Yorumları

Simetra Premium Elektrikli Şofben Müşteri Yorumları

Müşterilere kullanışlı bir ürün sunmak için tasarlanan şofben her açıdan size kolaylık sağlar. Yüksek elektrik enerjisi ile çalışan cihaz, kendini kapatan sistemi ile güvenliğiniz ve hassasiyetiniz dikkate alınarak üretilir. Güvenli kullanım için elektrik anahtarlı sistemle üretilen şofben, su basıncında değişiklik olduğu zaman otomatik olarak kapanır. Su giriş çıkışlarındaki tıkanma yada arızalara karşı geliştirilen tahliye çıkışı, sorun olduğu zaman suyun cihaza zarar vermesini engeller. Tamamen müşteri güvenliği ve kullanımı dikkate alınarak tasarlanan şofben, olası kazaların önüne geçmek için düşük yada yüksek su basıncı oluşumuna karşı Mikroswitch elektrik anahtarlı bir sistemle donatılmıştır. Ürün elektrik kaçağı gibi durumlarda kendini otomatik olarak kapatır. Müşteri odaklı güvenlik sistemi ile üretilen Simetra Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcı 8 emniyetli yorumları kısmından müşteri deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Simetra Premium Elektrikli Şofben

Uygun Fiyatlarla Simetra Premium Elektrikli Şofben

Avantajlı fiyat alternatifi ile müşteri memnuniyeti için üretilen şofben düşük enerji ile çalışır. Her açıdan müşteri güvenliği, hassasiyeti ve memnuniyeti dikkate alınarak üretilen şofben ayarlanabilir ısı sistemi ile az bir enerji ile istediğiniz derecede çalışır. 7000 bin Watt güçlü ısıtma sistemiyle dizayn edilen ürün sıcak suya çok kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Kolay kullanımı ve tüp redizadansı ile müşterilere uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her an sıcak suya ulaşmanız için anında ısıtmalı bir sistemle dizayn edilen ürün led ekranlı ısı göstergesi ile siz kolay bir kullanım sağlar. Müşteri deneyimini merak ederseniz Simetra Premium elektrikli şofben ani su ısıtıcı 8 emniyetli kullananlar tarafından yapılan yorumlara bakabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti için avantajlı fiyat seçeneği ile üretilen cihaza Trendyol’dan ulaşabilir istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.