1
Mini Midi Fırın kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Simfer 4502 Turbo Beyaz Midi Fırın 45 Litre Yoğurt Fonksiyonlu

2.780 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.839 TL
Kargo Bedava
2.829 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simfer 4502 Turbo Beyaz Midi Fırın 45 Litre Yoğurt Fonksiyonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-MRKT Satıcı Ünvanı: VEYSEL İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760267621
    Bu ürün E-MRKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 litrelik geniş iç hacme sahip mini fırın daha fazla yemeği aynı anda pişirme imkanı sunar.
  • Turbo fan teknolojisiyle donatılan Simfer mini fırın sayesinde yiyecekler daha homojen bir şekilde pişer ve daha hızlı sonuçlar elde edilir.
  • Iızgara, alt üst ısıtma, turbo, alt üst ısıtma + turbo gibi çoklu pişirme modları bulunan Simfer 4502 sayesinde farklı yemekler için ideal ayarlamalar yapılır.
  • Hassas sıcaklık ve zaman ayarlarıyla turbo mini fırın farklı tariflere uygun şekilde pişirme yapar.
  • Kullanımı kolay elektrikli mini fırın dijital ekran ve dokunmatik kontroller ile rahatlıkla yönetilir.
  • Işıklı iç aydınlatmaya sahip 45 lt fırın içerisindeki yiyecekleri kontrol etmeyi kolaylaştırır.
  • Set üstü mini fırın çıkarılabilir raflar ve iç yüzeyin özel kaplaması sayesinde temizlik işlemlerini daha pratik hale gelir.
  • Simfer fırın yoğurt mayalama özelliği geleneksel yoğurt mayalama yöntemlerine göre daha pratik bir alternatif sunar ve yoğurt yapım sürecini izlemek için ideal bir ortam sağlar.
  • Çift camlı mini fırın açmadan içeriyi gözlemlemeyi sağlayan cam kapısı ile enerji tasarrufunu destekler.
  • Enerji verimliliği sağlayan beyaz mini fırın tasarımı sayesinde uzun vadeli düşük enerji maliyetleri sağlar.
  • Simfer fırın buharlı temizleme özelliği ile fırın içi temizlik daha hızlı ve hijyenik bir şekilde gerçekleşir.
  • Mini fırın buz çözme özelliği donmuş yiyecekleri hızlı ve güvenli bir şekilde çözerek yiyeceklerin kalitesini korur.
  • İstenilen sıcaklık ayarına göre hassas kontrollü pişirme sağlayan termostatlı mini fırın yiyeceklerin lezzet ve besin değerini korur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 5 Fonksiyon
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Simfer 4502 Turbo Beyaz Midi Fırın

Mutfak gereçlerinin vazgeçilmez bir parçası olan fırın çeşitlerine birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı özelliklere ve estetik tasarıma sahip olan Simfer 4502 turbo beyaz midi fırın D Simfer 4502 büyük beğeni toplar. Aynı zamanda yemek yapmayı sevenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Birçok kullanışlı özelliği bir arada bulunduran midi fırın, sizi her anlamda memnun eder. Simfer midi fırın, donmuş gıdalarınızı kısa süre içerisinde çözerek pişirmeye hazır hale getirir. Ürünün programlanabilir dijital saat özelliğine sahip olması müşteriler için avantajlıdır. Bu sayede fırının ısısını, saatini ve süresini ayarlama imkanı sunar. Kalabalık aileler için ideal olan fırın, 45 litrelik iç hacme sahiptir. Bu modelin çift camlı kapak sistemi sayesinde kolaylıkla enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

  • 45 litrelik iç hacim özelliği
  • Çift camlı kapak sistemi
  • Programlanabilir dijital saat özelliği

Kaliteli Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Özellikleri

Kaliteli Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım imkanı sunan teknolojik ürünler her zaman öne çıkar. Simfer turbo fırın sayesinde istediğiniz her yemeği kolay ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan Simfer midi fırın, metal iyonlarının yemeklerinize nüfuz etmesini engelleyen ETC malzemeden üretilir. Ürünün bu özelliği aynı zamanda tepsilerin kolay temizlenmesine yardımcı olur. Bu model yoğurt yapabilme özelliği ile dikkat çeker. Ürünün bu özelliği yoğurdun mayalanması için gereken 40 - 45 derece sıcaklık aralığının ayarlanmasına ve 4 - 5 saat süre içerisinde yoğurdun hazır olmasına olanak tanır. Simfer 4502 turbo beyaz midi fırın 45 litrelik geniş iç hacmi sayesinde tek seferde daha çok yemek pişirmenizi sağlar. Aynı zamanda siz de bu model sayesinde donmuş gıdalarınızı kısa süre içerisinde çözerek pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz.

Kullanışlı Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Avantajları

Kullanışlı Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Avantajları

Mutfağınızda birçok farklı yemek yapmak istiyor ve bu nedenle ergonomik bir ürün arıyor olabilirsiniz. Simfer 4502 beyaz turbo midi fırın sayesinde çeşitli yemekleri kolayca yapabilir ve yemeklerin tadını ailecek çıkarabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu fırın, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Simfer midi fırın, kullanışlı özellikleri ve estetik görünüm ile öne çıkar. Bu model, yuvarlak tepsiler için tasarlanmış farklı yüksekliklerde üç ayrı rafı ile kullanım kolaylığı elde etmenizi sağlar. Midi fırının estetik ve fonksiyonel gizlenebilir düğmelere sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantajı sayesinde temizliği kolay hale getirir, şıklığı ve pratikliği bir arada sunar. Simfer midi fırın hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Simfer 4502 beyaz turbo midi fırın kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz atabilirsiniz.

Uygun Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Fiyatı ve Yorumları

Uygun Simfer 4502 Beyaz Turbo Fırın Fiyatı ve Yorumları

Simfer 4502 beyaz turbo midi fırın fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model kullanışlı özellikleri ile öne çıkar. Simfer midi fırın, kullandığı gerçek krom kaplama teknolojisi sayesinde pişirme sırasında yemeklerinize zararlı kimyasalların bulaşmasını engeller. Aynı zamanda sık aralıklı tel ızgarası, ağır tepsi ve yemek kaplarınızı güvenli şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Fırın tepsilerinin kenarları içe büküm katlamalıdır. Bu üretim şekli keskin kenarların oluşmasını engeller ve güvenli kullanım imkanı tanır. Simfer 4502 beyaz turbo midi fırın yorum kısmında bulunan müşteri yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin yorumlarından bu sayede faydalanabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip olan bu modele Trendyol sayesinde uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.