Simfer 4504 Mürdüm 45 Litre Midi Fırın

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simfer 4504 Mürdüm 45 Litre Midi Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Airyshop Satıcı Ünvanı: AIRYSHOP E-TİCARET BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010161012200001 Vergi Kimlik Numarası: 0101610122
    Bu ürün Airyshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 lt geniş iç hacim Daha geniş iç hacim, tek seferde daha çok yemek pişirmeyi sağlar. Kalabalık aileler için idealdir. Eşit pişiren Turbo Fan Yiyecekleriniz, Simfer Midi Fırınlar’daki turbo fan sayesinde mükemmel pişer. Mayasında marifet var! En doğal ev yoğurdu için Simfer Midi Fırınlar’ın yoğurt yapabilme özelliği sayesinde mayalanma için gereken 40-45 derece sıcaklık aralığını hesaplayarak, 4-5 saat gibi bir süre içerisinde evinizde sağlıklı ve doğal yoğurdu yapabilirsiniz. Yüksek ısı performansı için 3 kenarı çepeçevre kaplayan mükemmel conta Simfer’in tüm midi fırın modellerinde kullandığı çepeçevre conta sayesinde mükemmel izolasyon ile kekleriniz hiç olmadığı kadar kabarık pişer. Tezgaha zarar vermeyen çift kat Thermo Taban Simfer Midi Fırınlar’ın alt kısmında bulunan çift katmanlı özel kaplama sayesinde, fırınınızın bulunduğu yüzey ısınmaz. Size de güvenli ve zarar görmeyen mutfağınızda yemek yapmanın keyfi kalır. Buz çözme özelliği Donuk ürünleri çözmek ve pişmeye hazır hale getirmek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı. Kolay temizlenebilir emaye kazan ve Buharlı temizleme özelliği Simfer Mini Fırın’ın içine koyacağınız iki bardak su ile buharlı temizleme fonksiyonunu kullanarak fırının içini rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Simfer’e özel Krom çemberli paslanmaz emaye tepsi Geniş hacimli, kolay temizlenebilir, darbeye dayanıklı, pürüzsüz iç ve dış yüzeye sahip yuvarlak tepsi ile mükemmeliği yakalayın. El kesmeyen tepsi kenarı Yumuşak yüzeye sahip slotlu tepsiler keskin kenar barındırmaz ve el kesmez. 3 ayrı rafta yuvarlak tepsi kullanım özelliği! Simfer Midi Fırınlar, yuvarlak tepsiler için tasarlanmış farklı yüksekliklerdeki 3 ayrı rafı ile kullanım kolaylığı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Multifonksiyonel
  • Renk Mor
  • Hız Ayarı 6 Kademeli
Geri Bildirim Ver