6
Mini Midi Fırın kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Simfer 4552 Turbo Midi/mini Fırın, 1400 W, 45 Litre, Metal, Beyaz

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.393 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.821 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simfer 4552 Turbo Midi/mini Fırın, 1400 W, 45 Litre, Metal, Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: technobazaar Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR SAFTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1339339274400019 Vergi Kimlik Numarası: 7370056737
    Bu ürün technobazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simfer 4552 Turbo mini fırın, 45 litre iç hacmiyle geniş bir pişirme alanı sunar.
  • 3 adet rafa sahip olan Simfer mini fırın, farklı pişirme seviyelerine ve boyutlara uygun olarak yemekleri düzenli bir şekilde yerleştirme olanağı tanır.
  • Yoğurt yapma fonksiyonu ile donatılan Simfer 4552, evde doğal ve lezzetli yoğurt hazırlamayı mümkün kılar.
  • Buz çözme özelliği olan Simfer turbo mini fırın, donmuş gıdaları hızlı ve güvenli bir şekilde çözmeyi sağlar.
  • Buharlı temizleme fonksiyonu olan Simfer elektrikli mini fırın kullanım sonrasında temizliği kolaylaştırır.
  • Çift camlı tasarımı olan Simfer 45 lt fırın, içindeki yemekleri izlemeyi ve pişme sürecini kontrol etmenizi kolaylaştırır.
  • Turbo fanlı ısıtma sistemi olan Simfer set üstü mini fırın, yemekleri hızlı ve homojen bir şekilde pişirir.
  • Simfer fırın yoğurt mayalama özelliği olan makinenin içi otomatik olarak aydınlanır. Böylece yemekleri kontrol etmek için fırının kapağını açmak gerekmez.
  • Aşırı ısınma koruma sistemi olan çift camlı mini fırın, aşırı ısınma durumunda otomatik olarak devreyi kapatarak güvenliği sağlar.
  • Yüksek enerji verimliliği sağlayan Simfer beyaz mini fırın, enerji tasarrufu yapmaya yardımcı olur.
  • Simfer fırın buharlı temizleme özelliği olan makine kompakt boyutları ve hafif ağırlığı sayesinde kolayca taşınır ve istenilen yere yerleşir.
  • Simfer mini fırın buz çözme özelliği olan makine sesli uyarı özelliği sayesinde de pişirme süresi tamamlandığında sesli ikaz yapar.
  • Net ölçüleri 33 x 59 x 47 cm olan termostatlı mini fırın, fırının mutfak tezgahında veya uygun bir alanda rahatça yerleştirilmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 5 Fonksiyon
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Simfer 4552 Turbo Beyaz 45 lt Çift Cam Midi Fırın

Mutfaklarda kullanılan elektrikli fırınlar; birbirinden çeşitli özellikleri, pişirme kalitesi ve kolay temizlenebilir olması gibi fonksiyonları ile vazgeçilmezlerdendir. Alandan tasarruf etmeye yardımcı olan midi fırınlar, boyutları ve işlevleri sayesinde kullanışlılık sunar. Simfer 4552 turbo beyaz 45 lt çift cam midi fırın da mutfakta pek çok işi aynı anda çıkarmak için iyi bir seçimdir. Bu fırın, aynı zamanda yiyeceklerinizi lezzetli bir şekilde hazırlamanıza imkan tanır. Kısa bir sürede ısınarak yiyecekleri hazırlamaya uygun hale gelir. Bu midi fırın, et ve sebze yemeklerinden hamur işi ya da hazır gıdalara kadar pek çok yemeği pişirmeniz için uygun yapıya sahiptir. Midi fırında bulunan şeffaf cam kapak bölümü yardımıyla yiyeceklerinizin pişip pişmediğini anlık olarak kontrol edebilirsiniz.

  • Kalabalık aileler için ideal
  • Üst düzeyde enerji verimliliği
  • Buhar yoluyla temizlenebilme

Simfer 4552 Turbo Beyaz Midi Fırın Avantajları

Simfer 4552 Turbo Beyaz Midi Fırın Avantajları

Ev yaşamında önemli konulardan biri de mükemmel işler çıkarırken enerjiden tasarruf etmektir. Simfer 4552 turbo beyaz midi fırın, özel korumalı cam ve ara bölmelere sahiptir. Bu sayede kapağın dış camı elleri yakmayacak ısıda kalır. Böylece sıcaklık, içeride iyi biçimde korunur. Bu da kullanım sırasında %25 enerji verimliliği sağlar. Geniş iç hacmiyle dikkat çeken bu ürün, 45 litrelik kapasitesiyle birden fazla yemeği aynı anda pişirebilir. Eşit ısı dağılımı sağlayan turbo fanlar sayesinde yemekler tam da aradığınız lezzette pişer. Maksimum ısı performansı için 3 yanı kaplayan özel contalar, sağladığı mükemmel izolasyon ile keklerinizi istediğiniz gibi kabarık ve yumuşacık pişirir. Fırının bir diğer öne çıkan özelliği de kısa sürede buz çözmesidir. Derin dondurucuda ve buzlukta sakladığınız yiyeceklerinizi kolayca çözebilir. Bu sayede ortaya harika yemekler çıkarabilirsiniz.

Kaliteli Simfer 4552 Turbo Beyaz 45 lt Çift Cam Midi Fırın

Kaliteli Simfer 4552 Turbo Beyaz 45 Lt Çift Cam Midi Fırın

Simfer markalı midi fırın, sahip olduğu çift katmanlı thermo taban kaplama özelliğiyle bulunduğu alana yüksek ısı yaymaz. Böylece ürünü mutfağınızda dilediğiniz yere konumlandırabilirsiniz. Simfer 4552 turbo beyaz 45 lt çift cam midi fırın yorumlarından da anlaşılacağı gibi cihaz, lezzetli yemek ve keklerin yanında lezzetli yoğurt hazırlama olanağı sunar. 4 ya da 5 saat içerisinde hem sağlıklı hem de doğal yoğurt yapabilirsiniz. Fırında yer alan emaye kazan, buharlı temizleme özelliği ile buluşunca fırın içine yerleştireceğiniz iki bardak su ürünün içini kolayca temizler. Müşterilerin yorumlarında ilgiyle söz ettiği geniş iç hacim, yuvarlak tepsiler için tasarlanır. Ürün, 3 ayrı rafı ile fonksiyonel kullanım sunar. Sık formlu tel ızgara, ağır tepsileri bile güvenle taşır. Siz de bu kaliteli ve konforlu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Simfer 4552 Turbo Beyaz 45 lt Çift Cam Midi Fırın Fiyatı

Simfer 4552 Turbo Beyaz 45 Lt Çift Cam Midi Fırın Fiyatı

Simfer 4552 turbo beyaz 45 lt çift cam midi fırın kullananlar; modelin tam anlamıyla bir fiyat ve performans ürünü olduğunu görür. Bu açıdan da kişilerden beğeni kazanır. Simfer 4552 turbo beyaz 45 lt çift cam midi fırın fiyatı; farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Ürün; 90 dakikaya kadar programlanabilen ve pişirmeyi durduran mekanik saate sahiptir. Fırın içi aydınlatma; yemeklerinizin pişip pişmediğini görebilmeniz için büyük kolaylık sunar. Fırınla birlikte müşterilere birer adet Simfer’e özel yuvarlak krom çemberli paslanmaz emaye tepsi, standart kare tepsi ve özel tasarım tel ızgara sunulur. Kişilerden son derece olumlu yorumlar alan, işlevselliği ile mutfaklarda büyük yardımcınız olacak bu üstün tasarıma Trendyol’da avantajlı fiyatı yakalayarak sahip olabilirsiniz. Kalitesinden ve sağlamlığından ödün vermeden üretilen Simfer 4552 turbo cihazını uzun yıllar severek ve keyifle kullanabilirsiniz.