Simfer 8505 Çift Motorlu Sürgülü 60 Cm. Aspiratör - Beyaz

1.931,19 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simfer 8505 Çift Motorlu Sürgülü 60 Cm. Aspiratör - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cazip Alışveriş Satıcı Ünvanı: CAZİP ALIŞVERİŞ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203082974200001 Vergi Kimlik Numarası: 2030829742
    Bu ürün Cazip Alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler 460 m³/h hava emiş transferi Yıkanabilir alüminyum tek kaset filtre 1 x 25 waat lamba

Ürün Özellikleri

  • Filtre Sayısı Çift
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Simfer 8505 Çift Motorlu Sürgülü 60 cm Beyaz Aspiratör

Mutfaklarda birbirinden farklı yemekler arasında âdeta bir lezzet yarışı yaşanır. Her yemek, sofraları tatlandırmak amacıyla özenle hazırlanır. Ancak bu yemekler geride koku ve yağ lekeleri bırakır. Yaşam alanlarında bulunan yoğun yemek kokularının içerisindeki gazlar, rahatsız edici bir boyuta ulaşabilir. Mutfaklarda benzersiz lezzetler üretirken ortamın hava kalitesini de yükseltmek amacıyla aspiratörler üretilir. Simfer 8505 beyaz çift motorlu sürgülü aspiratör modeli, mutfaklarda kaliteli bir hava akışı sağlamak üzere özenle geliştirilmiştir. Aspiratörün üretim aşamasında yüksek teknolojiden ilham alınmıştır. Böylece bulunduğu her ortama değer kazandırır. Aspiratörün kaliteli üretim detaylarının yanı sıra şık ve minimalist bir tasarımı bulunur. Gelişmiş özellikleri sayesinde mutfakların en güzel köşesine uyum sağlar.

  • Renk: Beyaz
  • Filtre: Çift
  • Garanti: 2 Yıl

Simfer 8505 Aspiratör Kaliteli midir?

Simfer 8505 Aspiratör Kaliteli midir?

Simfer 8505 beyaz çift motorlu sürgülü aspiratör yorumlarında kullanıcılar tarafından övgüler alan bir ürün olduğu görülür. Aspiratörün filtre bölümünde kaliteli bir alüminyum malzeme kullanılmıştır. Alüminyum malzemeden üretilen aspiratör filtresi, nem ve yağı bünyesine hapsederek yemek kokularının mutfaktan daha kısa sürede atılmasına yardımcı olur. Aspiratörün kaliteli filtreleri, çevresel kaynaklı deformasyon tehlikesine karşı yüksek dayanma gücü gösterir. Böylece mutfaklarda uzun yıllar vazgeçilmezliğini korur. Simfer 8505 aspiratörün kalitesini gösteren detaylar arasında minimal tasarımı bulunur. Ürün, sade ve şık bir beyaz renkte üretilmiştir. Böylece bulunduğu mutfağın dekoruna güzel bir şekilde uyum sağlamayı başarır. Kalite çerçevesinde üretilen aspiratörün sürgü sistemleri oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanımda bile kullanıcıya zorluk çıkarmaz.

Simfer 8505 Aspiratör Nasıl Kullanılır?

Simfer 8505 Aspiratör Nasıl Kullanılır?

Simfer 8505 aspiratör modeli kullanıcıya mutfaklarda ergonomi sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Aspiratörün oldukça kolay bir çalışma sistemi bulunur. Mutfaklarda yemek yaparken aspiratörü yalnızca sürgü bölümünden çekerek çalıştırabilirsiniz. Küçük bir temas hâlinde 1 adet 25 Watt ışığı anında yanar. Aspiratörle işiniz bittiğinde de sürgü bölümünden küçük bir temasla kapatmanız yeterlidir. Böylece ışık kısa bir sürede söner ve aspiratör görevini başarıyla tamamlamış olur. Aspiratörün materyalleri mutfaklarda kullanıcıya kolaylıklar sunmayı başarır. Uzun süre kullanımda filtreler, yağ ve kir depolar. Bu durumda alüminyum malzemeden üretilen filtreleri bulaşık makinesinde kolayca yıkayıp temizleyebilirsiniz. Böylece size mutfakta sadece en iyisini istemek kalır. Simfer 8505 beyaz çift sürgülü aspiratör geri kalan her şeyi düşünür.

Simfer 8505 Aspiratör Kokuyu Önler mi?

Simfer 8505 model aspiratör, mutfaklarda rahatsız edici kötü kokuları önlemek üzere üretilmiştir. Aspiratörün ortamda bulunan kötü koku ve yağları hapsetmek için çift motoru bulunur. Ankastre aspiratörlerin çift motoru saatte 460 metreküp hava transfer gücü sunar. Böylece mutfağınıza nüfuz eden kötü kokuları kısa bir sürede toplar. Üstelik aspiratörlerin çift motoruyla sessiz çalışma fonksiyonu da geliştirilmiştir. Ankastre aspiratörlerin özel motor tasarımı, mutfaklarda olabildiğince sessiz bir hava geçişi sağlar. Böylece bulunduğu ortama rahatsızlık vermeden kalıcı bir temiz hava kazandırır. Simfer 8505 aspiratör, 3 kademeli güç ayarına sahiptir. 3 ayrı kademeli emiş gücü fonksiyonu mutfağın havasını farklı düzeylerde temizlemek için idealdir. Mutfaklarda kullanıcı deneyimini iyileştiren aspiratörün 60 cm uzunluğu bulunur. Böylece mutfağın her köşesine kolaylıkla uyum sağlar. Ürün, firma tarafından 2 yıl kullanım garantisine sahiptir. Aspiratörün üretimine ya da materyallerine ilişkin bir problemde garanti kapsamından yararlanabilirsiniz. Simfer garantisiyle üretilen 8505 model aspiratör, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.