SIMGA 0-10 Bar Çap Ø63 Mm Alttan Bağlantılı Gliserinli Manometre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SIMGA 0-10 Bar Çap Ø63 Mm Alttan Bağlantılı Gliserinli Manometre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün ZEROVAKUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 63 mm Standart Gliserinli Manometreler Sıvı ve gazların basınç ölçümlerinde kullanılır. Tarım makineleri , süt sağma makineleri gibi makine üretim sanayisinde Hidrolik , Pnomatik endüstrisinde Pompa ve Kompresörlerde Isıtma ve Soğutma Sistemlerinde Su arıtma endüstrisinde ve bunlar gibi diğer sanayi endüstrilerinde kullanılır. Standart Özellikler Kalite Sınıfı : 2,5 (DIN 75575) Mekanizma : Pirinç Gövde : Çelik, kromajlı veya siyah fırın boyalı Çerçeve : Çelik,siyah fırın boyalı, kromaj veya akrilik Rakor : Pirinç 1/4" BSP Basınç Elemanı : Cu Sn 8 Bourdon Tüplü Kadran : Alüminyum, beyaz zemin siyah taksimat veya siyah zemin beyaz taksimat Ölçü Birimi : bar/psi Ölçü aralığı : -1'den 1000 bar'a kadar Teknik Özellikleri Standart : EN837 Ortam Sıcaklığı : -20...+60°C Depolama Sıcaklığı : -40...+70°C Madde Isısı : Yumuşak lehimde 60 ?C’a kadar , sert lehimde 100 ?C’a kadar, daha yüksek ısı derecelerinde 200 ?C’a kadar kullanımı halinde özel imalat gerektirir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Diğer Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver