Similac 3 Numara Bebek Devam Sütü 850 gr

293 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Similac 3 Numara Bebek Devam Sütü 850 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysukozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZKUŞ SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0701054291500001 Vergi Kimlik Numarası: 7010542915
    Bu ürün Aysukozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.Similac 3 Numara Devam Sütü 850 Gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

Similac 3 Numara Bebek Devam Sütü 850 gr

Yenidoğan bebeklerin beslenme şekli anne ve babalar açısından oldukça önemlidir. Belirli bir yaştan itibaren bebekler anne sütünü almayı bırakabilir. Her yaş grubuna ve ay aralığına özel olarak üretilen devam sütleri bulunur. Ebeveynlerin güvendiği marka olan Similac devam sütü çeşitleriyle oldukça sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. 1 yaşından sonra kullanıma uygun olan 3 numaralı süt, özel karışımıyla sağlıklı ve lezzetli bir yapıya sahiptir. Yüksek vitamin değeri sayesinde ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilir. Kolay sindirim özelliğiyle bebeklerin bağırsak sistemlerini düzene sokar. Böylelikle kolik sancıların oluşması önlenir. Aynı zamanda bebeklerin kendilerini rahat ve mutlu hissedebilmelerine yardımcı olur. Siz de bebeğinizin hassas bünyesine iyi gelecek bir devam sütü arıyorsanız markanın ürettiği bu sütü satın alabilirsiniz.

  • Özel karışım
  • Yüksek vitamin değeri
  • Sağlıklı içerik

Özel Karışımıyla Öne Çıkan Similac 3 Devam Sütü

Özel Karışımıyla Öne Çıkan Similac 3 Devam Sütü

12 ve 18 ay aralığında bulunan bebeklerin beslenme şekli oldukça önemlidir. Anne sütünün verilmediği durumlarda ebeveynlerin yardımına koşan devam sütleri, bebeklerin gelişimine katkıda bulunur. 1 yaşından itibaren bebekler daha seçici olmaya başlar. Böylelikle damak zevklerine uygun bir devam sütü tercih edilmelidir. Similac devam sütü 3 numarasıyla bebeklerin gelişimini destekler. Özel karışımı sayesinde oldukça lezzetli bir tadı vardır. Aynı zamanda doyuruculuk oranı son derece yüksektir. Eşsiz lezzetiyle hem bebeklerin damak zevkine uyum sağlar hem de karınlarını doyurabilmelerine yardımcı olur. Ürün ara ve ana öğünlerde tercih edilebilecek bir yapıya sahiptir. Doktor kontrolünde bebeğinize bu sütü verebilir ve özel karışımıyla bebeğinize lezzetli tatlar sunabilirsiniz. Aynı zamanda gerekli besin değerlerinden faydalanarak gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Böylelikle hem doymalarını sağlayabilir hem de ihtiyaç duydukları besinleri sağlıklı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Yüksek Vitamin Desteğiyle Similac 3 Bebek Devam Sütü

Yüksek Vitamin Desteğiyle Similac 3 Bebek Devam Sütü

12. aydan itibaren bebeklere verilen devam sütlerinin yüksek vitamin değerine sahip olması besleyicilik ve sağlık açısından oldukça önemlidir. Similac 3 numara bebek devam sütü 850 gr şeklinde satışa sunulur. Büyük boyu ile ebeveynlerin öncelikli tercihi olur. Takviye gıdayı hazırlarken ölçülerine dikkat ederek uzun süre ideal bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Bu sütün içerisinde A, B12, E, C ve K vitaminleri bulunur. Bu sayede bebeklerin gözlerini ve bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Aynı zamanda metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olarak sindirim hareketlerinin kolaylaşmasını sağlar. Antioksidan görevi görerek bebeklerin bakterilerden kolay bir şekilde korunmasına yardımcı olur. Ürün, kanın pıhtılaşmasını önleyen K vitamini ile kan değerlerinin normal düzeyde seyretmesine de yardımcı olur. Siz de yüksek vitamin desteği sağlayan bu takviye gıdayı güvenle bebeğinize içirebilirsiniz.

Ebeveynlerin Güvendiği Similac 3 Devam Sütü Fiyatı

Ebeveynlerin Güvendiği Similac 3 Devam Sütü Fiyatı

Similac tarafından üretilen 3 numaralı devam sütü 1 yaşından itibaren 18. aya kadar kullanılabilen bir özellik gösterir. Sağlıklı içeriği ile ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. İdeal kıvamı ve zengin besin değeriyle bebeğin beslenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bağışıklık sisteminin de korunmasını sağlayarak sağlıklı büyümelerine imkan tanır. Bu ürünleri satın almadan önce ebeveynler ürünün fiyatına ve yorumlarına dikkat ederler. Trendyol sayesinde fiyat ve yorumlara ulaşabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alıp deneyimleyen müşteriler yüksek vitamin değeri ve özel karışımından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Similac 3 numara bebek devam sütü 850 gr yorumlarını okuyarak detaylara ulaşabilirsiniz. Ürün oldukça uygun fiyatlı olduğundan ebeveynlerin bütçesini sarsmaz. Similac 3 numara bebek devam sütü 850 gr fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz.