Similar Parfümevi Discovery Set

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Similar Parfümevi Discovery Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parfümevi Satıcı Ünvanı: ŞELALE KİMYASAL ÜRÜNLER AMBALAJ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801051707700017 Vergi Kimlik Numarası: 8010517077
    Bu ürün Parfümevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parfümevi Discovery Set, en merak edilen, en çok denenmek istenen 7 adet 12ml parfümden hazırlanmış bir deneme setidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 7 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Similar Parfümevi Discovery Set

Kokular, hoş yapısıyla sizi yansıtır. Bu kokulardan biri olan Similar Parfümevi Discovery set halinde bir seçenektir. Bundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Hoş ve zarif kokusundan dolayı hem kadın hem de erkek için kullanıma uygundur. Markanın bu seçeneği, vücudunuzu temiz ve bakımlı gösterir. Küçük ve hafif yapısı ile kolayca istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Avantajlı tasarımı bulunduğundan uzun zaman kullanım imkanı sunar. Hafif kokusuyla büyük beğeni toplar. Ayrıca ürün, sahip olduğu mükemmel koku özelliği sayesinde herhangi bir problem yaşamadan uzun süre tercih edilebilir yapıdadır. Bedeninizde dikkat çeken kokusu ile bu ürün, müşterilerin ilgi odağı halinde olduğu bir settir. Kullanım kolaylığı sunması ve pratik olması ile vücudunuzun her yerinde kullanabilirsiniz.

  • Farklı zevkler için uygun içerik
  • Küçük yapı
  • Kullanışlı tasarım

Kaliteli Similar Parfümevi Discovery Set Özellikleri

Kaliteli Similar Parfümevi Discovery Set Özellikleri

Similar Parfümevi Discovery seçeneği, set halinde satışa sunulan bir seçenektir. Fresh yapısının yanı sıra vücuttaki etkili kokusu ile dikkat çeker. Fazla ağır kokmayan içeriği sayesinde büyük beğeni kazanır. Vücudunuzun istediğiniz yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ferah ve taze kokusu ile etrafınızdaki kişileri rahatsız etmez. Kaliteli ve kullanışlı özelliğe sahiptir. Şeffaf rengi kullandığınız yerde iz bırakmayan performansı ile göz doldurur. Ürün, tüm bu avantajları ve 12 ml hacmi sayesinde büyük beğeni toplar. Dış paket tasarımı iç rengi ile uyumlu olan bu parfüm seti, kokuya hassasiyeti olanlar için de kullanıma uygundur. Kullanılan alanlarda pratik ve kaliteli nitelikte olan bu Discovery set, 7 adetin her biri 12 ml olmak üzere toplam 84 ml ile uzun zaman kullanım imkanı sunar. Pratik bir parfüme ihtiyacınız varsa bu sete ürüne güvenle göz atabilirsiniz.

Etkili Similar Parfümevi Discovery Set Fiyatı

Etkili Similar Parfümevi Discovery Set Fiyatı

Fresh taze kokusu olan Discovery set, bedeninizin istediğiniz yerinde kullanıma müsait bir yapıya sahiptir. Kaliteli ve dikkat çeken yapıdaki bu ürünü dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ağır kokmayan içeriği ile rahatlıkla tercih edebileceğiniz Similar Parfümevi Discovery set kullananlar, ürünün dikkat çeken hoş kokusu ve pratikliğini ifade ederler. Hafif ve genel beğeniye uyan yapısıyla her ortama girmek için kullanılabilir. Kullanım kolaylığı ve pratik tasarımı ile beğeni toplar. Son derece başarılı bir seçenektir. Kimyasal içermeyen yapısı ve keskin olmayan taze kokusu, bu ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Kaliteli dış tasarımı ve sprey tarzında kullanımı olan Similar Parfümevi Discovery set fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Sizin de parfüm ihtiyacınız var ise markanın bu seçeneğini inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Similar Parfümevi Discovery Set Yorumları

Dikkat Çeken Similar Parfümevi Discovery Set Yorumları

Dikkat çeken yapıdaki bu Discovery set, vücudunuzun istediğiniz yerinde kullanabileceğiniz bir seçenektir. Kaliteli ve dayanıklı dış tasarımı ile dikkat çeken bakım seçeneği, keskin olmayan kokusu ve şeffaf rengi ile son derece kullanışlı yapıdadır. Ayrıca kokusu, sağlık problemi yaşayan müşteriler için de avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde kolaylıkla vücudunuzda kullanabilirsiniz. 12 ml olması ise uzun süre boyunca kullanmayı mümkün kılar. Kimyasal ve katkı maddesi içermeyen Similar Parfümevi Discovery set yorumları bölümüne de göz gezdirebilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde seçenek hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilmeniz mümkündür. Ayrıca pratik kullanımı ile dikkat çeken bu parfüm çeşidini isterseniz sevdikleriniz isterseniz de kendiniz için tercih edebilirsiniz. Kokusu ile beğeni kazanan bu parfüm setini cazip fiyat avantajıyla değerlendirip Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.