Simisso Punch Iğnesi Iplik Geçirme Aparatı 2'li

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Simisso Punch Iğnesi Iplik Geçirme Aparatı 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sermet Süs Dünyası Satıcı Ünvanı: MEHMET ORDU ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6450034097
    Bu ürün Sermet Süs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Punch iğnesine iplik geçirmek için kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Simisso 24396 2'li Punch İğnesi İplik Geçirme Aparatı

Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı ile kolaylıkla iplik geçirmek mümkündür. Bu tip nakış işleri için doğru ipi kullanmanız önemlidir. Punch uygulaması için kullanılan ipler uygulama için özel üretilir. Bunun yanı sıra etamin ve örgü iplerini de bu tip nakış işlemelerinde kullanmanız mümkündür. İğneyi seçtikten sonra Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı ile iplik takma işlemini yapabilirsiniz. Punch iğne seti siparişi verdiğinizde iplik geçirme aparatı da paket içinde gelebilir. Ancak aparata çok sık ihtiyaç duyulur. Birden fazla olması ve yedekli çalışılması gerekir. Bu nedenle sadece iğne siparişi verdiğinizde bile mutlaka en az 1 adet fazladan punch ip geçirme aparatı satın almanız önem taşır.

  • Kullanım alanı: Punch iğnesi
  • İğne boyu: Her boy
  • İp türü: Punch, etamin ve örgü ipleri

​​Simisso Punch İğnesi İplik Geçirme Aparatı Ne İşe Yarar?

​​Simisso Punch İğnesi İplik Geçirme Aparatı Ne İşe Yarar?

Punch iğneleri birkaç boydur. İpin ve nakış yapılacak kumaşın kalınlığına göre iğneyi tercih edebilirsiniz. İğnenin büyük bir gözü vardır ancak iplik geçirilmesi alışılmış yöntemlerden biraz farklıdır. Punch için iplik geçirirken, öncelikle iğnenin arka tarafındaki kapağı çıkarmanız gerekir. Sonra kapağın ortasındaki delikten ipliği geçirmelisiniz. İpliği punch iğnesinden geçirirken Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatını kullanmanız faydalı olur. İpi doğrudan punch iğnesinin üstteki plastik kısmına aparatsız yerleştirebilirsiniz. Ancak ipin, uygulamanın yapılacağı metal iğne kısmına aparat olmadan girmesi imkânsızdır. Punch iğnesi iplik geçirme aparatı bu işlem için kullanılır. Aparatı öncelikle iğnenin metal ucundan sokarak plastik kısmın sonuna kadar ilerletin. Daha sonra ipi aparata takarak iğnenin ucundan çıkarabilirsiniz. İğne ucundan çıkan ipi metalin diğer gözünden de geçirerek punch için hazır hâle getirmiş olursunuz.

Simisso 2'li Punch İğnesi İplik Geçirme Aparatı Kimler Alır?

Simisso 2'li Punch İğnesi İplik Geçirme Aparatı Kimler Alır?

Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatını punch uygulama yapan kişiler satın alır. Punch, özellikle duvara asılan dekoratif ürünlerde kullanılan bir el işi tekniğidir. Bu teknikle yapılmış aksesuarlar oldukça şık bir görüntü sergiler. El emeği olduğu için kullanıldığı ortamdaki genel dekorasyon havasını yumuşatır. Özellikle vintage ya da bohem tarzda döşenmiş evlerde punch işlerine yer verilebilir. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı bu tekniğe yeni başlamış kişilerin muhakkak alması gereken bir üründür. Bu aparat, sürekli punch işi yapan kişilerin elinin altında bulunması gereken bir eşyadır. İşlemeyi yaparken ip değiştirme gibi durumlarda iplik geçirme aparatına her zaman ihtiyaç duyulur. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı yorumlarına göre bu ürünün yedekli olarak bulundurulması önemlidir. Böylece aparatın kopması hâlinde nakış keyfiniz yarıda kalmamış olur.

Simisso 2'li İğnesi İplik Geçirme Aparatı Kullanışlı mı?

Simisso 2'li İğnesi İplik Geçirme Aparatı Kullanışlı mı?

Punch tekniğini sadece duvar aksesuarlarında değil birçok alanda görmek mümkündür. Bu tekniği kullanarak havlu kenarı, paspas, koltuk şalı, yastık kılıfı gibi parçalar üzerinde de el işlemesi eserler yaratabilirsiniz. Kumaş çeşidine göre kullanılan ipler farklılaşır. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı her iplik boyuna uygundur. İpliğin, iğneden geçirilebiliyor olması aparat için yeterlidir. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı, yumuşak kullanıldığı sürece dayanıklıdır. Ancak bu tip nakış işlerinde kopma, bükülme, takılma gibi sorunlar sıkça görülür. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı yorumlarına göre ürünün kopması zordur. Bunun yanı sıra olası bir takılma ya da bükülme sorununda kopma ihtimaline karşın aparattan çok sayıda alınması önerilir. Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatı da bir pakette iki tane olduğu için yedekli olarak kabul edilir. Siz de punch yaparken yedekli çalışmak isterseniz Simisso 2’li punch iğnesi iplik geçirme aparatını Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.