Genel Markalar Lav Taşlı Tüplü Fırınlı Mangal Kırmızı Taş

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lav Taşlı Tüplü Fırınlı Mangal Kırmızı Taş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REN-GLOBAL Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ÖZSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7050240193
    Bu ürün REN-GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simline Kırmızı+Beyaz LavTaşlı Fırınlı Tüplü Mangal Ürün ölçüleri : Mangalı boyu 42,5cm - Eni 29,5 cm Mangalınayaksız yüksekliği 20 Cm Mangalınayaklı yüksekliği 50 cm Mangalınağırlığı 9 kg Kutuiçeriği: · 1adet emaye mangal · 1adet tüp bağlantı hortumu · 1adetmusluk · 1adet 4 lü S boru brülör · 1torba kırmızı lav taşı . 1 torba beyaz lav taşı · 4adet ayak · 2adet kelepçe · Kullanımkılavuzu Kömürlü ve elektrikli mangallara göre daha ekonomik ve damak zevkine uygun pişirme özelliği sunar. Dkp sacdan üretilmiştir ve emayelidir. Mangal keyfinizi evinizin balkonunda da sürdürebilirsiniz. Piknik tüpü ile direk kullanım kolaylığı sağlar.Mangal kömürüne oranla tasarrufludur. Izgarada bulunan et ısınan lav taşlarının ısısı ile pişmektedir. Özel tasarlanmış ızgarasında yağ akıtma kanalları ve akan yağın biriktiği özel kanalı mevcuttur. Izgaranın arasından ısınan taşa damlayan pişen ürünlerin suyu kısmen duman yapabilir. İç mekanda kullanılması tavsiye edilmez.Balkon yada dış mekanda kullanılması daha uygundur. Etiniz gaza doğrudan maruz kalmadığı için sağlığa zararlı değildir. Lav taşlarının kayıp olma,parçalanma vb. durumlar haricinde yanması bitmesi söz konusu değildir. Bir poşet lav taşı ortalama iki yıl dayanmaktadır. Lav taşı volkanik faliyetler sonucu oluşmuş tamamen doğal kaya yapısı sayesinde kimyasal hiçbir madde içermez. Özel tasarlanmış boru brülörü taşların homojen ısınması için 4 lü olarak S şeklinde mangala sabitlenmiştir. Mangalın fırın bölümünde domates,patlıcan, biber, soğan, sarımsak közleyebilirsiniz. Yemek pişirebilirsiniz Çevreci yapısı sayesinde piknikte bulunan ortamda ve orman yangınına sebebiyet vermez. Portatif ayakları tercihe göre çıkartılarak mangalı tezgah,masa yada zemin üzerinde de kullanabilirsiniz. Isınan lav taşları sayesinde homojen ısı elde edilir ve eşit pişirme sağlar. Ürünümüz patentlidir taklit edilemez ve hukuki koruma altındadır. Paket içeriğinde lav taşı bulunmakta olup piknik tüpü yoktur. Ürünümüz CE belgesine sahiptir. Kullanımı: Mangal piknik tüpü ile çalışmaktadır. Çok çabuk ısınır ve çevre dostudur. Gaz vanası sayesinde alevi açıp hızlı pişirme sağlayabilirsiniz. Yada kısarak yavaş yavaş pişirme sağlayabilirsiniz. Cam kapaklı fırın bölmesinde sebzelerinizi közleyebilir yada pişen ürünlerinizi fırın bölümünde sıcak tutabilirsiniz. Garanti süresi: 2 yıldır. İstediğiniz zaman yedek parçalarını bizden talep edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüplü / Gazlı
Geri Bildirim Ver