Simple Daily Skin Detox Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli Temiz Ve Parlamayan Bir Cilt İçin 150 ml

195 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simple Daily Skin Detox Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli Temiz Ve Parlamayan Bir Cilt İçin 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASA 11 Satıcı Ünvanı: MUSTAFA TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530313869
    Bu ürün CASA 11 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8710447474419

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Etki Arındırıcı
  • Görünüm Mat
  • Kullanım Amacı Arındırıcı
Geri Bildirim Ver

Simple Daily Skin Detox Yağlı/Karma Çiltler İçin 150 ml Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli

Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli ile yüzünüzü arındırmak eskisinden daha kolay hâle gelebilir. Her gün suratınızı düzenli olarak bu jel ile temizlediğiniz zaman gözle görülür bir fark hissedebilirsiniz. Bakımlı görünmenizi sağlamasının yanı sıra son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Mavi ve beyaz şişesi ile temizlik hissi uyandıran ürün, günlük kullanım için idealdir. Sert kimyasallar içermeyen ve temiz içerikli olan Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli yüzünüzü tertemiz yapabilir. Teninizi yağdan arındırarak parlamayı önleyen bu ürün karma ve yağlı cilt tipine sahip kişiler için uygundur.

  • Paraben, alkol, parfüm ve renklendirici içermez.
  • Cildinizi yağdan arındırır.
  • Kekik özü ve cadı fındığı içerir.

Simple Daily Skin Detox 150 ml Yüz Temizleme Jel Özellikleri

Simple Daily Skin Detox 150 ml Yüz Temizleme Jel Özellikleri

Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli ile cildiniz, etkileyici ve mat görünebilir. İçerisinde kekik özü, cadı fındığı ve çinko pca bulunduran bu jel, temiz içeriği ile dikkat çeker. Arındırıcı yüz yıkama jeli, cildinizdeki fazla yağı çeker. Böylece tertemiz bir yüze anında sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün suratınızın parlamasını da önler. Arındırıcı etkisi sayesinde gözenekleriniz derinlemesine temizlenebilir. Tahriş etme veya kızarıklık gibi dermatolojik problemlerine yol açmadan, teninizi nazik bir şekilde temizler. Bu temizleme jeli alkol, paraben, salisilik asit ve mineral yağ içermez. Ayrıca Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli parfüm, renklendirici ve hayvansal ürün içermez. Tüm bu özellikleri sayesinde gönül rahatlığıyla bu temizleme jelini kullanabilirsiniz.

Simple Yüz Temizleme Jeli Hangi Cilt Tipleri Kullanabilir?

Simple Yüz Temizleme Jeli Hangi Cilt Tipleri Kullanabilir?

Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli karma ve yağlı ciltler için son derece ideal ürünler arasında yer alır. İçerisindeki cadı fındığı ve kekik özü ile derinlemesine cildi temizleyerek fazla yağdan arındırır. Etkisini özellikle alın, burun ve çene gibi yüzün en çok yağlanan bölgelerinde yarattığı etkiyi anında fark edebilirsiniz. Her gün sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu ürün ile suratınızı yıkayabilirsiniz. Nemli teninize yavaş yavaş dairesel hareketler ile Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jelini uygulayabilirsiniz. Sonrasında yüzünüzü su ile durulayıp yağlı görünümden arındığınızı görebilirsiniz. Mat, sağlıklı, pürüzsüz ve bakımlı bir yüz için Simple yüz temizleme jelini tercih edebilirsiniz.

Simple Daily Skin Detox Yüz Temizleme Jel Kaliteli mi?

Simple Daily Skin Detox Yüz Temizleme Jel Kaliteli mi?

Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli oldukça kalitelidir. İçeriği açısından son derece temiz olmasının yanı sıra cildinizi kızartmaz veya tahriş etmez. Hiçbir sert kimyasal içeriğe sahip olmayan temizleyici, dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal malzemeler içermemesinin yanı sıra hayvanlar üzerinde test edilmez. Jel formdaki bu ürün kıvamı ve yapısıyla oldukça kullanışlı ve pratiktir. Cildinizdeki yağlanmayı geciktiren jel, içerisinde küçük tanecikli yapılara sahiptir. Bu tanecikler sayesinde yüzünüzü yıkarken cildinize peeling yapabilirsiniz. Cilde zarar vermeyen tanecikler gözeneklerinizin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Bu ürünü online alışveriş platformu Trendyol’dan birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Hatta satın almadan önce kullanıcıların Simple detox yağlı/karma ciltler için arındırıcı 150 ml yüz temizleme jeli yorumlarına göz atabilirsiniz.