Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu 400ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARAY KOZMETİK&KUAFÖR MARKET Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÖDEV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510403747
    Bu ürün SARAY KOZMETİK&KUAFÖR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CİLDİNİZE TAPTAZE BİR DOKUNUŞ Cilt temizleme rutininizin vazgeçilmezi Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu, sert kimyasal içermeyen, parabensiz, alkolsüz*, parfümsüz, renklendiricisiz formülü ve nemlendirme özelliğiyle yalnızca hassas ciltler için değil, tüm cilt tipleri için mükemmel bir seçenek! Vitaminler (B3, B5 ve C vitaminleri), 3 kez saflaştırılmış su ve nazik temizleyiciler içeren formülü sayesinde, cildinizi tahriş etmeden temizler, tazeler ve nemlendirir. İngiltere’nin 1 Numarası! Cilt bakımı söz konusu olduğunda, gün sonunda nazik temizleyiciler içeren ürünlerle makyajınızı temizlemek çok önemli. Yüzünüzde biriken makyaj kalıntıları cildinizde sivilce, akne ve yaşlanma belirtilerine kadar birçok soruna sebep olabilir. Makyaj gibi kalıntılardan iyi arınabilmek ve sağlıklı görünen bir cilde kavuşmak için cilt tipinize uygun nemlendirme özellikli ürünleri tercih etmelisiniz. Eğer hassas yapıda bir cildiniz varsa, içeriğinde sert kimyasallar bulunmayan hipoalerjenik Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu’nu cilt temizleme rutininize dahil edin. Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu, en hassas ciltleri bile yıpratmadan, nazikçe temizler. Nemlendirme özelliğiyle ciltteki gerginliklerin giderilmesine ve ince çizgilerin yeniden canlandırılmasına yardımcı olur. Makyaj temizleme suyunu pamuğa yeterli miktarda dökün ve göz ile temastan kaçınarak yüzünüze uygulayın. Durulama gerektirmez. İçeriğinde nazik temizleyiciler bulunan Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu’nu düzenli olarak kullanın ve doğal ve sağlıklı görünen bir cildin keyfini çıkarın! * Simple’ın tüm cilt temizleme ürünleri dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal kaynaklı içerik ve sert kimyasallar içermez. Hipoalerjeniktir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver