Sinbo Doğrayıcı Rondo Pratik Çözüm Sto 6537 6537 Manuel

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinbo Doğrayıcı Rondo Pratik Çözüm Sto 6537 6537 Manuel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wunderbar Satıcı Ünvanı: TELETEKNİK TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0536003183500015 Vergi Kimlik Numarası: 5360031835
    Bu ürün Wunderbar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler: Paslanmaz çelik 3 bıçaklı doğrama sistemi
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir doğrayıcı haznesi
  • Kilit sistemi
  • Kaymaz taban
  • Ergonomik kullanım
  • Garanti ve Diğer Bilgiler: 2 Yıl Garantilidir
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Sinbo Sinbo_Sto-6537 Manuel Doğrayıcı

Sinbo STO-6537 manuel doğrayıcı size mutfakta pratik bir yardımcı olması için özel olarak tasarlanan bir üründür. Kullananların memnun kaldığı, güçlü bıçakları ile zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bir küçük ev aletidir. Paslanmaz çelikten dizayn edilen gövdesi sayesinde sağlık standartlarına uygun bir seçenektir. Hem sizi hem de ailenizi düşünen Sinbo marka manuel doğrayıcı, uzun yıllar kullanıma uygun yapısıyla da ön plana çıkar. Sinbo STO-6537 manuel doğrayıcı fiyatları ürünün kendi kadar avantajlıdır. Bütçe dostu fiyatı ve uzun ömürlü yapısıyla dikkat çeken ürün ile birçok besin maddesini kolaylıkla parçalayabilirsiniz. Siz de mutfağınızda bu ayrıcalıktan yararlanabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. İsteklerinize ve birçok ihtiyacınıza yönelik tasarlanan ürünü detaylı şekilde inceleyebilir ve rahatlıkla satın alabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Şeffaf gövde
  • Güçlü bıçaklar

Sinbo Sinbo_STO-6537 Manuel Doğrayıcı Özellikleri

Sinbo Sinbo_STO-6537 Manuel Doğrayıcı Özellikleri

Sinbo Sinbo_STO-6537 manuel doğrayıcı, tasarımında yer alan güçlü bıçakları ve paslanmayan çelik materyal kullanılarak üretilmesi ile sağlık açısından tam not alır. Böylelikle ailenize ve kendinize hazırlayacağınız tariflerde gönül rahatlığı ile ürünü kullanabilirsiniz. Yeni nesil teknolojik özellikleri ve pratik yapısı ile yemek hazırlarken zaman kazanmanızı sağlar. Fonksiyonel anlamda sağladığı faydaların yanı sıra şeffaf plastik gövdesi ile estetik bir görünüme sahiptir. Mutfağınızda yer almasını isteyeceğiniz tasarıma sahip olabilir ve çeşitli tarifleri hızlıca deneyebilirsiniz. Hazırlayacağınız tariflerin içinde yer alan malzemeleri teker teker doğramak yerine dakikalar içinde parçalayan bu tasarımı rahatlıkla satın alabilirsiniz. Mutfakta geçirdiğiniz zamanı yarıya düşürecek olan dizayn ile pratik bir deneyim yaşama şansı elde edebilirsiniz. Siz de bu ayrıcalığı yaşamak için ürünü detaylı olarak inceleyip kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sinbo STO 6537 Fiyat ve Yorumları

Sinbo STO 6537 Fiyat ve Yorumları

Sinbo STO 6537 güçlü bıçaklarıyla saniyeler içinde sert malzemeleri dahi doğrayabilecek kapasitededir. Ürünün kapağında kilit sistemi bulunması, markanın güvenlik önlemlerinden biridir. Kapağı takıp çevirdiğinizde doğrama işlemini güvenle yapabilirsiniz. Pratik kullanım imkanı ve paslanmaz çelikten üretilen sağlıklı materyali ile tercih sebebi olur. Sağlıklı yapısı sayesinde rahatlıkla mutfağınızda yer açabileceğiniz bu tasarım, aynı zamanda uygun fiyatıyla da dikkat çeker. Sinbo marka manuel doğrayıcı birçok alanda size kolaylık sağladığı gibi avantajlı fiyatı ile aile bütçenize de katkı sağlar. Sinbo STO-6537 manuel doğrayıcı kullananların yapmış oldukları yorumlar incelendiğinde ürünün pek çok kişi tarafından geçer not aldığı görülebilir. Siz de bu ayrıcalığı yaşamak için tasarımı detaylı olarak inceleyebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. Böylece pratik bir şekilde tariflerinizi denemeye başlayabilirsiniz. İsteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak dizayn edilen doğrayıcıyla bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile STO-6537 Manuel Doğrayıcı Kullanımı

Pratik Kullanımı ile STO-6537 Manuel Doğrayıcı Kullanımı

STO-6537 manuel doğrayıcı kilit sistemi sayesinde güvenli bir deneyim yaşamanızı sağlar. Kaymaz tabanı ile sabit bir şekilde işleminizi gerçekleştirmenize olanak sağlayan ürün oldukça pratik bir yapıdadır. Paslanmaz çelik 3 adet bıçakla tasarlanan ürün, soğan gibi sert gıdaları da parçalayabilir. Sinbo STO-6537 manuel doğrayıcı yorumlarını ve kullananların görüşlerini okuduğunuzda ürünün güvenli bir alternatif olarak tercih edildiğini görebilirsiniz. Mutfakta vakit geçirmeyi sevenleri memnun eden ürün, makinede yıkanmaya uygun olması sayesinde de oldukça sevilen ve tercih edilen bir tasarım olarak sunulur. Ürün, ufak boyutlarda olduğundan tezgahınızda kalabalık bir görünüm de oluşturmaz. Mutfakta her eşyanın düzenli durmasını isteyenler için küçük ebatlarda tasarlanan doğrayıcı, geniş çekmecelere ve dolaplara rahatlıkla sığar. Ergonomik ve kullanışlı bir yapıya sahip olan Sinbo marka doğrayıcıyı inceleyebilir ve Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabiliriz.