Sinbo Elektrikli Çelik Cezve Türk Kahve Makinesi Paslanmaz Çelik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sinbo Elektrikli Çelik Cezve Türk Kahve Makinesi Paslanmaz Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKOSTAR Satıcı Ünvanı: DOST BOYA İNŞAAT VE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310007717900016 Vergi Kimlik Numarası: 3100077179
    Bu ürün DEKOSTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli çelik cezve türk kahve makinesi paslanmaz çelik

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 5 Fincan
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Materyal Çelik
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sesli İkaz Yok
  • Taşma Emniyeti Yok
  • Renk Gri
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Çelik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Sinbo MM8300 Paslanmaz Çelik Türk Kahvesi Makinesi

Sinbo elektrikli paslanmaz çelik cezve Türk kahvesi makinesi, her mutfakta bulunması gereken pratik bir üründür. Türk kahvesi hazırlamak için özel olarak tasarlanan cihaz, hızıyla kullanıcıya zaman kazandırır. Bol köpüklü ve ideal kıvamda kahve hazırlamayı mümkün kılar. Güçlü elektronik aksamı sayesinde kahveyi çok kısa sürede pişirir. Geniş bir iç hacmi vardır. Hem evlerde hem de iş yerlerinde yüksek bir performans gösterir. Çok sayıda kahvenin tek seferde yapılabildiği bu model, Sinbo markası tarafından üretilmiştir. Kullanıcıların en güvendiği markalardan biri olan Sinbo, bu ürüne de üst düzey kalitesini yansıtmıştır.

  • Paslanmaz çelik gövde ve kireçlenmeyen gizli rezistans
  • 5 - 6 fincan kahve yapılabilen 400 ml hazne kapasitesi
  • 360 derece dönebilen kablosuz taban

Sinbo Elektrikli Türk Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Sinbo Elektrikli Türk Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Gösterdiği yüksek performansla küçük ev aletleri arasında öne çıkan Sinbo 2943 elektrikli çelik cezve Türk kahvesi makinesi, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılara avantaj sağlar. Geleneksel Türk kahvesi lezzetini yakalamak için özel olarak ayarlanmış olan ısıtma hızı sayesinde ideal kıvama ulaşmayı kolaylaştırır. Yoğun lezzete ve bol köpüğe sahip kahveler hazırlamayı mümkün kılan cihaz, paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. İnox rengini ve çelik parlaklığını yıllarca korur. Aynı performansı paslanmaz çelik gizli rezistans da gösterir. Gizli olduğu için kireçlenmesi ve paslanması söz konusu değildir. Sinbo elektrikli paslanmaz çelik cezve Türk kahvesi makinesinin 0,4 lt (400 ml) kapasiteye sahip bir haznesi vardır. Bu hazne toplamda 5 – 6 fincana kadar kahveyi tek seferde pişirmeye olanak tanır. Dolayısıyla kalabalık ortamlarda bile kullanılabilen bir üründür.

Sinbo Elektrikli Türk Kahve Makinesinin Kullanımı Kolay mı?

Sinbo Elektrikli Türk Kahve Makinesinin Kullanımı Kolay mı?

Sinbo SCM2943 Türk kahvesi makinesi elektrikli çelik cezvenin en çok dikkat çeken özelliği kolay bir kullanımı mümkün kılmasıdır. Cihazın üzerinde sadece bir tane düğme vardır. Herhangi bir özel ayar yapmaya gerek yoktur. Gerektiği kadar kahve konulduktan sonra ölçüsüne göre su ve şeker de eklenir. Kısa bir süre karıştırdıktan sonra makinenin üzerindeki açma – kapama düğmesine basmak yeterlidir. Tercihe göre kahve pişerken de karıştırılabilir. Kısa sürede tüm fincanlara yetecek kadar yoğun bir köpük oluşur. Sinbo elektrikli paslanmaz çelik cezve Türk kahvesi makinesini kolay kullanılabilir yapan bir diğer özellik de 360 derece dönebilen taban tasarımıdır. Bu sayede fiş nereye takılı olursa olsun makine doğru açıda kullanılabilir. Ayrıca hazne yerinden çıkartılabilir ve kahveyi kablosuz bir şekilde rahatça fincanlara boşaltmak mümkün olur.

Elektrikli Çelik Cezve Türk Kahve Makinesi Nasıl Temizlenir?

Elektrikli Çelik Cezve Türk Kahve Makinesi Nasıl Temizlenir?

Sinbo elektrikli paslanmaz çelik cezve Türk kahvesi makinesinin gövdesi kablosuz bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede kahveyi fincanlara doldurma aşamasında hem etraf hem de cihaz kirlenmez. Böylece ekstra bir temizlik uğraşı doğmaz. Ayrıca bu gövde, çıkarıldığında elektrikle ilişkisi tamamen kesildiği için gönül rahatlığıyla yıkanabilir. Rezistansı gizli olduğu için haznenin iç kısmı düzdür ve temizlik sırasında her noktasına ulaşabilmek mümkündür. Böylece temizlik işlemi çok kolay bir şekilde tamamlanmış olur. Cihazın aşırı ısınmaya karşı güvenlik sistemi de mevcuttur. Bu sistem bir yandan güvenlik sağlarken bir yandan da cihazı yanıklara karşı korur. Makine açık unutulup 135 dereceye ulaştığında termostat, 156 dereceye ulaştığında ise termik sigorta devreye girer. Cihaz otomatik olarak kapanır, elektrik kaynaklı bir risk doğmaz ve makine içerisindeki kahve yanmaz. Sinbo elektrikli paslanmaz çelik cezve Türk kahvesi makinesi yorum sayfasından da kullanıcıların tüm bu özellikleri beğendiği anlaşılabilmektedir. Trendyol’dan bu ürünü uygun fiyatlar eşliğinde kolayca satın alabilirsiniz.