Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZEŞYACIM Satıcı Ünvanı: UFUK ÖZBAŞ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0885082517900001 Vergi Kimlik Numarası: 8850825179
    Bu ürün BEYAZEŞYACIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Infrared Dikey Isıtıcı Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı Sinbo SFH-3394 2000 Watt Infrared Isıtıcı modeli, özellikle kış mevsiminin bastırması ile yoğun olarak satışı olan ürünler arasında yer alıyor. Şık ve zarif tasarımının yanı sıra az yer kaplaması da tüketici için ekstra avantaj sağlıyor. Ürün sahip olduğu özellikler de ürüne olan ilginin artışını destekliyor. Ürünün dikey yapısı ve kule tipi tasarımı da göz dolduruyor. Sinbo SFH-3394 2000 Watt Infrared Isıtıcı, ergonomik yapısı ile de rağbet gören ısıtıcıların ilk sıralarında yer alıyor. Enerji tasarrufu sağlayan sisteminin haricinde devrilme emniyeti özelliğinin de olması tüketici açısından ekstra kolaylık oluşturuyor. Üstelik ayarlanabilir ısı kademesi özelliği ile de müşteri memnuniyetini üst seviyeye ulaştırıyor. Ürün üzerinde bulunan yuvarlak düğme sayesinde ısı kademesi ayarlanıyor. Ergonomik Sistem ve Kullanım Rahatlığı Devrilme emniyetine sahip olan bu ürün tüketici açısından avantaj sağlıyor. Isı kademesinin ayarlanabilir olması hem ekonomik açıdan hem de kişisel ihtiyaç açısından tüketicinin beğenisini kazanıyor. Ürünün aşırı ısınmaya karşı koruma özelliği de tüketiciye rahatlık sağlıyor. Hafif olması da kolay taşınabilme özelliği katıyor. Kule Tipi Görünümde Birçok Özellik Güç: 2000 Watt Devrilme emniyeti özelliği: Mevcut Ayarlanabilir ısı kademesi özelliği: Mevcut Zarif Paketleme Kaliteli Servis Sinbo SFH-3394 2000 Watt Infrared Isıtıcı, dikey yapısı sebebi ile uzunca bir kutu içerisinde tüketiciye teslim ediliyor. Karton kutusunun içerisinde ekstra poşetler ile sarılı olması da ısıtıcının taşınma sırasında zedelenmesini önlüyor. Ayrıca ürünün kutusunun içerisinde ürün faturası ve garanti belgesi de bulunuyor. Ürünün kullanıma dair tüm bilgilere kullanma kılavuzundan ulaşılabiliyor. Yılların Markası Sinbo Sinbo markası ısıtıcı üretiminin yanı sıra pek çok sayıda elektrikli ev aleti üretimi de yapıyor. Yaklaşık 20 yılı bulan üretim hayatında en kaliteli ürün ile en kaliteli hizmeti sunmayı benimsiyor. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli üretimi ile zaman içerisinde dünya markası haline gelmeyi başarıyor.• Devrilme emniyeti • Ayarlanabilir termostat • Ergonomik tasarım • Aşırı ısınma koruması • 2000 W

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı

Soğuk kış aylarında sıcak bir ortam oluşmasını sağlayan kullanışlı ısıtıcı modellerine ihtiyaç duyulur. Etkili bir şekilde ısınmayı sağlayan ürünler sıklıkla tercih edilir. Sinbo infrared dikey ısıtıcı etkili biçimde ısınmak için sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Ürünün dikey tasarımı ve kule tipi yapısı hoş bir görünüme sahiptir. Kullanıldığı ortamda fazla yer kaplamayan ürün portatif özellikleriyle ön plana çıkar. Şık ve zarif tasarımı her ortama rahatlıkla uyum sağlar. Kış koşullarının etkisiyle meydana gelen soğuk ortamlarda çalışmak ya da zaman geçirmek güçleşir. Infrared tipi ısıtma sağlayan Sinbo dikey ısıtıcı ergonomik yapısı ile dikkat çekmeyi başarır. Ürünün öne çıkan özellikleri arasında enerji tasarrufu sistemine sahip olması da yer alır. Siz de bu verimli ürünü güvenle tercih edebilir ve satın alabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir termostat
  • Ergonomik tasarım
  • Devrilme emniyeti

Güvenilir Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı Özellikleri

Güvenilir Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı Özellikleri

Bir ısı kaynağı ile ortam sıcaklığını artırma işlemi dikkatli olunması gereken konular arasındadır. Verimli ısınma imkanı sağlamanın yanı sıra güvenli kullanım sunan ürünler bu özellikleri ile sıklıkla tercih edilir. Devrilme emniyeti sayesinde güvenli kullanım imkanı sağlayan Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı SINBO_SFH-3394 müşteriler tarafından tercih edilir. Güvenlik önlemleri ile avantajlı bir ürün olan infrared ısıtıcı, ihtiyaca göre ayarlanabilen sıcaklık seviyesi ile enerji kontrolü sağlar. Ürün üzerinde bulunan sıcaklık seviyesi ayarlama düğmesi sayesinde istenilen kademede çalıştırılan bu kullanışlı ürün, müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak işlevsel özellikler ile donatılır. Ürün için özenle tasarlanan yuvarlak ısı kademesi ayarlama düğmesi sayesinde istenilen ortam sıcaklığı kolaylıkla elde edilir. İhtiyaç duyulduğu kadar tüketim imkanı veren ürün, kontrollü kullanım imkanı sunar. Siz de bu güvenilir ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Emniyetli Kullanıma Sahip Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı

Emniyetli Kullanıma Sahip Sinbo Infrared Dikey Isıtıcı

Ekonomik açıdan önemi olan ısı kademesinin isteğe göre ayarlanabilir olması enerji tasarrufu sağlar. Rahat bir kullanım deneyimi sunan ergonomik özelliklere sahip Sinbo dikey infrared ısıtıcı devrilmeme özelliği ile ön plana çıkar. Devrilme emniyetinin yanı sıra aşırı ısınmaya karşı koruma özelliği ile bu ürün oldukça avantajlıdır. Aşırı ısındığında kendiliğinden çalışmasını durduran cihaz güvenli bir üründür. Ayrıca ürünün hafif ve kolay taşınabilir özellikte olması ile portatif kullanım açısından ön plana çıkar. Farklı ortamlarda kullanılmak üzere bir yerden başka bir alana fazla güç ve emek harcamadan taşınma olanağı bulunan cihaz, istenilen her ortama götürülebilir. Kule tipi tasarımı ile estetik açıdan şık görünüme sahip olan ürün, kullanıldığı ortamda rahatsız edici bir görüntü oluşturmaz. Bu tip ısıtıcılar kafe, restoran gibi işletmelerde de sıklıkla tercih edilir.

Avantajlı Sinbo Dikey Infrared Isıtıcı Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Sinbo Dikey Infrared Isıtıcı Fiyatı ve Yorumları

Elektrik enerjisinden yararlanarak çalışan infrared ısıtıcılar kolaylık sağlayan kullanımları ile ön plana çıkmayı başarır. Bu ürünler ile kızılötesi ışınlardan açığa çıkan ısı enerjisi sağlanır. Sinbo markasına ait kızılötesi ısıtıcı cihaz, ergonomik tasarımı ile müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşır. 2000 W motor gücü ile oldukça kuvvetli bir cihaz olan ürün verimli ısınma olanağı sağlar. Öne çıkan özelliklerinden olan ayarlanabilir termostat sayesinde verimli bir tüketim sağlar. Sinbo dikey infrared ısıtıcı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün devrilme emniyeti ve aşırı ısınma koruması özellikleri ile sıklıkla tercih edilir. Gerçek müşteriler tarafından yapılan Sinbo dikey infrared ısıtıcı yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siz de bu işlevsel özellikleri ile ön plana çıkan ürünü Trendyol’un avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.