Sinbo Orginal Ssm2536 2000w Çıkarılabilir Teflon Plaka Tost&ızgara Makinesi

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinbo Orginal Ssm2536 2000w Çıkarılabilir Teflon Plaka Tost&ızgara Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Crystal Palace Satıcı Ünvanı: KRİSTAL PALAS AYDINLATMA AVİZE SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046706800014 Vergi Kimlik Numarası: 5890467068
    Bu ürün Crystal Palace tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinbo ssm2536 çıkabilir plaka tost makinası ve ızgaraözelikler:6 tost pişirme kapasitesi2000 w güçcooltouch ısıya dayanıklı gövdeyiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde sistemi180° açılabilir üst gövdeçıkarılabilir yapışmaz pişirme plakasıısıya dayanıklı ergonomik tutma sapıayarlanabilir ısı kontrol düğmesikilitleme sistemitermostat ve ikaz ışığıdik konumda muhafazayağ damlama tepsisi

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Kırmızı
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sinbo SSM 2536 Izgara ve Tost Makinesi

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan tost, lezzeti ve pratikliği ile herkesin öğün olarak tercih ettiği bir alternatiftir. Tost yaparken tercih edeceğiniz tost makinesi seçeneği sayesinde daha kısa sürede mükemmel lezzetler ortaya çıkarabilir ve güvenli kullanım fırsatından yararlanabilirsiniz.

  • Döküm Plaka
  • Isıya Dayanıklı Tutma Sapı
  • 2000w Enerji

Sinbo SSM 2536 tost Makinesi ile Pratik Öğünler

Markanın geliştirmiş olduğu bu üründe yer alan yüksek kaliteli içerik zamanı en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlarken güvenliğinizi de düşünmeyi ihmal etmiyor. Tost makinesi gibi ısı ile çalışan alternatifler için tercih yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ürünlerin ısı kontrol gibi özelliklere sahip olmasıdır. Markanın üretmiş olduğu bu modelde ısı kontrol düğmesi yer aldığından daha güvenli kullanım fırsatına sahip olabileceksiniz. Üretilen ürünlerde yer alan yüksek kalite teknoloji ile bir araya gelerek zamanı verimli değerlendirme fırsatı tanıyor. 2000 w enerji olanağı ile sizlere hızlı ve etkili bir performans sunan bu ürün aynı zamanda döküm plakaya sahip olduğu için de kolaylık sağlamaktadır. Döküm içerik hem sağlık açısından hem de kullanım kolaylığı açısından oldukça iyi bir alternatif olduğu için siz de markanın döküm plakalı modelini tercih ederek konforlu kullanım imkânından yararlanabilirsiniz. Üretilen üründeki şık tasarım da kullanıcıların dikkatini çekiyor. Canlı rengi ve modern tasarımı ile her mutfağın şıklığını ikiye katlayacak olan üründe 180 derece açılabilir gövde de bulunmaktadır.

Sinbo SSM-2536 Izgara ve Tost Makinesi 2000 W

Markanın üretmiş olduğu üründe zamanı hızlı kullanma fırsatı sizleri beklediği gibi güvenli kullanım olanağı da emniyetli kullanım süreci sunmaktadır. Isı ile çalışan tost makinesi seçenekleri arasından ısı kontrol düğmesi ve ısıya dayanıklı tasarımı ile yüksek performans sunan Sinbo SSM2536 sayesinde yüksek kaliteyi keşfedeceksiniz. Üründe yer alan ısıya dayanıklı tutma sapları kullanım sürecinizi daha güvenli hale getirecek. Yüksek Watt değeri ile oldukça kısa bir süre içerisinde arzu ettiğiniz ısı değerine ulaşan bu ürün yüksek ısısına rağmen ergonomik ve dayanıklı tutma sapları sayesinde kaza riskini sıfıra indiriyor. Böylelikle tost veya ızgara yaparken tercih edebileceğiniz bu ürün sayesinde siz de kendinizi güvende hissedebileceksiniz.

Sinbo SSM2536 Izgara ve Tost Makinesi Özellikleri ve Fiyatları

Gelişen teknolojinin olanaklarını en iyi şekilde değerlendiren Sinbo üretmiş olduğu tost makinesi seçeneklerinde de kendime özgü dokunuşlar yaparak hayatı daha pratik bir hale getirmeye devam ediyor. Yalnızca tost yaparken değil aynı zamanda ızgara yaparken de konfor sağlayan bu ürün sayesinde siz de hem güvenli hem de pratik çözümlere ulaşabileceksiniz. Tost makinesi tercihi yaparken kolay temizlenebilir modellere öncelik tanıyorsanız markanın ürettiği seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Yapışmaz plakası ile daha kısa sürede temizlenme fırsatı tanıyan SSM2536 sayesinde mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli kullanabileceksiniz. Ürünlerin tasarım açısından sunduğu ergonomik dokunuşlar da her lezzeti konforlu bir şekilde oraya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Siz de markanın ürettiği tost makinesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünü temin etmek adına sayfayı inceleyebilir ve dilediğiniz seçeneği Trendyol güvencesi ile satın alabilirsiniz