Sincap Kitap Bebek Üniversitesi / Hikayeli Ilk Kavramlarım (4 KİTAP)

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
196,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sincap Kitap Bebek Üniversitesi / Hikayeli Ilk Kavramlarım (4 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek Üniversitesi / Hikayeli İlk Kavramlarım (4 Kitap) Çağrı Odabaşı / Sincap Kitap Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 48
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 11,5 x 15
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786057112842
  • Yazar: Çağrı Odabaşı
  • Çizimler: Çağrı Odabaşı
  • İlk kavramları tatlı hikâyelerle keşfetme zamanı! Küçük-Büyük kavramları için mini mini bir bebek masalı! Bir çocuğun "Nasılsın? "sorusuyla başlayıp dünyayı dolaşan bir iletişim hikâyesi! Bebeğinizin dokunarak keşfedeceği ilk şekiller şaşırtıcı bir masalda bir arada! Renklerin en tatlı hali tatlı bir hikâyede saklı şimdi! Bebeğiniz hayatı keşfetmek için sabırsız. En iyi keşif aracı kitaplar minik kaşiflere eşlik etmek için hazır!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Sincap Kitap Bebek Üniversitesi Set (4 KİTAP)+

0 ile 3 yaş dönemi; bebeklerin zihinsel ve psikolojik gelişimleri için oldukça önemlidir. Bu set özel olarak tasarlanmış hikaye kitabı şeklinde sunulur. Bebeklerin kitapla ilk defa tanışmasına yardımcı olan ürün, onların yaş ve zeka seviyelerine uygun olarak hazırlanır. Sincap Kitap Bebek Üniversitesi set (4 kitap) içerisinde çocuğunuzun hayal dünyasına katkı sunan ve keyifle dinleyebileceği hikayeler yer alır. 4 seri şeklinde yer alan kitap, sadece işitme değil bebeklerinizin görsel hafızalarına da katkı sağlayabilecek biçimde tasarlanır. Dokunarak bebeğinizin şekilleri, kavramları ve renkleri tanımasına katkı sağlar. Dinleyerek hayal dünyaları genişler. Dokunarak da temel kavramları tanımasına olanak sağlar. Çok renkli ve eğlenceli kitap serisi çocuğunuzun yaş gelişimine uygun şekilde onların zihin gelişimini destekler. Sincap Kitap Bebek Üniversitesi ile keyifli anlar geçirebilirsiniz.

  • Bebeklerin zihinsel gelişimine destek
  • Eğlenceli ve bol aktiviteli
  • Etkileşimli içerik

Eğlenceli Sincap Üniversitesi Set (4 Kitap)

Eğlenceli Sincap Üniversitesi Set (4 Kitap)

Bebeklerin gelişim evresinde sadece takviye gıdalarla beden gelişimlerine değil, kitaplarla da zihin gelişimlerine katkı sunabilirsiniz. Bebeklikten çocukluğa geçiş evresinde hayatta yer alan önemli kavramları tanımasına yardımcı olmak için bu ürün, oldukça idealdir. Siz de onların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu eğlenceli ve işlevsel ürünü tercih edebilirsiniz. Bebek Üniversitesi eğitim seti ile onların pek çok açıdan gelişimine destek olabilirsiniz. Set içerisinde dinlerken hayal dünyalarını zenginleştirecek renkli tasarımlarla hazırlanmış hikayeler yer alır. Ayrıca sette sadece dinleme değil dokunarak keşfetme kabiliyetlerini geliştirmek için şekiller de yer alır. Böyle bebeğiniz hem işitsel hem de dokunarak kavramları daha etkili bir şekilde öğrenebilir. Siz de çocuğunuzun gelişimine katkı sunmak için Sincap Kitap Bebek Üniversitesi set (4 kitap) satın alabilirsiniz.

Sincap Bebek Üniversite Set (4 Kitap) İçeriği

Sincap Bebek Üniversite Set (4 Kitap) İçeriği

Kitaplar, her yaş döneminde insanlara pek çok alanda yardımcı olur. Bilgi arttırmada, dil öğrenimini geliştirmede ve kültürü çoğaltmak adına her zaman kitaplardan yararlanılır. Kitapla tanışma çağı bebeklik evresinden başlayarak ölene kadar devam eden bir eğitim sürecidir. Bu süreçte çocukları kitapla tanıştırmak adına onların gelişimlerine uygun ürünlerden faydalanmak gerekir. Çocukların pek çok açıdan gelişimlerine olanak sağlayan ürün, 4 kitaplık set halinde satışa sunulur. Sincap Kitap Bebek Üniversitesi set (4 kitap) kullananlar da bu seçenekten memnun kaldıklarını belirtir. Bu harika ürüne siz de sahip olmak için sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz Sincap Kitap Bebek Üniversitesi set (4 kitap) yorumları ile ürüne dair kapsamlı biçimde fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında merak ettiğiniz detaylara kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kitap Bebek Üniversitesi Set (4 Kitap) Fiyatı

Kitap Bebek Üniversitesi Set (4 Kitap) Fiyatı

Bebeklerinizi kitapla tanıştırmak adına bu çok değerli ürünü satın alabilirsiniz. Çocuğunuzun kitaplarla çıkacağı yolculuğa atacağı ilk adımdan onlara destek olabilirsiniz. Birbirinden keyifli hikayeler, görsellerle renklendirilmiş resimlerin yanı sıra kavrama duygusunu ve kavramları tanımasına olanak sağlayacak biçimlerin tamamı bu kitap içerisinde yer alır. Çocuğunuz bu ürünün dinleyerek hayal dünyasını genişletir. Aynı zamanda görerek görsel hafızası güçlenir. Bununla beraber dokunarak kavramları da daha iyi tanırlar. Çok yönlü olan bu kitap, pek çok açıdan katkı sunacak özellikte hazırlanır. Ürün; bol aktiviteli, eğlenceli ve öğretici bir ürün olarak kişilere sunulur. Sincap Kitap Bebek Üniversitesi set (4 kitap) fiyatı da cazip aralıklarla karşınıza çıkar. Ekonomik fiyat ayrıcalığıyla siz de çok avantajlı bu ürüne sahip olabilirsiniz. Çocuklarınızın zihinsel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için uygun fiyat garantisiyle bu seçeneği Trendyol’dan satın alabilirsiniz.