SINGER Dikiş Makinası Jarse 2045 Iğne Seti 5 Farklı Kalınlık 5şer Adet Toplamda 25 Adet Iğne

418,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SINGER Dikiş Makinası Jarse 2045 Iğne Seti 5 Farklı Kalınlık 5şer Adet Toplamda 25 Adet Iğne

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVELY HOME TR Satıcı Ünvanı: FANİ YALÇINTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9330056239
    Bu ürün LOVELY HOME TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Singer Dikiş Makinası Jarse 2045 İğne Seti 5 Farklı Kalınlık 5şer adet Toplamda 25 adet iğne 70/09 - 80/11 - 90/14 - 100/16 - 110/18 Dikiş makinası jarse 2045 iğnesi, özellikle jarse gibi elastik kumaşlar üzerinde dikiş yapmak için tasarlanmış bir dikiş iğnesidir. Bu iğneler, esnek ve elastik kumaşlara uygun şekilde tasarlanmıştır, böylece bu tür kumaşlar üzerinde sorunsuz dikiş yapabilirsiniz. Jarse kumaşlar, diğer kumaşlara göre daha elastiktir ve standart dikiş iğneleri ile dikiş yapmak genellikle zordur. Bu nedenle, jarse kumaşları dikerken kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olan jarse iğneleri tercih edilir. 2045 iğne modeli genellikle dikiş makinelerinde bulunabilen standart bir iğne türüdür. Ancak jarse kumaşlar gibi elastik kumaşlar üzerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir versiyonu bulunabilir. Bu iğneler, jarse kumaşların esnekliğine uyum sağlamak için daha esnek bir yapıya sahip olabilirler. Jarse iğneleri, jarse gibi elastik kumaşlarla çalışırken dikiş işlemini kolaylaştırır ve daha temiz dikiş sonuçları elde etmenizi sağlar. Bu iğneler, esnek kumaşlarda kopma veya düzensiz dikiş oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Dikiş yapacağınız kumaşın türüne ve kalınlığına uygun bir iğne seçmek, daha iyi bir dikiş deneyimi ve daha kaliteli sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle, jarse gibi elastik kumaşlar üzerinde dikiş yaparken jarse iğneleri kullanmanız önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver