SINGER Singer Dikiş Makinesi Ayak Seti

542 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,98 TL

Ürün Bilgileri

SINGER Singer Dikiş Makinesi Ayak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SevDik Satıcı Ünvanı: KEMAL SEVİLMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6400616445600001 Vergi Kimlik Numarası: 7650706589
    Bu ürün SevDik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Singer dikiş makinesi ayak seti, dikiş işlemleriniz için özel olarak tasarlanmış olan 32 adetli büyük bir settir.
  • Dikiş projelerinizde daha hızlı ve hassas sonuçlar elde etmenizi sağlayan kaliteli malzemelerden üretilir.
  • Singer Pfaff dikiş makinalarına uyumlu olan Singer dikiş makinesi ayak seti, dikiş projelerinizde farklı amaçlara hizmet eder.
  • Dikişlerinizi düzgün ve pürüzsüz bir şekilde yapmanıza yardımcı olur ve detaylı işlerde profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar.
  • Set içeriğinde 32 adet farklı Pfaff dikiş makinesi ayakları vardır ve dikişlerinizi daha kolay ve profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Ev tipi dikiş makinesi ayak seti, farklı dikiş ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır ve çok yönlü kullanılabilir.
  • Ev kullanımına ve profesyonel terzilere ideal bir çözümdür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Döküm
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Singer Dikiş Makinasına Uygun Ayak Seti

Dikiş makinesi kumaş, penye ve deri gibi farklı tekstil ürünleri dikmek için kullanılan cihazlardan biridir. Dikiş makinesi işlemini eksiksiz bir şekilde yapabilmesi için makineye uygun ayaklar gerekir. Farklı ayak seçenekleriyle size yardımcı olan bu model, Singer dikiş makinesine uygun ayak seti ürünüdür. Singer dikiş makinesine uygun ayak seti dikiş yaparken ayakları sayesinde kumaşın sağlam ve olduğu yerde durmasını sağlar. Ürünün kumaşı, yapısı ve dokusu gibi sebeplerden dolayı dikiş ayağının makineye uyumlu olması gerekir. Metal yapısı ile kalitesini ortaya koyan ürün, uzun süreli bir kullanım imkanını size sunar. Sizi bu zorlu süreçten kurtaracak ürün, 32 farklı ayak seçeneğiyle kolaylık sağlar. Singer dikiş makinesi ayak setini satın alarak güvenli bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • Metal ve kaliteli malzeme
  • 32 parça ayak seçeneği
  • Beyaz renkli tasarım

Cazip Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Özellikleri

Cazip Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Özellikleri

Singer markasına ait ayak seti ürünü; 1306, 1408, 1409, 1412, 2250, 2259, 2282, 2273, 3321, 3323, 3229, 4411, 4423, 5511, 5523, One Plus, 6160, 6660, 6680, 6699, 7462, 7463, 7470, Fashion, 3333, 3342 modellerine uygunluk gösterir. Singer dikiş makinesine uygun ayak seti kullananlar örme triko, boncuk dikme, saçaklama, kenar birleştirme, kırkyama dikişi gibi zorlu kumaş türlerini bile farklı ayak setleri sayesinde kolayca dikebilirler. Ürünün montajı oldukça kolay ve basittir. Alçak tutucu bağlantısına sahip olan makinelerde, alçak tutucu bağlantısının arka bölümünde bulunan ayak düşürme tuşuna basarak dikiş makinesinin üzerinde bulunan ayak taban kısmını çıkarmanız gerekir. Böylece montaj işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ev tipi dikiş makinelerinde kullanım sağlayacağınız bu ürün size kolaylık sunar. Düzgün bir şekilde dikiş yapmanızı sağlayacak bu ürüne ulaşabilir ve cihazı satın alabilirsiniz.

Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Avantajları

Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Avantajları

Singer dikiş makinesi uyumlu ayak seti ürününün birçok avantajlı özelliği bulunur. Ürün birçok ayak başlığı sayesinde sökük dikmede size yardımcı olur. Farklı ayak seçenekleri sayesinde dilediğiniz kumaşa uygun ayak başlığı ile dikiş yapabilirsiniz. Ürün, metal başlıklara sahiptir. Bu özellikleri ile hem avantaj sağlar hem de sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım elde etmenizde size yardımcı olur. Alçak tutucu bağlantısı ile çalışma gösterir. Geniş ayak başlıkları sayesinde terziye gitmeden evinizin rahatlığında kolay bir şekilde uygulama yapmanız mümkün olur. Singer dikiş makinesine uygun ayak seti yorumları ve önerileri okuyarak ürün hakkında bilgi toplayabilirsiniz. Yorumlarda ürünün hangi makineye uygun olduğu detaylı olarak belirtilir. Ürüne sahip olmak ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak için satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Fiyatları

Uygun Singer Dikiş Makinesine Uygun Ayak Seti Fiyatları

Dikiş makinesine uygunluk gösteren ayaklar sayesinde kumaşlar kayma yapmadan düzgün bir şekilde durabilir. Metal ayak başlıklarına sahip ürün, sağlamlığı ve kalitesi ile uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Singer dikiş makinesi ayak seti fiyatları ürünün tüm özellikleri, kalitesi, tasarımı ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, aynı zamanda bütçe koruyan fiyatları ile avantaj sağlar. Pratik kullanım sağlayan bu ürün müşteriler tarafından beğenileri toplar. Seti kullananlar ürünle ilgili birçok yorum, öneri ve görsel paylaşımı yaparlar. Ayrıca set içerisinde bulunan parçaları da ürün özellikleri kısmından kolayca öğrenebilirsiniz. Bu yorumlardan ve önerilerden yola çıkarak ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler doğrultusunda alacağınız ürüne karar verebilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla güvenle sipariş oluşturarak ürüne sahip olabilirsiniz.