3
Dikiş Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

SINGER Singer Simple 3223 Dikiş Makinesi (Distribütör Garantili)

12.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.999 TL

Ürün Bilgileri

SINGER Singer Simple 3223 Dikiş Makinesi (Distribütör Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BakserLTD Satıcı Ünvanı: BAKSER ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0133079453500001 Vergi Kimlik Numarası: 1330794535
    Bu ürün BakserLTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Singer Simple 3223 mini dikiş makinesi 31 farklı dikiş programı ile geniş bir seçenek yelpazesi sunar.
  • Otomatik düğme deliği özelliğine sahip ev tipi dikiş makinesi, düğme dikmeyi kolaylaştırır ve zaman kazandırır.
  • Dakikada 750 dikişe kadar olan ekstra yüksek dikiş hızı ile Singer Simple 3223, hızlı ve verimli dikiş yapmanıza imkan tanır.
  • Ayak basınç ayarı bulunan düz dikiş makinesi, kumaş türüne göre dikişleri düzenlemeye yardımcı olur ve dikiş kalitesini artırır.
  • Elektrikli dikiş makinesinde bulunan otomatik iplik kesici, dikiş sonrasında ipliği hızlı ve düzgün bir şekilde keser.
  • Çift iğne dikiş özelliği bulunan çift iğne dikiş makinesi, dekoratif dikişler yapma imkanı sunar.
  • Dikiş makinesinin altında bulunan LED dikiş ışığı, çalışma alanını aydınlatarak Singer Simple 3223 dikiş makinesi ile daha rahat ve net dikiş yapma imkanı tanır.
  • 5 mm genişliğindeki zigzag dikiş yapabilen zigzag dikiş makinesi farklı dikiş ihtiyaçlarına uyum sağlar.
  • Arka dikiş düğmesi özelliği bulunan mekanik dikiş makinesi, dikişleri düzgün ve güvenli bir şekilde başlatma ve bitirme imkanı sunar.
  • Katlanabilir taşıma kolu sayesinde çok fonksiyonlu dikiş makinesi, taşıma ve depolama işlemlerini kolaylaştırır.
  • Sessiz dikiş makinesi, gürültüsüz bir şekilde çalışma özelliği sayesinde sessiz ve rahatsız etmeyen bir deneyim yaşatır.
  • Pedalsız dikiş makinesi, pratik ve kolay çalışma özelliğiyle dikkat çeker.
  • Renkli dikiş makinesi, dikiş uzunluğu ve genişliği ayarları ile dikişleri istenilen boyutta ve genişlikte yapabilmenizi sağlar.
  • Çeşitli dikiş programları sayesinde desen dikiş makinesi, dekoratif ve estetik dikişler yapma fırsatı verir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Singer 2016ST02123097 Simple 3223 Distribütör Garantili Dikiş Makinesi

Singer Simple 3223 pembe dikiş makinesi, terzilik bilgisi temel düzeyde olan kişilerin kullanımına uygundur. Ürünü profesyonel bireyler de tercih edebilir. Bu makine yardımıyla hem giysileriniz üzerinde tadilat yapabilir hem de kendiniz ve sevdikleriniz için yeni kıyafetler dikebilirsiniz. Bu cihaz ile düğme açmaktan fermuar eklemeye, serbest kol dikişinden overlok yapmaya kadar hemen her işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür. Hatta dikişin yanı sıra nakış işlemek için de bu makineyi tercih edebilirsiniz. Kasnak nakışına uygun olan dikiş makinesiyle Çin iğnesi ve beyaz iş gibi çeşitli teknikleri uygulayabilirsiniz. Daha birçok fonksiyona sahip olan bu makineyi uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Hafızasında 23 farklı dikiş modeli
  • Dikiş aksesuarlarıyla birlikte
  • Seri ve sessiz çalışma

Singer Simple 3223 Dikiş Makinesinin Özellikleri

Singer Simple 3223 Dikiş Makinesinin Özellikleri

Singer Simple 3223 pembe dikiş makinesinin eni 42, boyu ise 23 cm'dir. Kompakt bir tasarıma sahip olan bu makinenin hâkimiyeti son derece kolaydır. Fazla yer kaplamadığı için cihazı kullanmadığınız zaman dilediğiniz alanda muhafaza etmeniz mümkündür. Makinenin ağırlığı ise yalnızca 7,3 kg'dır. Taşıma kolaylığı sunan dikiş makinesini kursa, atölyeye, dükkâna ve dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Singer Simple 3223, 5 mm genişliğinde zikzak dikiş yapabilir. Aynı zamanda cihazda geri dikiş fonksiyonu da mevcuttur. Bu makine sayesinde çift iğne kullanarak yan yana paralel dikiş, yani reçme yapabilirsiniz. Makinenin hafızasında bulunan 23 dekoratif dikiş deseninden istediğinizi uygulayabilirsiniz. Ayrıca bu cihaz ile düğme ve fermuar dikmeniz, overlok yapmanız da mümkündür.

Singer Simple 3223 Dikiş Makinesinin Garantisi Var mı?

Singer Simple 3223 pembe dikiş makinesinin iki yıl garantisi mevcuttur. Makineyi satın aldığınız tarihten itibaren iki yıl boyunca karşılaşabileceğiniz her türlü kullanım veya güvenlik sorunu için teknik destek almanız mümkündür. Ürünün kutusundan çıkan kullanım kılavuzunun içinde arıza giderme için ayrılan bir sayfa yer alır. Bu içerikte dikişlerin atlanması, gevşemesi, büzüşmesi, toplanması, dengesiz olması; ipliğin kopması, iğnenin kırılması, makinenin gürültülü çalışması ve sıkışması gibi sorunlar için yol gösterici bilgiler bulunur. Herhangi bir arıza durumunda bu içerikten yardım alabilir, kullanım kılavuzu yetersiz kaldığında yetkililere başvurabilirsiniz. Böylece makinenizin güvenli bir tamirat sürecinden geçtiğine emin olursunuz. Hâlihazırda uzun kullanım ömrüne sahip olan makine, garantisi sayesinde yıllar boyunca ilk günkü performansını korur.

Singer Simple 3223 Dikiş Makinesi Kullanışlı mı?

Singer Simple 3223 dikiş makinesi 2016ST02123097 hem profesyonellerin hem de yeni başlayanların kullanımına uygun bir üründür. Makinenin iplik geçirme yolları işaretlidir. Dolayısıyla bu işlem sırasında hata yapma riskiniz yoktur. Elektronik pedal yardımıyla yorulmadan makineye destek olmanız mümkündür. Makinenin farklı uygulamalar için özel olarak tasarlanmış baskı ayaklarını dilediğiniz zaman değiştirerek pürüzsüz bir dikiş sağlarsınız. Bu opsiyonel ayaklarla kenar kıvırma, kordonlama, gizli fermuar ve nervür büzgü dikişi yapabilirsiniz. Esnek kumaşlar üzerinde bile rahatlıkla çalışır, farklı iğneler yardımıyla kot, penye, triko ve jarse malzemeleri işleyebilirsiniz. Singer Simple 3223 dikiş makinesinde tek hamleyle iğneyi durdurabilir ve 4 adımda ilik açabilirsiniz. Seri ve sessiz çalışma özelliğine sahip bu makineyi günün her saatinde rahatlıkla kullanarak konforlu ve zahmetsiz dikişin keyfini çıkarmanız mümkündür. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Singer Simple 3223 pembe dikiş makinesi yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu kullanışlı dikiş makinesini Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.