sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti 6 Kitap (petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum ... )

690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti 6 Kitap (petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum ... )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sinifkitapligi Satıcı Ünvanı: EMRE VAROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9230557096
    Bu ürün sinifkitapligi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Okuma Seti - 6 Kitap SETİN İÇİNDEKİ KİTAPLAR *RÜZGARI DİZGİNLEYEN ÇOCUK *PETEY *SESSİZLİĞİN SESİ *OKUMAK İSTİYORUM *KADİFE PANTOLONLU ÇOCUK *CAN DOSTUM Yaş Aralığı:10, 11, 12, 13 Sınıf Aralığı:6. Sınıf, 7. Sınıf

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti 6 Kitap (Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum...)

Kitap çeşitleri, gelişimi destekleyen içeriğe sahiptir. Özellikle 7. sınıf düzeyinde çocukların hayal güçlerinin gelişiminde eğitici içerikler, aktif bir rol oynar. Birbirinden farklı kitap çeşitlerinden faydalanmak, çocuklarda olaylar arasındaki bağlantıları kurabilmeye katkı sağlar. Sınıfkitaplığı 7. sınıf hikaye okuma seti 6 kitap (Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum), geniş içeriğiyle ebeveynler ve öğrencilerin tarafından ilgi toplar. İçerisinde 6 farklı hikaye bulunduğundan çocukların farklı kitaplar ile kelime dağarcığını geliştirmeye katkı sağlar. Sürükleyici ve etkileyici bir anlatıma sahip olan bu içerikler, çocuklarda okuma alışkanlıklarının kazandırılmasında önemli bir etkiye sahiptir. Okulun stresinden uzaklaşmak isteyen çocukların bu kitap serilerini okuması sayesinde psikolojik olarak rahatlayabilirler. Hikaye kitaplarındaki karakterler ile bir ilişki kuran çocuklar, sebep sonuç ilişkisinin de farkına varabilir.

  • Sürükleyici içerik
  • Etkileyici yapı
  • Gelişime destek

Sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti Faydaları

Sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti Faydaları

Hikaye setleri içeriğinde olan farklı kitaplar, çocukların kelime dağarcığının gelişimine katkıda bulunur. Ayrıca her kitapta bulunan içerikler, sürükleyici bir nitelik taşıdığından öğrencilerde merak uyandırır. Sınıfkitaplığı hikaye okuma seti, 7. sınıf düzeyinde olan öğrencilerin keyifle okuyabilecekleri kitapları bir arada sunar. Eğlenceli içeriğe sahip bu ürünler sayesinde çocukların empati yeteneklerinde gelişim meydana gelir. Kazanılan bu özellik, eğitim ve iş hayatında onlara katkı sağlar. Düzenli olarak okunan bu hikaye serisi, öğrencilerin okulda yaşadıkları psikolojik sıkıntılarının atılmasına imkan tanır. Bununla birlikte çocukların okumaya olan istekleri artış gösterir. Sınıfkitaplığı 7. sınıf hikaye okuma seti 6 kitap (petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum) yorumları sayesinde daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Set içerisinde yer alan karakterler ile keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Kaliteli İçeriğiyle Sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti

Kaliteli İçeriğiyle Sinifkitapligi 7. Sınıf Hikaye Okuma Seti

Hikaye setinin içerisinde bulunan olaylar, gerek etkileyici yanıyla gerekse anlatım kalitesiyle öğrenciler tarafından beğeni toplar. Olay örgülerinin eşsiz bir şekilde aktarıldığı bu set, öğrencilere avantaj kazandırır. Birbirinden farklı hikayeler sayesinde çocukların okuma hevesini artırır. Sınıfkitaplığı 7. sınıf hikaye okuma seti 6 kitap (Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum) kullananlar etkileyici hikayelerden ve özgün anlatımdan oldukça memnun kaldıklarını belirtirler. Hikaye okuma setini keyifli bir şekilde okuyan çocuklar, ailelerinin de dikkatini çeker. İletişim gücünün gelişmesine de yardımcı olan bu ürünler, ebeveyn ve çocuklar arasındaki bilgi alışverişini destek olur. Temeli sağlam olan öğrencilerin bu set içerisindeki içerikler sayesinde arkadaşları ile de güzel bir iletişim kurar. Siz de kaliteli ve özgün içeriğe sahip olan bir set arıyorsanız Sinifkitapligi tarafından satışa sunulan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

(Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum...) Fiyatı

(Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum...) Fiyatı

Her çocuğun ilgi alanına göre kitap seçimi oldukça önemli bir konudur. Sınıfkitaplığı 7. sınıf hikaye okuma seti 6 kitap (Petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum) satın alanlar, birbirinden farklı içerikler sayesinde kaliteli okuma saatlerine sahip olabilir. Set içerisinde Petey, Rüzgarı Dinleyen Çocuk ve Can Dostum gibi hikayeler bulunur. Bunun yanı sıra Kadife Pantolonlu Çocuk, Sessizliğin Sesi ve Okumak İstiyorum hikayeleri de set içerisinde yer alır. Bu hikayelerin sürükleyici anlatımları, öğrencilerin etkili bir okuma geçekleştirmesine yardımcı olur. Farklı yazarların kaleme aldıkları set içerisindeki her bir içerik, hayatın gerçeklerinden de pay biçer. Böylelikle öğrencilerin kişisel gelişimlerine fazlasıyla etki eder. Trendyol sayesinde Sınıfkitaplığı 7. sınıf hikaye okuma seti 6 kitap (petey, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Can Dostum) fiyatı hakkında inceleme yapabilir, bütçenize uygun bir biçimde satın alabilirsiniz.