Sinoz Koyu Leke Karşıtı Arbutin Cilt Serumu (Niacinamide 5% + Alpha Arbutin 2%) 30 ML

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
7 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
7 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
401 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,84 TL

Ürün Bilgileri

Sinoz Koyu Leke Karşıtı Arbutin Cilt Serumu (Niacinamide 5% + Alpha Arbutin 2%) 30 ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Koyu Lekeler ve Akne İzleri için Cilt Bakım Serumu Niacinamide 5%+Alpha Arbutin 2% 30 ML Sinoz Leke Serumu, içeriğindeki Alpha Arbutin, Meyan Kökü ekstresi ve özel drone teknolojisi ile elde edilmiş proteinler sayesinde lekelerin yoğunluğunu azaltmaya ve cilde daha aydınlık bir görünüm vermeye destek olur. Bu sayede güneş lekeleri, yaş almaya bağlı oluşan lekeler ve akne sonrası kalmış lekerin görünümünü azaltmaya
  • cildinize tek ton bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Formülündeki B3 Vitamini (Niacinamide) sayesinde ince kırışıklıkların oluşumunun önlenmesinde etkilidir. Yoğun nemlendirme sağlayan Hyalüronik Asit sayesinde cildinizi hızlıca nemlendirir. Yağlı bir his bırakmadan cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlar. Kullanım: Yüzünüzü temizledikten sonra birkaç damla serumu masaj yaparak emilene kadar yüzünüze uygulayın, sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa tekrarlayın. Daha iyi sonuç almak için 3 ay boyunca düzenli olarak kullanın. Uyarılar: Serumu gözle temas ettirmekten kaçınınız, teması halinde bol suyla yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde, orijinal ambalajında, kapağı kapalı ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. İlaç değil kozmetik üründür, haricen kullanılır. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, 10-15 dk. bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olmaması halinde yüzünüze uygulayınız. İçerik: Aqua, Niacinamide, Alpha-Arbutin, Propylene Glycol,Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Panthenol,Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract,Ethylhexylglycerin, Palmitoyl sh-Octapeptide-24 Amide, Xanthan Gum, PolyvinylAlcohol, Palmitoyl sh-Tripeptide-5 Norisoleucyl sh-Nonapeptide-1, LactidAcid/Glycolic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Propanediol,Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, HydrolyzedHyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Caprylyl Glycol,Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Sodium Hydroxide.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • İçerik Niacinamide
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Vegan
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver