Sinoz Selülit Jeli 200 Ml

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinoz Selülit Jeli 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bin Pazarı Satıcı Ünvanı: METİN ÇANDUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290122188
    Bu ürün Bin Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Selülit Jeli Formülünde bulunan Karnitin ve Kafein sayesinde cildin kan akışını hızlandırarak sıkılaştırmaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan yağ ve vitaminler cildinizi nemlendirir ve esnekliğini geri kazandırır. Daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt görünümü ne kavuşmanıza yardım eder. Sinoz Selülit Jeli ile istenmeyen portakal kabuğu görünümüne son! Sinoz Selülit Jeli’nin içeriğindeki sıkılaştırıcı ve canlandırıcı Kafein, selülit görünümünü tersine çevirmeyi hedefleyen Carnitin, arındırıcı Okaliptüs ve ferahlatıcı Bahçe nanesi yağı bileşenleri ile arzu edilen görünüme kavuşmak mümkün. Genç ve zinde vücut görünümü için Sinoz Selülit Jeli yeni yardımcınız oluyor. Nasıl Kullanılır? Günde 2 defa dairesel hareketlerle ilgili bölgeye kullanılması önerilir. Ürünün etkisini artırmak için kullanmadan önce ilgili bölgeye Sinoz Kabak Lifi ve At Kılı Fırçası uygulanabilir. Kullanım sonrası uygulanan bölgenin yıkanmaması gerekir. Uyarılar: İlaç değil, kozmetik üründür. Uygulama esnasında yanma ve ferahlama hissi normaldir. Çocukların ulaşamayacağı serin yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver