9
Yüz Maskesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Sinoz Akne Ve Siyah Nokta Karşıtı Arındırıcı Yüz Bakım Kil Maskesi 50 ml Tüm Ciltler Için

215 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL222 TL
249 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sinoz Akne Ve Siyah Nokta Karşıtı Arındırıcı Yüz Bakım Kil Maskesi 50 ml Tüm Ciltler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmonet Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5312016229
    Bu ürün Kozmonet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Akne ve Siyah Nokta Karşıtı Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi 50 ML İçeriğindeki aktif kil özleri ile cilde müdahale eder ve sebum dengesini kontrol altına almaya yardımcı olur. Sinoz Yüz Bakım Maskesi içeriğindeki papatya, salatalık özleriyle cilt çeperini ve nem dengesini koruma altında tutar. Ciltte oluşabilecek yağlanma oranı en aza inerken, siyah noktasız ve pürüzsüz bir cilt görünümü için geri sayım başlar. Ayrıca çevresel faktörler ve makyaj kalıntıları sebebiyle tıkanan gözenekler üzerinde arındırıcı etki sağlayan Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi cilt dokusunda kötü görünümü tetikleyecek hiçbir faktöre meydan bırakmaz. Hayal ettiğiniz bir cilt için Sinoz Arındırıcı Kil Maskesini haftada iki defa kullanmanız yeterlidir! Dermatolojik olarak test edilmiştir. Nasıl Kullanılır? Tüm yüze uyguladıktan sonra kuruyana kadar 15-20 dakika bekleyiniz. Ilık su ile durulayınız. Sinoz Arındırıcı Kil Maskesini haftada bir veya iki defa kullanmanız tavsiye edilir. İçindekiler/Ingredients: Aqua, Kaolin, Bentonite, Propylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Parfum, Tocopherol, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Cucumis Sativus Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Spirulina Maxima Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • Tip Tüp
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Sinoz Akne ve Siyah Nokta Karşıtı Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi 100 ml

Şehirde yaşamanın kötü yanlarından biri de kirli havaya maruz kalma durumudur. Özellikle egzoz dumanı, fabrikaların bacasından çıkan dumanlar gibi birçok kirli havaya maruz kalınır. Cilt sağlığı için oldukça tehlikeli olan bu husustan dolayı ciltte tıkanıklıklar oluşur. Bununla beraber teninizdeki bazı problemlerle karşı karşıya kalırsınız. Bu sorunu Sinoz yüz bakım maskesi sayesinde çözebilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygun olmakla birlikte yüzünüzde meydana gelen siyah nokta, akne gibi problemlere tam çözüm sunar. Kullanımı oldukça rahat olan bu ürün ile cildinizi arındırmanız mümkündür. Doğal içeriği sayesinde yüzünüz nefes alabilir ve yüzünüzün sebum dengesi kontrol altına alınır. Haftada bir ya da iki kez kullanılması önerilir ve kullanımı oldukça kolaydır. İlk kullanımda bile yüzünüz bebeksi bir yumuşaklığa kavuşur.

  • Doğal ve bitkisel içerik
  • Siyah nokta arındırıcı özelliği
  • Antialerjik etki

Doğal Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Özellikleri

Doğal Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Özellikleri

Akne, siyah nokta, cilt tonu eşitsizlikleri gibi pek çok nedenden dolayı yüzünüzde bazı problemler meydana gelir. Yüze makyaj malzemeleri, güneş kremi gibi birçok işlem uygulandığı için cildin arındırılması gerekir. Özellikle açık komedin olan siyah noktanın temizlenmemesi halinde gözenekler tıkanır. Yüzün nefes alması önemli olduğu için cilt bakımına dikkat edilmesi mühimdir. Sinoz akne ve siyah nokta karşıtı arındırıcı yüz bakım maskesi 100 ml ile yüzün sivilcelerden ve siyah noktalardan arındırılması kolaydır. İçeriğinde bulunan kaolin ve bentonit kil özleriyle cildi temizlerken salatalık ve papatya bitkisi özleri sayesinde cildin sebum dengesi kontrol altına alınır. Antialerjik özelliği sayesinde herkesin kullanacağı bir üründür. Doğanın etkileyici gücünden yararlanılarak tasarlanan bu ürün sayesinde cildiniz arınırken nemlenir. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olup bakım rutininize ekleyebilirsiniz.

Etkileyici Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Avantajları

Etkileyici Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Avantajları

Ergenlik döneminde yoğunlaşan siyah nokta ve akne problemi için düzenli olarak bakım yapılması ve cildiniz için gerekli ürünlerle desteklenmesi pürüzsüz bir yüze sahip olmanıza yardımcı olur. Özellikle cilt tipinize ve yüzdeki problemlere göre cildinize iyi gelecek ürünler kullanabilirsiniz. Sinoz akne ve siyah nokta karşıtı arındırıcı yüz bakım maskesi 100 ml kullananlar siyah nokta ve akne gibi problemlerde gözle görülür azalmalar ve krem formuyla kolay uygulanabilir olduğunu belirtir. Yüzünüzde 15 - 20 dakika kadar ürün beklettikten sonra ılık bir suyla durulayabilirsiniz. Cildinizi nemlendirerek pürüzsüzleştiren bu ürün için daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz Sinoz akne ve siyah nokta karşıtı arındırıcı yüz bakım maskesi 100 ml yorumları ve değerlendirmeleri bölümünü inceleyebilirsiniz. Kolay kullanımı ve etkili formuyla yüzünüz nefes alırken cilt bariyerini bu ürün ile güçlendirebilirsiniz.

Uygun Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Fiyatı

Uygun Sinoz Arındırıcı Yüz Bakım Maskesi Fiyatı

Cilt bakımlarının doğal içerikli olması, yüzünüzdeki problemlere kısa sürede etkili çözüm sunarak cildi onarması önemlidir. Sinoz akne ve siyah nokta karşıtı arındırıcı yüz bakım maskesi 100 ml fiyatı, içerisinde bitki özlerinin bulunmasına ve pek çok özelliğine göre belirlenir. Müşterilerin birden fazla cilt sorununa tek bir ürün ile çözüm sunması açısından bütçe dostudur. Müşteri için tasarlanan bu üründe doğanın mucizesi olan bitki özlerinden yararlanılır. Müşteriler Sinoz akne ve siyah nokta karşıtı arındırıcı yüz bakım maskesi 100 ml satın alırken tüm cilt tiplerine uygun yapıda olması neticesinde tereddütsüz sipariş oluşturur. Bu ürün ile yüzünüzde parlak ve pürüzsüz bir görünüm oluşturabilirsiniz. Haftada bir ya da iki defa kullanımı önerilir. Birçok avantajı ve uygun fiyatı ile bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.