SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü

425 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,99 TL

Ürün Bilgileri

SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGAZ MÜHENDİSLİK ENERJİ Satıcı Ünvanı: AGAZ MÜHENDİSLİK ENERJİ ENDÜSTRİ VE OTOMASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008074515900010 Vergi Kimlik Numarası: 0080745159
    Bu ürün AGAZ MÜHENDİSLİK ENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ne işe yarar? TSE EN 50194-1 Standardına göre üretilen Sismik GaSis gaz algılama cihazları
  • her türlü konut, işyeri ve benzeri yerlerdeki zehirli ve yanıcı gazları tespit ederek sesli ve ışıklı uyarı verir. Ortamda %7LEL (±%0,4LEL) sınırının üzerinde gaz kaçağı olması halinde, kontak çıkışı sayesinde
  • korna, siren, gaz kesici vana(selenoid valf) gibi sistemlere sinyal göndererek çalışmasını sağlar. Teknik Özellikler · Çalışma voltajı :Giriş
  • 230VAC 50Hz · Çıkış Voltajı: 230VAC 50Hz · Çalışma Gücü(Stand by): 2,5 W · Cihaz Tipi: A Tipi · Kalibrasyon Süresi: 20 - 60 sn Arası · Buzzer Ses Çıkışı: 85 dB · Sensör Ölçüm Standardı: TSE EN 50194-1 · Sensör ve Cihaz Ömrü: 5 Yıl · Alarm Seviyesi: Metan(Doğalgaz) % 7 LEL (±%0,4 LEL) GaSis-Metan Alt Patlama Sınırı. · Çalışma Sıcaklığı: -20 ° ? ile 50 ° ? · Koruma Derecesi: IPX2D · Ölçüler: 68mmX112mmX38mm · Ağırlık: 300 gr Gösterge ve Alarm Özellikleri · Alarm : Işıklı gösterge ve sesli(Kırmızı) · Power çalışma göstergesi: Işıklı gösterge,220V sisteme bağlandığı anda yanar.(Yeşil) · Ready: Sistem ilk çalışmaya başladığında anca sensör ısınana denk 30sn ile 60sn arası yanar. Işıklı gösterge(Sarı) · Fault: Sensör üzerinde herhangi bir arıza meydana geldiği zaman yanar.Işıklı gösterge.(Sarı) · İstenilirse Test butonu ile montajı yapıldıktan sonra sistemin çalışabilirliğini kontrol etmek amacı ile test yapılır. Test için üzerinde TEST butonu bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü AGHRSZ596

SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü AGHRSZ596 ürün seçeneği, her türlü konut üzerinde kullanılarak zehirli olma potansiyeline sahip yanıcı gazları tespit eder ve uyarı vererek güvenlik sağlar. Sesli ve ışıklı uyarı vererek söz konusu konut ya da iş yerindeki emniyeti sağlar. Takıldığı ortamda %7LEL (±%0,4LEL) sınır noktasını aşan bir gaz kaçağı olması durumunda kontak çıkışı özelliğini kullanarak siren, korna, gaz kesici vana gibi yardımcı sistemlere sinyal gönderir. Böylece ortamdaki emniyeti sağlayarak insan hayatını korur. Sahip olduğu işlevsel özellikler sayesinde kullanıcılar tarafından tercih sebebidir. A tipi gaz dedektörü modeli sayesinde olası bir gaz kaçağı halinde anında tespit sağlanır. Daha büyük tehlikeler oluşmadan söz konusu tehlike kolayca önlenebilir. Bilhassa endüstriyel tesislerde kullanılması oldukça gereklidir. İnsan hayatı ve emniyeti için oldukça önemlidir.

  • A tipi
  • 2,5 Watt çalışma gücü
  • 300 gr ağırlık

Ayrıcalıklarıyla SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü

SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü modeli, kaçak gaz tespitinde kesinlikle kullanılması gereken bir üründür. Kullanımıyla beraber önemli avantajları da getirir. Gaz kaçağının oluştuğu durumlarda yüksek doğruluk ile tespit yapar. Bilhassa evinizde kullandığınız kombilerin montajı için söz konusu modelin varlığı son derece önemlidir. Klima, soğutucu ve ısıtıcı cihazlar gibi sistemlerin yanı sıra doğal gaz kullanımıyla çalışan kombiler, gün geçtikçe gaz alarm dedektörü kullanımı önemini artırır. Şehir hayatıyla birlikte gelen sıkışık mimari düzen, kapalı odalara kurulan ısıtma sistemlerinde aksaklıkların meydana gelmesine sebep olabilir. Bu gibi durumlarda gaz kaçağı tehlikesi oluşabilir. Sismik Gasis-m gaz alarm cihazı kullanımı ile evinizde bu duruma çözüm bulabilir ve güvenliği sağlayabilirsiniz. Gaz alarm dedektörü modeli varlığı sayesinde evinizin kapalı odalarındaki kombilerden çekinmeye son verebilir, güven içinde kalabilirsiniz.

SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü Özellikleri

SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü kampanya ürününün sahip olduğu özellikler, yüksek güvenlik için son derece uyumlu bir model olduğunu gösterir. Dedektörün sahip olduğu giriş voltajı 230VAC 50Hz iken çıkış voltajı ise 230VAC 50Hz olarak ölçülmüştür. A tipi olan alarm dedektörü, 2,5 Watt çalışma gücü sayesinde oldukça yüksek bir çalışma performansı sergiler. 20 - 60 saniye arasında bir kalibrasyon süresine sahiptir. Sensör cihaz ömrü 5 yıl olan ürünün net ağırlığı 300 gr’dır. Bunun yanı sıra 68mmx112mmx38mm ölçülerine sahiptir. SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü indirim ürün modelinin çalışma sıcaklığı ise -20 ° С ile 50 ° С arasında tespit edilmiştir. Ek olarak alarm sistemi, kırmızı ışıklı göstergeden ve sesten oluşur. Çeşitli ışıklandırma sistemleri ile çalışan ürün, çeşitli durumlar karşısında renklenerek kullanıcıları uyarır.

SİSMİK Gasis-m Gaz Alarm Dedektörü Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü yorum ve görüşleri üzerine inceleme yaparak diğer kullanıcıların ürün hakkında ne düşündüğünü görebilirsiniz. Bu, aynı zamanda söz konusu ürünün sizin için ne kadar faydalı olacağını görmek için bir fırsat olabilir. Gaz alarm dedektörü seçeneği hakkında kullanıcıların yaptığı geribildirimlerin son derece olumlu olduğu görülmüştür. Dedektör modeli sayesinde oluşan gaz kaçağı anında tespit edilerek meydana gelebilecek tehlikelerde kolayca tedbir alınabilir. Özellikle de büyük tesislerde meydana gelen patlamalara karşı gelişen iş kazaları, bu cihaz kullanıldığında minimuma indirilebilir. SİSMİK Gasis-m gaz alarm dedektörü satın al işlemi yaparak iş yerinizdeki iş kazalarını daha gerçekleşmeden engelleyebilirsiniz. Sismik gaz alarm dedektörü, bu kazalar ile meydana gelebilecek daha büyük durumların önüne geçebilmek için oldukça avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.