9
Silikon kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
153,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,99 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADANA Satıcı Ünvanı: ARDATUNA TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073086734400001 Vergi Kimlik Numarası: 0730867344
    Bu ürün BADANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf, akvaryum yapımında ve onarımında kullanılan, su geçirmez ve dayanıklı bir silikondur. Akvaryum camlarını birbirine yapıştırmak, su giriş ve çıkışlarını kapatmak, dekorasyonlar eklemek ve akvaryumu su ile doldurmak için kullanılabilir. Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf, balıklar için zararsızdır ve kokusuzdur. Kolay uygulanır ve hızlı kurur. Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf'ın özellikleri: Su geçirmez ve dayanıklı
  • Balıklar için zararsız
  • Kokusuz
  • Kolay uygulanır
  • Hızlı kurur
  • Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf, akvaryum yapımında ve onarımında güvenle kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf

Silikon, yapıştırma, dolgu, sızdırmazlık veya izolasyon işlerinde sıklıkla kullanılan bir maddedir. Silikon, akvaryumlardaki sızdırmazlıklar için de kullanılan bir malzemedir ancak her silikon, canlılar için güvenli değildir. Akvaryum silikonları, diğer silikonlardan daha farklıdır. Su tanklarının dolgusu ve yapıştırılmasında da gerekli olan bu ürün, akvaryumdaki canlılara zarar vermemek adına özenle ve dikkatle seçilmelidir. Akvaryumun sızdırmaması ya da dekorlarının yapıştırılmasında kullanılır. Bunun dışında beklenmedik anlarda oluşan sızıntılara karşı da bir acil durum malzemesidir. Sista akvaryum silikonu şeffaf ürün, hem profesyonel müşterilerin hem de hobi meraklılarının kullandığı bir üründür. Canlılar ve bitkiler için zararsız olması yönüyle oldukça tercih edilir. Yüksek dayanıklılığı ile uzun süre kullanım sağlar. Pratik kullanımı ve iyi bir montaj malzemesi olması bu ürünü öne çıkarır.

  • Canlılar için zararsız
  • Yüksek dayanıklılık
  • İyi elastikiyet

Sista 310 ml Akvaryum Silikonu Şeffaf Özellikleri

Sista 310 Ml Akvaryum Silikonu Şeffaf Özellikleri

Yapıştırma ve dolgu işlemleri yapmak için birçok malzeme bulunur ancak içerisinde canlıların olduğu bir su tankına her dolgu malzemesinin kullanılması önerilmez. Kullanılan ürünün içeriği oldukça önemlidir. Sista akvaryum silikonu şeffaf 310 ml birçok özelliğiyle öne çıkar. Akvaryum canlıları ve bitkileri için zararsızdır, solvent içermez. Yüksek dayanıklılığa sahiptir, sızdırma ve çatlama yapmaz, güvenli bir kullanım sağlar. Acil durumlarda hemen uygulanabilmesi ile oldukça pratik ve fonksiyonel bir üründür. UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Sista şeffaf silikon, 310 ml’lik ambalajıyla satılır. Isı dayanımı, -55°C ile 200°C arasındadır. Bu ürün oda sıcaklığında 10 dakika gibi kısa bir sürede kabuk bağlar. Yüksek performanslı bir üründür. Birçok akvaryum sahibi tarafından tercih edilir. Sadece akvaryumlarda değil teraryumlarda da kullanılabilir. Bu ürünle oluşturduğunuz akvaryumu ya da teraryumu uzun süre rahatça, bir problem yaşamadan kullanabilirsiniz.

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf 310 ml Yorumları

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf 310 Ml Yorumları

Dayanıklı Sista silikon, akvaryum sahiplerinin ve hobicilerin her türlü acil duruma karşı her zaman ihtiyaç duyacağı bir üründür. Bu ürün tek bileşenlidir. Yoğunluğu 1,02g/ml ‘dir. Şeffaf yapısı sayesinde görüntü estetiği sağlar. Kullanımı kolay bir üründür ancak uygulanırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Tankınıza silikon uygulamak için akvaryumun suyunu boşaltmak gerekir çünkü su içinde silikon kurumaz. Kullanılacağı zaman yüzeyin temiz olması önemlidir. Kullandığınız ürünün, camın diğer yüzeylerine bulaşmaması için kenarlarına bant çekebilirsiniz. Bulaşan silikonları ıslakken kolayca temizleyebilirsiniz. Uygulama yaparken eğer yüzeyde eski silikon kalıntıları varsa bunları temizlemek gerekir. Sista akvaryum silikonu şeffaf 310 ml yorumları ve özellikleri ile oldukça öne çıkan ve beğenilen bir üründür. Pratik ve sağlam olduğu için akvaryumcu ve hobi sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf 310 ml Fiyatı

Sista Akvaryum Silikonu Şeffaf 310 Ml Fiyatı

Silikon dolgu, balıklarınızın bulunduğu tanklar için önemlidir. Sağlam tutar ve uzun süre kullanım sağlar. Su geçirmez, sızdırmaz ve dayanıklı bir ürün olan bu silikon herkes tarafından güvenle kullanılır. Beğenilen ve tavsiye edilen bir üründür. Olası acil durumlar için evde bulunması gereken bir üründür. Akvaryum dolgusu, teraryum tasarımı ya da her tür dekorlar için kullanılan bu ürün, şeffaf yapısıyla güzel ve şık görünümler ortaya çıkarılmasını sağlar. Tüm bu özellikleri ile dikkat çeken; Sista akvaryum silikonu şeffaf 310 ml fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir. Bu ürün, akvaryumunuzu uzun yıllar güvenle kullanmanızı sağlar. Canlılara zarar vermeyen bu ürün ile balıklarınızı koruyabilirsiniz. Siz de pratik ve sağlam olması ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.