Sista Ayna Silikonu Şeffaf 280 ml

240 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sista Ayna Silikonu Şeffaf 280 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zirve Grup Yapı Market Satıcı Ünvanı: FİKRET KILIÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4244514446800001 Vergi Kimlik Numarası: 5540216074
    Bu ürün Zirve Grup Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sista Ayna Silikonu Şeffaf 280 Ml Ayna yapıştırmada, PVC doğrama montajında, yüksek yapılardaki esnek dolgu aralarında, plastik, metal,ahşap doğramalara cam yerleştirilmesinde, kapı ve pencerelerin bağlantı dolgularında, metal profil ve elemanlarının kena sızdırmazlarında, sıhhi kullanım alanlarındaki bağlantı dolgularında, silikon-fugabant yapıştırılmasında kullanılan solventsiz, nemle sertleşen, tek komponentli oxim(nötr sistem) silikondur. Özellikler %100 silikondur, tek komponentlidir. Alkali zeminlerde ve metallerde kullanılabilir, metallerde korozyona neden olmaz. Kokusuz ve solventsizdir, nemle sertleşir. Ayna yüzeylerinde kararma yapmaz. Astara gerek kalmadan pek çok yüzeye yapışır, elastiktir.
Geri Bildirim Ver