Genel Markalar Rtv Silikon Kırmızı Sıvı Conta 310 ml

164,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,75 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rtv Silikon Kırmızı Sıvı Conta 310 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikkoç Yapı Market Satıcı Ünvanı: ÇELİKKOÇ YAPI MARKET TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0241079535100001 Vergi Kimlik Numarası: 2410795351
    Bu ürün Çelikkoç Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sista RTV Silikon Kırmızı Sıvı Conta 310 Ml Endüstriyel makina parçalarında, elektrikli ev eşyalarının üretiminde, otomobilde, diferansiyel kapağı, vites kutusu kapağı, motor kapağı ve karbüratör kapağı (sübap) contası olarak ve kimyasal reaktörlerde kullanılan ısıya dayanıklı silikondur. Paslanmaz çelik, cam, seramik, eloksallenmiş alüminyum, sert lastikler, demir alaşımlı metaller, alüminyum ve boyalı yüzeylere rahatlıkla uygulanır. Özellikler Yüksek ısıya dayanıklıdır (Kırmızı 300°C-Beyaz 200°C) Solventsiz, %100 silikondur. Daimi elastikiyetini korur. Yaşlanmaya ve UV ışınlarına dayanıklıdır. Tek komponentlidir.
Geri Bildirim Ver