Sista Universal Silikon Beyaz 280 ml

134,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sista Universal Silikon Beyaz 280 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAYİDEN Satıcı Ünvanı: PLUS PRO META KIRTASİYE HIRDAVAT OTOMOTİV VE YAPI KİMYASALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730077596400001 Vergi Kimlik Numarası: 7300775964
    Bu ürün SANAYİDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sista Universal Silikon Beyaz 280 Ml Hareketli derzlerde, kapı pencere (araç , metal, PVC) aralıklarında, dolgu, yalıtım ve yapıştırma amacıyla, banyo ve mutfaklarda su ve nem gibi etkenlere maruz kalabilecek tüm yapı elemanlarının birleşim yerlerinde kullanılabilir. Özellikler %100 silikondur.Hijyeniktir. Solventsizdir, çatlamaz, hacim kaybına uğramaz, daimi elastikiyetini korur. Astar gerektirmeden farklı yüzeylere yapışabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur.
Geri Bildirim Ver

Sista Beyaz Silikon 280 ml DA00532

Sista Beyaz Silikon 280 ml DA00532 ürün seçeneği, %100 saf silikon olması sebebiyle uygulama alanlarında başarılı bir şekilde çalışır. Beyaz polisiloksan modeli, antibakteriyer olmasıyla beğeni toplar. Uygulanabilecek alanlar; kapı - pencere (metal, ahşap, PVC), çalışan fugalar, yapıştırma ve yalıtım niyetiyle, cam vitrin montajında, ısıcam montajında, duşakabin imalat ve montajında, bezli - bezsiz conta malzemesi olarak, banyo ve mutfaklardaki fayansların suya maruz kalan kısımlarında kullanılabilir. Aynı zamanda ısı, nem gibi etkenler ile çalışmaya maruz kalan tüm yapı elemanlarının birleşim noktalarında ürünü kullanabilirsiniz. Sista beyaz silikon modelinin pek çok avantajı vardır. Solventsiz ve tek komponentli olan ürün, herhangi bir çatlamaya veya hacim kaybına uğramamasıyla dikkat çekicidir. UV ışınlarına karşı dayanıklı olması da ürünü tercih edilebilir hale getirir. Yanı sıra sararma ve küflenmeye karşı dayanıklıdır.

  • 1,02 gr/ml yoğunluk
  • %25 (dın 52451) max. esneklik
  • Küflenme ve sararma yapmama

Ayrıcalıklarıyla Sista Beyaz Silikon 280 ml

Sista beyaz silikon 280 ml ürünü, çok yönlü kullanımı sayesinde oldukça opsiyonel bir seçim sunar. Kapı filtreleri, döşemeler, duşakabinler, cam çerçeveler, bagaj anahtar yuvaları ve akvaryum gibi çeşitli bölümlerdeki ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. Ürünün kullanımı da oldukça kolay ve pratiktir. Bu anlamda herkesin evinde bulunması gereken olmazsa olmaz malzemelerdendir. Ürünü uygulamayı planladığınız yüzey deforme olduktan sonra uygulayabilir ve ardından kuru bir bez ile silerek açık bir ortamda kurumaya bırakabilirsiniz. Ürünü kullanacağınız alanı uygulamadan önce yağ ve tozdan arındırmak daha etkili bir sonuç verebilir. Duşakabin gibi alanlara uygulama yaptıktan sonra düzeni sağlamak için spatula kullanabilirsiniz. Sista beyaz silikon 280 ml indirim ürünü, çok fazla ayrıcalık barındırır. Nem ile birlikte sertleşerek elastikiyetini koruyan ürün, yaşlanmaya ve UV ışınlarına karşı ekstra dayanıklı bir yapıdadır.

Sista Beyaz Silikon 280 ml Özellikleri

Sista beyaz silikon 280 ml kampanya ürünü özellikleri, bir silikondan aradığınızı bulmanıza yardımcı olacak niteliktedir. Yoğunluğu 1,02 gr/ml olan silikonun çalışma sıcaklığı 4°c ile 40°c olarak ölçülmüştür. Ürünün kullanım sonrası kabuk bağlama süresi, normal oda sıcaklığında 10 dakikadır. Üründeki ısı dayanımı, -55°c ile 200°c iken esnekliği %25 (dın 52451) max. olarak dikkat çeker. Dolgu aralığı 30 mm olan ürünün ısı yalıtım niteliği 0,17 w/km (dın 53612) şeklindedir. Yanı sıra serin ve kuru bir ortamda muhafaza edildiğinde 12 ay raf ömrüne sahiptir. Dolgu aralıkları kuru, temiz ve yağdan arındırılmış olduğunda oldukça etkili sonuçlar alınabilir. Nemle sertleşerek elastikiyetini koruyan ürün, antibakteriyel oluşuyla da kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir silikondur. Aynı zamanda Sista beyaz silikon fiyatı kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlarla satın alınabilmektedir.

Sista Beyaz Silikon 280 ml Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Sista beyaz silikon 280 ml yorum ve görüşleri üzerine inceleme yaparak ürünü kullanmış kullanıcıların ne dediğine göz atabilirsiniz. Böylece içiniz rahat bir şekilde alışverişi tamamlayabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından yapılan geribildirimlerin yüksek oranda olumlu olduğunu görmek içinizi rahatlatabilir. Silikon seçeneğinin solventsiz ve tek komponentli olması kullanıcılar tarafından sevilen özelliklerdendir. Hacim kaybına uğramayan ürün, aynı zamanda UV ışınlarına karşı da ekstra dayanıklı özelliktedir. Sararma ve küflenme gibi olumsuz koşullardan etkilenmez ve antibakteriyel olmasıyla dikkat çekicidir. Daha temiz bir uygulama için tutunmayı engelleyen yabancı malzeme kalıntılarını temizlemeniz önerilir. Dolgunun düzgün olabilmesi için iki kenarına da bant çekebilirsiniz. Hemen şimdi Sista beyaz silikon 280 ml satın al yaparak etkili bir dolgu yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.