Sivassüsdünyası 3 Altın Balon 100 cm

88,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
67,11 TL

Ürün Bilgileri

Sivassüsdünyası 3 Altın Balon 100 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GözdeCE Satıcı Ünvanı: CÜNEYT BOCUTCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1780861398
    Bu ürün GözdeCE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 altın balon 100 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sivassüsdünyası 100 cm Altın 3 Balon

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon, özel temalı partilere hitap eder. 3 sayısı modeliyle parti süslemeleri için ideal bir kullanım sergiler. Hafif tasarımıyla kolay yerleştirilebilen ürün, gold rengiyle bulunduğu ortamda hemen fark edilir. Dayanıklı malzemeden imal edilen balon, söndürülüp tekrar şişirilerek uzun süre kullanılabilir. Altın balonu hazır hâle getirmek için bir pompa kullanmak yeterli olur. Özel tasarlanan bu model, iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Bu ürün, çocukların oynaması için de uygun özellikler taşır. Şık görünümüyle dikkat çeken bu parti malzemesi, özel parti teması oluşturmak için iyi bir seçim olur.

  • Renk: Altın
  • Ürün Ebattı: 100 cm
  • Kullanım: Helyum gazı veya pompa

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 Altın Balon Özellikleri Neler?

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 Altın Balon Özellikleri Neler?

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon modeli, 1 metre toplam uzunluğa sahip olup büyük boyuyla öne çıkar. Ebatları, balonun dekoratif bir unsur olarak kullanıldığı yerde geniş yer kaplamasını sağlar. Duvarları kolaylıkla doldurabilir ve altın rengiyle şık bir görünüm sergiler. Ürün; farklı balonlar, konfetiler ve dekoratif süsü malzemeleriyle tamamlanabilir. Balonun alt ve üst kısımlarında delikli bölümler yer alır. Bu bölümler sayesinde ürünü iplerle sabitlemek ya da plastik çubuklara bağlamak mümkün olur. Balonun tıpası alt kısımda yer alır. Bu tıpaya pompa yardımıyla hava üfleyerek balonu kolaylıkla şişirebilirsiniz. 100 cm 3 rakamı altın balon, standart pompa ile şişirmeye uygun bulunur. Bu model, helyum gazı ile de doldurulabilir. Helyum kullandığınızda ürünün havalanmasını da sağlayabilirsiniz.

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 Altın Balonu Kimler Tercih Eder?

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon doğum günü partileri için ideal bir tercih olur. Balon 3 rakamı modeliyle, üç yaşındaki çocukların doğum günü partilerini süsler. Aynı zamanda doğum günlerinde aynı renk rakam tipi balonlarla birleştirildiğinde farklı yaş günleri için kullanılabilir. Balonun yumuşaklık seviyesi, biçimi ve rengi çocukların seveceği özellikler taşır. Bu ürün, anaokulları ve kreşler için de uygun bulunur. Minikler için düzenlenen etkinliklerde, partilerde ve gösterilerde bu ürünü, rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özel tasarlanmış olan balonun geniş bir kullanım alanı bulunur. Çocuk partileri dışında dekorasyon amacıyla da kullanılabilir. Evlilik yıl dönümü gibi etkinliklerde de Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon kendine yer bulur. Renk tasarımı ve boyutu sayesinde bu model, iç ve dış mekânlara uyumlu kullanım sergiler.

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 Altın Balon Kaliteli mi?

Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon sağlam bir malzemeden imal edilir. Alt tarafta yer alan tıpa sayesinde ürünü şişirmek oldukça kolay olur. Balon, tamamen şişirildiğinde kullanıma hazır hâle gelir. Sağlam plastikten imal edilen bu balon, aşırı havayla doldurulmadığı veya sivri, sert maddelerle temas etmediği sürece patlamaz. Ürün, üretim malzemesi ve tasarımıyla kaliteli özellikler taşır. 3 rakamı altın balon kaliteli tasarımı sayesinde çocuk etkinliklerinde rahatlıkla kullanılabilir. Sağlığa herhangi bir zararı olmayan balonun, lateks alerjisi olan kişilerden uzak tutulması gerekir. Bu husus özellikle çocuklar için önem taşır. Böyle bir alerji durumu yoksa balonu güvenle kullanabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Sivas Süs Dünyası 100 cm 3 altın balon yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz. Çocuklarınıza, sevdiklerinize ya da kendinize güzel bir sürpriz yapmak için ürünü Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.