Siveno %100 Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml + %100 Doğal Çamaşır Suyu 700 ml 2'li Set

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml + %100 Doğal Çamaşır Suyu 700 ml 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Siveno Satıcı Ünvanı: GLOHE DOĞAL ÜRÜNLER KOZMETİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396073753600010 Vergi Kimlik Numarası: 3960737536
    Bu ürün Siveno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno Çamaşır Sabunu 750 ml + Çamaşır Suyu 700 ml Çamaşır Sabunu 750 ml Doğal Hindistan Cevizi Sabunu, karbonat, limon tuzu içeriği ile pamuklu, yünlü, ipek, sentetik gibi tüm kumaşlarda etkili temizlik sağlar Renkli, beyaz ve hassas çamaşırlarda, tüm sıcaklıklarda kullanıma uygundur.Limon tuzu ve karbonat sayesinde derinlemesine temizlik sağlarken sudaki kireci gidererek çamaşırları yumuşatır, yumuşatıcı kullanmayı gerektirmez, çamaşırlara doğal bir yumuşaklık verir. Doğal içeriği sayesinde bebek cildine zarar vermez, bebek çamaşırlarında da güvenle kullanılabilirKullanım Şekli: Tüm sıcaklıklarda (sıcak ve soğuk) yıkama için uygundur. Yüksek konsantre olması nedeniyle 4-5 kg çamaşırda 1 kapak kullanılması önerilir.Maksimum 25 yıkama içindir. Ekstra yumuşatıcı kullanmayı gerektirmez. Çamaşır Suyu 700 ml Hipoklorit ve Amonyak gibi tahriş edici sentetik kimyasallar içermeyen formülü ile güvenli temizlik sağlarHindistan Cevizi Yağı, Karbonat ve Limon Tuzunun temizleyici etkisi sayesinde tüm yüzeylerde ve kumaş tiplerinde etkilidirKumaşlarda renk değişimine neden olmazDoğal fermantasyon ürünü olan Limon Tuzu, hoş kokulu Lavanta Yağı ve Çay Ağacı Yağı sayesinde güçlü temizlik sağlarKullanım Şekli: Tüm yüzeylerde ve kumaş tiplerinde (ipek, yüz, sentetikler) güvenli kullanım sağlarYüzey temizleme veya çamaşır yıkama için 5 litre suya 1-2 kap eklenmesi önerilirÇok kirli çamaşır ve yüzeylerde seyreltme yapmadan kullanılabilirÜrün İçeriği ve Detayları: Hindistan Cevizi Yağı: Virüs, bakteri, mantar gibi tehlikeli mikrobik canlıları yok eder

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1,5 - 3 kg
  • Ek Özellik Organik
  • Form Sıvı
  • Hacim 500 - 750 ml
  • Yıkama Sayısı 15 - 30 Yıkama
  • Paket İçeriği Set
Geri Bildirim Ver