Siveno %100 Doğal Roll-On Kadın Deodorant Ter Kokusu Önleyici Bitkisel Leke Bırakmayan Vegan 50 ml X 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Roll-On Kadın Deodorant Ter Kokusu Önleyici Bitkisel Leke Bırakmayan Vegan 50 ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno %100 Doğal Roll On / Kadınlar İçin Siveno Roll-On tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum içermektedir. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-on içeriğinde yer alan skualen hassas cildinizi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Siveno Kadın Roll On ciltte yapışkan his bırakmaz ve kumaşlarda leke bırakmaz. Alüminyum klorohidrat, sentetik koku, paraben, triclosan, boya, paraben ve alkol İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez. Kullanım Önerisi: Kullanmadan önce çalkalayın. Ürünü kuru ve temiz koltuk altına uygulayın. Kıyafetinizi roll on tamamen kuruduktan sonra giyin. Ürün İçeriği ve Detayları: Potasyum Alum Tuzu: Doğal bir mineral tuzdur. Gözenekleri tıkamadan kötü kokuyu engellemeye yardımcı olur. Sodyum Karbonat: Koku oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ksantan Gam: Doğal yollardan elde edilen bir polisakkarit olup kıvam artırma özelliği vardır. Bitkisel Gliserin: Cildin nem tutma yeteneğini artırıp, cildi yıpranmaya karşı koruma sağlar. Skualen: Cilt dokusunda da doğal olarak bulunan bir antioksidandır. Zeytinyağından elde edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 50 ml
  • Form Roll On
  • Çeşit Doğal içerikli
Geri Bildirim Ver