1
Bebek Deterjanı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 750 ml

223,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL257,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,88 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Defne Bebek Satıcı Ünvanı: EMRAH YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9440343038
    Bu ürün Defne Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Siveno Bebek Doğal Çamaşır Sabunu, doğal içeriği sayesinde bebeklere zarar vermez.-Ekstra yumuşatıcı gerektirmez.-Portakal Yağı ve Vanilya Yağı sayesinde hoş bir koku kalitesi sunar.-Hindistan Cevizi yağından elde edilen sabun bazı, tüm kumaş tiplerinde derinlemesine temizlik sağlar.-İçeriğinde bulunan laurik, kaprik asit ile çamaşırlar yıpranmadan temizlenirken, kirlerinden etkin bir şekilde arınır.-Sabun bazının temizleyici Karbonat arttıran bir mineraldir.-Üründe EDTA gibi kimyasal önleyiciler yerine sodyum karbonat kullanılmamıştır.-Karbonat hem çamaşırları temizler, hem de sudaki kireci yumuşatır. Bu sayede, yumuşatıcı çalmaya gerek kalmaz-Portakal Kabuğu Yağı, etkili arındırma özelliği göstererek iyi bir temizleyici etki sağlar. Giysilerde hoş koku oluşturur.-Gül Ağacı Yağı, kokusu bebeğin rahatlamasına ve sakinleştirilmesine yardımcı olur.-Vanilya Yağı, kendine has çok güzel bir kokusu ve aroması vardır.-Gliserin, çamaşır yüzeylerindeki lekelerin çıkarılmasına yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069

Bebeklerin çamaşırları son derece pratik bir şekilde yıkanmaktadır. Ancak bu yıkanma notasında ürünlerin ne ile ve nasıl temizlendiği önemli bir ayrıntı oluşturmaktadır. Siveno doğal çamaşır sabunu 750 ml bebekler için doğal çamaşır deterjanları ile bebeklerin doğal ve huzurlu olmalarındaki en önemli etken. Doğal çamaşır deterjanlarına ulaşmak oldukça zordur. Bu nedenle bebeklerin çamaşırları bol durulama sistemiyle yıkanmaktadır. Doğal bir sabun olan Siveno marka olarak doğal dokusunu yitirmeden çamaşır temizliğinde öncü bir marka olmaktadır. MSIV-000069 kişilerin kendi standartlarına bir ürün olarak değerlendirilmesi son derece mümkünken, hemen herksin bir tercihi olması ve mümkün olan en belirgin ortamda kullanılması önemli bir detay olacaktır. Hemen her noktada kişilerin tercihlerine yönelik ürünler ile beğenileri kullanımlarına yansımaktadır. Doğal deterjanlar ile bebeklerin kıyafetlerinin yıkanabiliyor olması kimyasalların bebeklerden uzaklaştırılması olarak değerlendirilir. Zararlı bir tercih olan bu durum tüm anneler tarafında dikkatle takip edilmektedir.

  • Bebek Sabunları
  • Bebek Çamaşırlarında Uzman
  • Annelerin Bebekleri İçin Tercihleri

Bebeklerin Tasarımları Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069

Bebeklerin Tasarımları Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069

Bebek çamaşırlarında son derece dayanıklı doğal bir temizleyici olan Siveno baby doğal çamaşır sabunu 750 ml her ürün için tercih edilen ve beğenilen birçok detayı barındırmaktadır. Doğal yapısı sayesinde kişilerin tercihlerine yönelik birçok noktada ürünlere dokunan doğal temizleyicilerin genel olarak bebeklere özel tasarlandığı unutulmamalıdır. Siveno baby çamaşır sabunu birçok konuda kişilerin tercihlerine yönelik ürünler ile satışlara sunulmaktadır. Kişilerin tercihlerine sunulan ve beğenilen bu ürünlerin birçok kişi açısından detaylı temizleyen ürünler olarak kabul edilmesi önem arz etmektedir. Doğal çamaşır deterjanlarına yönelik özel bir doku ve bebek deterjanı olarak değerlendirilmesi doğal olması ve bebek lekeleri dışındaki lekeleri çıkarmıyor olmasından ileri gelmektedir.

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069 ile Evlerde Doğal Temizlik

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069 ile Evlerde Doğal Temizlik

Bebek ürünlerinde kişilerin tercihlerine yönelik birçok ürün ile satışlara sunulan birçok noktada ortak olan ürünlerin Siveno baby doğal çamaşır sabunu olarak değerlendirilmektedir. Bu sebeple hemen herkes için bir seçenek olarak değerlendirilen ve son derece beğenilen bu ürünlerin hemen her noktasında birçok etken göz önünde bulundurulmaktadır. Günler içinde doğal bir ürün olup, olmadığı anlaşılan ve marka değeri ön planda tutulan bu ürünlerin güvenli bir hizmet sunması her şeyden önce gelmektedir. Siveno baby doğal çamaşır sabunu 750 ml yorumları arasında yapılan rakamların yüksek olduğuna ilişkin ise şu detaylar verilebilir. Deterjanların ortalama maliyetlerine sahip olan bu ürün her bütçe ile uyumlu olarak kabul edilmektedir. Siveno marka değeri yüksek ve son derece kaliteli bir üründür. Bebeklerin çamaşırlarının güvenle yıkanması ve temizlenmesi noktasında oldukça önemlidir. Doğal temizleyici adı altında güven verebilen çok fazla marka yoktur. Bu sebeple herkes için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilen Siveno doğal içeriklete sahip güvenli bir temizleyicidir.

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml MSIV-000069 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Fiyat olarak Siveno yüksek maliyetler ile kişilerin tercihlerine sunulmamaktadır. Yaygın bir anlayış ile ortalama maliyetler doğrultusunda kişilerin tercihleri hesaplanmış ve bu doğrultuda her bütçe ile uyumluluğu çıkarılmıştır. Siveno baby doğal çamaşır sabunu 750 ml içeriği ile bebeklerim kimyasal ürünler ile teması bu sayede engellenmiş olmaktadır. Siveno baby doğal çamaşır sabunu 750 ml kullanımı genel olarak yıkamalar bir ölçek atılarak tamamlanmaktadır. Doğal çamaşır deterjanları ve detayları Trendyol'da kullanıcıların tercihlerine sunulmaktadır. Böylece ürünler araştırılarak tüm detaylara kolaylıkla ve güvenle ulaşılabilmektedir.